AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
Advertisements

Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
BOŞANMA SEBEBİ.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE …
Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama
YEŞİLGİRESUN İLKOKULU
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Anne Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama Sol Yanım Acıyor Necdet YILMAZ 2008
DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN…
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
TANIŞMA.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
ANNEM SEN BENİM BİTANEM CANIM ANNEM GÜLKOK ULU BAHAR YELİ ANNEMSİN
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
Keşke tanımasaydım seni Omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman Gözlerim ağlamayı bilmezdi O kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, Benim de.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Korkmuyorum Seni Sevmekten
TÜRKÇECİNİN AŞKI Sevgilim( ) Zamirlerin isminin yerini tutamayacağı bir gecedeyim( ) Her şey karanlık ve darmadağın. En kral yapıbilimci gelse yine de.
Tlg
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
YEŞİLGİRESUN İLKOKULU
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Hülya Büyüköner Cansıla
BABALAR VE KIZLARI.
BAKIŞIN BİTTİĞİ YER Mahir Başpınar.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
UZAKLIKLAR KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER,
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
YEŞİLGİRESUN İLKOKULU
YAĞMUR İclal AYDIN Ses Düğmesini Açınız.
UNUTULMUŞ… ..MUYDUM..?!.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
DERS KONU: AİLEM VE BEN ELİF DELİBAŞI 3-C HAZIRLAYAN :
Bahar geldi mi başka şey dinler miyim ?                                                                     Bahar geldi mi başka şey dinler miyim.
ZORUMA GİDİYOR.
GÖNÜLLE SOHBET Elime değmemişse bir kere eli, Adım dememişse sus ise dili. Kaçırıp aklımı eylerdim deli, Ben senin yerinde olaydım gönül...
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
BOŞANMA SEBEBİ.
Adı yok.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
SENSİZLİGİN 18 YIL OLDU ÖLÜMÜNE ALIŞAMADIM… 2 Heute Abend bin ich wieder allein Habe Dich gesucht İn meinen Erinnerungen Du warst in meinen Traenen Ich.
Raßi$h-CéM meLeğinden biricik kocasıNa…. oNsuz bir hiç oLduğum insan! Bugün en mutlu günüm.. Seninle ‘kocamla’ beraber geçirdiğim ilk doğum günüm eminim.
KIRMIZI ÇİZGİ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
AŞK YARASI Liebeswunde
İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın.
Sunum transkripti:

AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime bir bıçak saplanırcasına, .....CANIM ACIYOR. İnan ayrılığın sanki bana eziyet ediyor, Adreslerim şaştı,artık sabah olmuyor Senin o sızlamaz dediğin yüreğim, Senin yokluğuna kahroluyor Diyordunya..sevgiyi bilmiyor Diyordynya..kalbin sızlamıyor Dinle şimdi sevgili ayrılığın .....CANIMI ACITIYOR Evet keşke sevmeseydim, Keşke öğrenmeseydim, Ozaman sensizliğide bilmezdim. Sen gittinya.,artık konuşamıyorum Sen gittinya.,artık mutlu olamıyorum. Şimdi ben kendi halime,sensiz şaşıyorum. Senin yokluğuna,nasıl dayanırım kendime acıyorum. Sensizlik çok zormuş bitanem.... Seni nasıl sevdiysem unutamıyorum......   Yasemin Uçar AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime bir bıçak saplanırcasına, .....CANIM ACIYOR. İnan ayrılığın sanki bana eziyet ediyor, Adreslerim şaştı,artık sabah olmuyor Senin o sızlamaz dediğin yüreğim, Senin yokluğuna kahroluyor Diyordunya..sevgiyi bilmiyor Diyordynya..kalbin sızlamıyor Dinle şimdi sevgili ayrılığın .....CANIMI ACITIYOR Evet keşke sevmeseydim, Keşke öğrenmeseydim, Ozaman sensizliğide bilmezdim. Sen gittinya.,artık konuşamıyorum Sen gittinya.,artık mutlu olamıyorum. Şimdi ben kendi halime,sensiz şaşıyorum. Senin yokluğuna,nasıl dayanırım kendime acıyorum. Sensizlik çok zormuş bitanem.... Seni nasıl sevdiysem unutamıyorum......   Yasemin Uçar Ayrılık Sen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime bir bıçak saplanırcasına, .....CANIM ACIYOR. İnan ayrılığın sanki bana eziyet ediyor, Adreslerim şaştı,artık sabah olmuyor Senin o sızlamaz dediğin yüreğim, Senin yokluğuna kahroluyor Diyordunya..sevgiyi bilmiyor Diyordynya..kalbin sızlamıyor Dinle şimdi sevgili ayrılığın .....CANIMI ACITIYOR Evet keşke sevmeseydim, Keşke öğrenmeseydim, Ozaman sensizliğide bilmezdim. Sen gittinya.,artık konuşamıyorum Sen gittinya.,artık mutlu olamıyorum. Şimdi ben kendi halime,sensiz şaşıyorum. Senin yokluğuna,nasıl dayanırım kendime acıyorum. Sensizlik çok zormuş bitanem.... Seni nasıl sevdiysem unutamıyorum......   Yasemin Uçar