ELGİNKAN VAKFI; E.C.A. markasını yaratan, ELGİNKAN ailesi tarafından kurulmuştur. ECA; Ekrem, Cahit ve Ahmet isimlerinin baş harflerinden oluşmaktadır.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Dogu Anadolu Kaplanları
Advertisements

Web 2.0 Nedir Eğitimde Nasıl Kullanılır?
İŞKUR Antalya İl Müdürlüğü
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK’TEN ÖZDEYİŞLER
KAZAN EFES TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Bologna Süreci Nedir? Bologna Sürecinin oluşturmayı hedeflediği Avrupa Yükseköğretim Alanı içerisinde yer alan ülke vatandaşları, yükseköğrenim görmek.
ŞEKER PİLİÇ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN İLKELERİ
AB GENÇLİK( YOUTH ) PROGRAMI
PROJENİN AMACI. BU GÖRÜNTÜLERLE SOMUTLAŞTIĞI GİBİ BÖLGEMİZDE BULUNAN SEVDİLLİ VE DİĞER BAZI KÖYLERİMİZDEKİ ÇAĞDIŞI ÇEVRE ORTAMINI İYİLEŞTİREREK, KÖYLERİMİZİN.
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
BİR AİLE BİN UMUT VAKF HER ZAMAN YANINIZDAYIZ ( )
Tarım Dışı Kooperatifler
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK’TEN ÖZDEYİŞLER
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
BİR SOSYAL KURUM OLARAK
PROJE TABANLI ÖĞRENME.
Sadakanın Miktarı, Zamanı ve Şartları Fıtır Sadakası (Fitre)
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
İLKÖĞRETİM SONRASI EĞİTİM SEÇENEKLERİ
ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ
ANKARA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITMA VE YÖNLENDİRME KOMİSYONU
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
KASTAMONU HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
NANOMAM® a. ş www. nanomam
Toplum İçin Çalışanlar
Öğrenen Bölgelerin Gelişiminde Teknoparkların Rolü A. Mete ÇAKMAKCI Altan KÜÇÜKÇINAR A. Fırat ÖZPINAR Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Gazi Mağusa TGB.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Kazanım 6. Üretime katkıda bulunma konusunda görüş oluşturur.
Eğitimin ve Toplum.
Perşembe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakımı Alanı
PERŞEMBE MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
YENİ ORGANİZASYON YAKLAŞIMLARI
Öğrenme Kaynakları: Okul, Aile, Toplum BÖLÜM 3 Gerek yetişkinler gerekse çocuklar en iyi “yaparak” öğrenirler. Bu nedenle, sosyal bilgiler programı,
İnsan ve sorumluluk Bu dünyayı ayakta tutmamız için sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerekmektedir.
Hep Birlikte Ünitesi.
İSLAM DÜŞÜNCESİNDE YORUMLAR 11. SINIF
MAKRO EKONOMİ 5. HAFTA.
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ ALANI
GÜLNAZ İBRAHİM GÜNGÖR TARA KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ.
“Zor iş, zamanında yapmamız gerekip de, yapmadığımız kolay şeylerin birikmesiyle meydana gelir.” J.J.Rousseau İKİNCİ KUŞAĞIN GELECEĞE HAZIRLANMASI VE VARİS.
1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
TÜRK MİLLÎ EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL AMAÇ VE İLKELERİ
ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU ÇİĞLİ HİZMET MERKEZİ HOŞGELDİNİZ.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KURUM HİZMETLERİ VE İSTİHDAMA YÖNELİK UYGULAMALARI
MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ALANI
TURİZM PAZARLAMASI Emir Hilmi Üner.
YAYGIN EĞİTİM Yaygın Eğitim: Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş
Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Tarım Dışı Kooperatifler
TÜRK MİLLÎ EĞİTİM SİSTEMİNİN YAPISI VE ÖZELLİKLERİ
Büro Yönetimi ve Yönetici AsistanLIğI PROGRAMI
İSTİHDAM ODAKLI MESLEKİ EĞİTİM KONSEPTİ
İSTİHDAM ODAKLI MESLEKİ EĞİTİM KONSEPTİ
2018 Yılı Performans Sunumu
Sunum transkripti:

ELGİNKAN VAKFI; E.C.A. markasını yaratan, ELGİNKAN ailesi tarafından kurulmuştur. ECA; Ekrem, Cahit ve Ahmet isimlerinin baş harflerinden oluşmaktadır. ELGİNKAN ise ailenin soyadıdır. Aile; Ahmet ELGİNKAN ve Ümmehan ELGİNKAN çiftinin, Ekrem ELGİNKAN ve Cahit ELGİNKAN adlarındaki oğullarıyla beraber dört kişiden oluşmaktadır. Aile Manisalıdır. Ahmet ELGİNKAN Ümmühan ELGİNKAN H. Ekrem ELGİNKAN H. Cahit ELGİNKAN

Elginkan Ailesi’nin tüm fertleri hayatta iken; 1954 yılında aldıkları bir kararla Vakıf kurmayı, kurmayı planladıkları sanayi kuruluşlarını vakıfla ebedileştirmeyi ve vakıf sayesinde, ülkemizin ve halkımızın yararına hayırlı işler yapma ideallerini gerçekleştirmeyi düşünmüşlerdir. Elginkan Ailesinin 1954 yılında aldığı bu karar, 1985 yılında vakıf kurucuları, saygıdeğer insan, ailenin büyüğü merhume Ümmehan ELGİNKAN ve merhum H. Ekrem ELGİNKAN ile Elginkan Topluluğuna bağlı 8 şirket tarafından yapılandırılmış ve tescil edilerek hayata geçirilmiştir.

Kültür değerlerimizi, tarihimizde bizi büyüten örf, adet ve manevi değerlerimizi ve Türkçe'mizi araştırmak, araştırmaları desteklemek, korumak, yaşatmak ve tanıtmak, Bilim, Teknoloji ve Eğitim alanındaki faaliyetleri teşvik etmek, Ülke sanayiinin ihtiyaç duyduğu vasıflı iş gücü yetiştirilmesine ve bu suretle ülkenin istihdam imkanlarını artırıcı eğitim çalışmalarına katkıda bulunmak için okullar, eğitim kurumları açmak, işletmektir.

Üretim, kalite ve verimin artmasına katkıda bulunabilmek için sanayi kuruluşlarında çalışan elemanların, gelişen ve değişen teknoloji ile üretim şartlarına uyumlarını sağlamak amacı ile kurslar açmak, İleri üretim teknolojilerinin tanıtımın sağlayarak sanayicinin gerçek ihtiyacı olan vasıflı elemanları yetiştirmek, Organize sanayi bölgesindeki ve küçük sanayi sitesindeki sanayi kuruluşlarına mesleki eğitim hizmeti sunmak, İşsiz ve mesleksiz gençleri, sanayinin ihtiyaç duyduğu vasıflı bir eleman olarak yetiştirmek, onların kendi işyerlerini kurabilmelerine veya alanlarında iş bulabilmelerine yardımcı olmak, Araştırmacıları desteklemek, İnsanlarımızın girişimcilik kabiliyetini ortaya çıkarmak ve geliştirmek.

‘ ’Dünya malı, dünyada insanlara faydalı olduğu sürece değer taşır, insanlarımızdan kazandıklarımızı, eğitim hizmetleri ile insanlarımıza geri vereceğiz’’ ilkesini aşılamıştır. Elginkan Ailesi biz çalışanlarına,

"Allah'tan bütün dileğim, kurduğum bütün müesseselerin devamlılığının sağlanması, memlekete faydalı birer kuruluş olarak insanlara iş imkanı yaratması, devlete vergi vermesi ve bizden sonra gelecek olanlara da örnek olmasıdır." H. Ekrem ELGİNKAN