Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
gelecek nereye; siz ORAY’a…
Advertisements

Hazırlayan : Dr. Murat KURUOĞLU
ASANSÖR İNŞAAT, ELEKTRİK, DEMİR İŞLERİ AÇIKLAMALARI
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
 10 Kanallı: Aynı anda 10 farklı akupunktur noktasına uygulama imkânı.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Crexist Tanıtım.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Firma Tanıtım Sunumu.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
………TECRÜBE ………….KALİTE …………………GÜVEN
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
İSMAİL TURGUT
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
KİMLİK OLUŞTURUN VE MÜŞTERİLERİ ETKİLEYİN Bir marka varlığı yaratmak için web sitenizi, ürününüzü ve hizmetinizi ayırt etmelisiniz. Aynı zamanda müşterilerinizin.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.

Kapak olacak.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
Birtel İletişim Teknolojileri
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Size bir soru: Sevdiğiniz bir yerde kahvaltı yapabilmek için en fazla kaç kilometre yol katetmeye hazırsınız?
24 Kalite yönetimi.
TÜRKYILMAZ SİGORTA 1987 YILINDAN BUGÜNE. ‘Sadece çizgi film kahramanlarının sigortaya ihtiyacı yoktur’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI “Dünden Bugüne Çalışmalarımız” “KALİTE”
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
İ KKAPI.COM İ K.NET RAS İ M Ş AH İ N SUNAR RAS İ M Ş AH İ N SUNAR.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ. Kalite yönetim sistemi, amaçlanan kaliteye ulaşmak amacıyla ilerletilen tüm süreçleri, açıklanan prosedürleri, ve benimsenen.
VOSGEN OTOMOTİV.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
Dış Cephe Çalışmaları ON-SE İNŞAAT (B.EVLER) PROJEYE UYGUN KALİTELİ MALZEME VE UYGULAMA.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Kısa Tanıtım Aluminance Yapı Sistemleri,Yapı sektöründe Dış cephe kaplama sistemleri kolunda, Alüminyum Yapı sistemleri; Kapaklı cephe,Silikon cephe,Alüminyum.
T 90 (212)
BRANDING - MARKETING - TRADING
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
EVODAK Apart Konaklama Turizm Ltd.Şti.
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır…

1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER METAL,2009 yılında ÖZ EKİP METAL adı altında bir araya gelip aynı künyede daha kaliteli,güvenilir,hızlı ve modern bir şekilde hizmet sunmaya devam etmektedir.

VİZYON Emin ve sağlam adımlarla ilerleyerek hem memnun müşteri kitlesini genişletmek hem de her geçen gün biraz daha büyüyerek gücümüze güç katarak firmamızı yarınlara taşımak,her yeni günü bir öncekinden daha başarılı kılmak hedefimizin başında gelmektedir. Tabii ki ilk hedefimiz bizimle çalışmayı tercih eden sizlere; aramızda güven ve saygı temelleri üzerine köprü kurarak, işimizi daha sağlam taşıyıp sizlere suna bilmektir. MİSYON Herkesin her işi yaptığı şu zamanda gerçekten doğru ve güvenilir bir firma ile çalıştığınızı ispat etmek ve sorunsuz hizmet sunmak varoluş nedenlerimizdendir.Eşsiz ve benzersiz tasarımlarla ismimizi ve işimizi yarınlara taşımak da nedenlerin arasında yer almaktadır.

30 Yıla dayanan tecrübemizi,güçlü ekip 7/24 hizmet desteği zengin renk seçenekleri ve ürün kalitesiyle birlikte…. Çelik konstrüksiyon (çelik çatı), Alüminyum doğrama, Plastik doğrama, Otomatik kepenk sistemleri, Otomatik panjur,Ferforje sistemleri, Batar kat tasarımları, Dış cephe sistemleri, Yana kayar kapılar, Yangın merdivenleri, Alüminyum küpeşte, Otomatik garaj kapıları…. İle sizlere en iyi hizmeti vermekteyiz.

Çelik konstrüksiyon çatı hakkında büyük bir tecrübe ve araştırma geçmişine sahip olan firmamız çelik çatı hizmetini minimum maliyet maksimum kalite ile sunmaktadır.

ÖZGÜN MODERN TASARIMLARIMIZLA; Kapı, merdiven, aksesuar ve tüm alanlarda hizmetinizdeyiz……

 Ferforje kapı tasarımları…….

OTOMATİK YANA KAYAR KAPI SİSTEMLERİ

 OTOMATİK GARAJ KAPILARI  GİRİŞ KAPISI  FABRİKA KAPISI  BAHÇE KAPISI Ve isteğe bağlı tüm alanlarda dayanıklı,sağlam ürün kalitesi ile hizmet vermekteyiz….

 Farklı renk ve görünüm seçenekleri,profesyonel ekip ve montaj kalitesini de birleştirerek otomatik ve demir kepenk sistemleri ile işyerinizin güvenliğini sağlıyoruz…..

TEL /FAX: TEL /FAX: GSM : GSM : Adres :ANKARA CAD NO 359/ B Naldöken-Bornova/İZMİR Adres :ANKARA CAD NO 359/ B Naldöken-Bornova/İZMİR Web : Web : Mail :