HAYATIN HER ANINDA BİR ORTAK BİR ZİHNİYET VARDIR…… Ve… BİLSEK TE…. BİLMESEK TE…. Bu zihniyeti yürüten bir Matematik Matematiği götüren mantık Mantığı dürten.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Çok samimi iki dost ve arkadaşlardı
Advertisements

MANTIK Mantığın Konusu.
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
Çok samimi iki dost ve arkadaşlardı
Çok samimi iki dost ve arkadaslardi
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Işte kadınlar Pakize SUDA'nın bir yazısı.....  Sesli.
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
Hz. Muhammed’in Evliliği ve Çocukları
DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN…
“BİR İNSAN BAŞARISIZLIKLARI İÇİN BAŞKALARINI SUÇLUYORSA,BAŞARILARININ ŞEREFİNİ DE BAŞKALARINA VERMESİ İYİ BİR FİKİRDİR.” HOWARD W. NEWTON.
Çin öyküsü
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Kadın erkeğe karşı....
MANTIK BİLİMİNE GİRİŞ VE ÖNERMELER MANTIĞI Yılmaz KILIÇASLAN.
Aile Okulu Dersleri-4 Hoş geldiniz.
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
Özlü Sözler Dr.Sibel OK Slayt:AP.
Ölçme Nedir ? “Bir niteliğin gözlenerek gözlem sonuçlarının sayı veya sembollerle gösterilmesine ÖLÇME denir.” Ölçmenin en az üç aşaması vardır: ölçülecek.
ÖĞRENME ALANI:İNANÇ 11.SINIF I.ÜNİTE: KAZA ve KADER
Aile Okulu Dersleri-6 Hoş geldiniz.
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …. Çocuklarımızı çok severken kişisel isteklerimizin, beklentilerimizin onlar için belki de aşırı bir yük olacağını.
HAYATIN HER ANINDA BİR MATEMATİK / MANTIK GİZLİDİR……
DÜNYADA NÜFUS ARTIŞI.
İlköğretim DKAB Dersi 5. Sınıf 3. Ünite Sunusu
MANTIK BİLİMİNE GİRİŞ Yılmaz KILIÇASLAN.
AİLE HUKUKU PRATİK ÇALIŞMA 15
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ
güzel sözler Bizi düzeltmek isteyenlere kollarımızı açacak yerde, yumruklarımızı uzatırsak, hayatın sillesini yeriz. H. İsmail.
Müzik The Whiff Elvis Presley.
(Slayt geçişleri otomatik değildir, kendiniz tıklayınız)
AİLE HUKUKU PRATİK ÇALIŞMA 14
1. Müzik( ) sanatların en zevklisidir( ) ama bir şey öğretmez( ) Buna karşılık şiir( ) hem ruhun gıdası hem de iyi bir öğretmendir. Yukarıdaki cümlede.
HAYATIN ANLAMI.
MANTIK BİLİMİNE GİRİŞ VE ÖNERMELER MANTIĞI Yılmaz KILIÇASLAN.
RAKAMLARLA AŞK 0'dan başlarsın yaşama,  1 bakmışsın girivermiş hayatına, 2 de bir özlersin, 3 günlük ayrılık ölüm gibi gelir, 
.Evde bir değişiklik yapmaya kalktığımda, her şeyin düşünülenden iki misli daha pahalıya geldiğini ve iki misli daha uzun zaman aldığını öğrendim. Yaş:
ERKEKLER KADINLAR.
Aileye Karşı SEVGİ VE SAYGI
Hasan NALBANT Evlilik ve Aile Danışmanı
Utanıyorum Ama Gazeteciyim Gürkan Kirlibal & İlker Genç (cCc) Beşinci Bölüm: Gazeteciler Kolonisi.
İKİ ERKEK KARDEŞ.
Selimağa Camii Aile Okulu Dersleri-6 Hoş geldiniz.
AİLE HUKUKU PRATİK ÇALIŞMA 16
ÇOCUKLARINIZ DİYOR Kİ;
Bir zamanlar 25 yıldır evli ve 60. doğumgününü kutlayan bir kadın varmış. Kutlama sırasında aniden bir Peri ortaya çıkar.
BOŞANMA SEBEBİ.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Distortion; çarpıtma bölüm I. Tüm dışsal EM dalgalar değişik düzeylerde çarpıtılır, değiştirilir. Tüm dışsal EM dalgalar değişik düzeylerde çarpıtılır,
Küçük bir erkek çocuk, annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun
KADIN ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ
DİNLER EVLİLİĞE ÖNEM VERİR
KONU: TAM SAYILARDA TOPLAMA ÇIKARMA FURKAN KARA F
Kadını yine aile içinde tanımlayan, kadına yönelik şiddeti değil boşanmaları dert edinen Boşanmaları Araştırma Komisyonu raporuna göre;
Görev: “Zara’dan bir gömlek al!” Zara ErkekKadın Kahve Molası Maliyetler: TL Süre: 12 dakika Maliyetler TL Süre 198 dakika.
Aile Okulu Dersleri-4 Hoş geldiniz.
AKRABALARIMIZ.
Türk Medeni Kanununun Kabulü (17 Şubat 1926): Evlenme, boşanma, miras ve aile hukuku ile ilgili kanunlar medeni hukuk kapsamındadır. Avrupa devletlerinde.
“Çarşı’dan bir gömlek al!”
Aile Okulu Dersleri-6 Hoş geldiniz.
SOY AĞACI (PEDİGRİ) -Kalıtsal bir özelliğin nesiller boyu nasıl aktarıldığını gösteren şemaya soy ağacı denir. - Kalıtsal bir özelliğin ya da bir kalıtsal.
HAYATIN HER ANINDA BİR MATEMATİK / MANTIK GİZLİDİR……
DAVRANIŞ PENCERESİ.
YARGI KARARLARI.
Aile Hukuku-20. Hafta.
MATEMATİK DERSİ PARALARIMIZ
Sunum transkripti:

HAYATIN HER ANINDA BİR ORTAK BİR ZİHNİYET VARDIR…… Ve… BİLSEK TE…. BİLMESEK TE…. Bu zihniyeti yürüten bir Matematik Matematiği götüren mantık Mantığı dürten akıl Aklı güden nefistir GİZLİDİR…

Onaylanmış mülkiyet ARİTMETİĞİ AKILLI PATRON + AKILLI ELEMAN = KÂR AKILLI PATRON + APTAL ELEMAN = ÜRETİM APTAL PATRON + AKILLI ELEMAN = TERFÎ APTAL PATRON + APTAL ELEMAN = FAZLA MESAİ

Düzeltilmiş Aile ARİTMETİĞİ AKILLI ADAM + AKILLI KADIN = evlilik AKILLI ADAM + APTAL KADIN = haşlanma APTAL ADAM + AKILLI KADIN = hoşlanma APTAL ADAM + APTAL KADIN = boşanma

ticaret ARİTMETİĞİ Muktesid erkek ve müsrif kadın (istisnalar kaideyi bozmaz) Bir erkek kendisine gerekli ürünü almak için, 2 TL’lık ürüne 1 TL öder. Çünkü parayı kazanan o.. Bir insan kendisine gerekmeyen ürünü almak için, 1 TL’lik ürüne 2 TL öder. Çünkü parayı harcayan o

Onanmış EVRENSEL GEÇERLİ YASALAR 1. Bir kadının gelecek endişesi evlenene kadar sürer…. Bir erkeğin gelecek endişesi evlenince başlar….

Onanmış EVRENSEL GEÇERLİ YASALAR 2. Başarılı bir erkek, eşinin harcayabileceğinden fazla geliri olandır. Başarılı bir kadın, Böyle bir erkeği evliliğe ikna edebilendir….

Açıklanmış MUTLULUK TEOREMİ Bir erkekle mutlu olabilmek için, Onu çok iyi anlamak ve az sevmek gerekir…. Çünkü erkeğin yardım almaya ihtiyacı vardır. Bir kadınla mutlu olabilmek için, Onu çok sevmek ve anlamaya çalışmamak gerekir.…. Çünkü kadının yardım vermeye ihtiyacı bulunur.

Yorumlanmış UZUN YAŞAM HİPOTEZİ Evli erkekler, Bekar erkeklerden daha uzun yaşarlar…. Çünkü amaçları vardır Ama daha erken ölmek isterler….. Çünkü amaçlarının anlamını bulurlar

yanlış DEĞİŞİM ORANLARI Bir kadın kocasının değişeceği inancıyla evlenir, Ama erkek değişmez… Yanlış; değişimsiz uyum olmaz.. Bir erkek karısının değişmeyeceği inancıyla evlenir, Ama kadın çok değişir. Yanlış; değişimle denge kurulmaz

Tartışılır TARTIŞMA MANTIĞI Zamane Kadını, bir tartışmada her zaman son sözü söyler…. Ama bu bazen ve çoğu zaman dolaylı olur.. Bundan sonra zamane erkeğin söyleyeceği ilk söz, yeni tartışma konusu olacaktır. Ama bu bazen olur ve her zaman doğrudan olur..

GÜNÜN DÜZELTİLMİŞ ĞRETİSİ….. “ EVLEN ARTIK ” gerçeği nasıl PERÇİNLENİR. Her düğünde yanınıza gelip sizi mıncıklayarak, “ hadi bakalım, artık sıra sende” diyen yaşlı akrabalara, cenazelerde aynısını yaparsanız, Hem onlar dersini verir, uyarırsınız. Çünkü evlilik saltanatının sonucunu gösterirsiniz. Hem siz dersinizi alır, evlenirsiniz. Çünkü bekarlık sultanlığın sonunu görürsünüz http/: