TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
Formasyon Belgeleri Formasyon mezuniyet belgelerinizi alabilirsiniz…
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
SAKARYA VAGON SANAYİ A.Ş.
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
Ortak Öğrenme Nasıl Gerçekleşir? Türk Otomotiv Sektöründen Örnekler TÜSİAD – UİG Rekabet Öncesi İşbirlikleri Başarı Hikayeleri Semineri Dr. Umut EKMEKÇİ.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
PAZARLAMADA İNOVASYON
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
“innovation and future”
Sunum transkripti:

TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall çatısı altında gerçekleştiriliyor . 1964  Marshall bünyesinde ilk kez emülsiyon boya üretimi yapılıyor 1966  Marshall polyester üretimine geçiyor. 1967  Marshall bugünkü tesislerinin bulunduğu Gebze'ye taşınıyor 1976  Marshall ilk telemaye üretimini gerçekleştiriyor 1990 Halka arz gerçekleşiyor. 1993 Marshall ISO 9000 kalite belgesine sahip, Türkiye'nin ilk boya kuruluşu oluyor. 1997  Türkiye'de ilk Üçlü Sorumluluk Belgesi alan boya kuruluşu. 1999  Yine bir ilk gerçekleşiyor, Marshall ISO 14000 belgesi alıyor.

Yönetim Sistem Belgeleri ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi ISO 14001-2004 Çevre Yönetim Sistemi ISO 14001-2004 Çevre Yönetim Sistemi Kapsamı ISG-OHSAS 18001-2008 İş Sağlığı ve Güvenliği ISG-OHSAS 18001-2008 İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamı

VİZYON Değerlerimiz, bilgimiz ve çalisanlarimizla, müsterilerimizin, tedarikçilerimizin, toplumun ve ortaklarimizin memnuniyetini saglamak ve gelisime pararel olarak hem iç pazarda hem de ihracatta üstlendigimiz lider konumu sürdürmektir. 

MİSYON  Sürekli gelisim anlayisi ile, üstün bilgi ve ileri teknoloji avantajlarimizdan yararlanarak, ürün ve hizmetlerimizi toplumun beklentilerine uygun hale getirmek. Müsterilerimiz ve tedarikçilerimizle köklü ve uzun süreli iliskiler kurmak.  Tüm çalisanlarimizi tesvik etmek ve basarilarini desteklemek.  Olasi tüm firsatlari degerlendirerek ortaklarimiza ve yatirimcilarimiza ekonomik deger katmak.

Genel müdür Patros Katsampourıs Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Uzunyol

MarsHall istanbul  11.04.2012 -- Türkiye’nin bir numaralı ve sektörünün en beğenilen boya markası Marshall, kuruluşundan bu yana geçen 58 yıllık bilgi birikimi ve kültürel uzmanlığına, dünyanın en büyük küresel boya ve kaplama şirketi AkzoNobel’in küresel gücünü de ekleyerek, yenilendi.  Hayata renk katma misyonu ve yenilenmeye odaklı vizyonu ile AkzoNobel Marshall, Türkiye’nin ve dünyanın efsane küresel markalarından biri olma yolunda ilerliyor.

Şirketin Ürün Bölümleri  İnşaat bölümü  Mobilya bölümü  Oto bölümü  Ticari ürünler bölümü  Sanayi bölümü Şirketin Ürün Bölümleri

Marshall Clup Card bedava boya kazandırıyor..   Marshall Clup Card bedava boya kazandırıyor.. Türkiye dekoratif boya pazarının lider firması Marshall, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirdi. Yapı Kredi işbirliği ile tüm boya tüketicileri için Marshall Club Card'ı piyasaya süren Marshall, nalburlara, boyacılara ve tüketicilere harcadıkları kadar kazanma olanağı sunuyor. ..

RAKİPLERİ

Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Marshall ile renkleniyor Renklendir Hayatı sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, ÇEKÜL Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı ile Kadıköy Belediyesi öncülüğünde yürütülen “Rasimpaşa-Yeldeğirmeni Mahalle Yenileme Projesi”ni destekliyor.

MUHTEŞEM GECE Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği yararına, Marshall ana sponsorluğunda, Muhteşem Yüzyıl oyuncularının da katılımıyla düzenlenen geceye ilgi büyüktü...

Renk Hareketi YILDIZ SARAYI na Ulaştı 25.05.2012 Marshall Osmanlı Renkleri Dış Cephe Çarşılar Koleksiyonu, Yıldız Sarayı duvarlarını renklendirdi...

TRAMVAY - 2011 Antalya'da yapılan açıkhava reklam çalışmasında giydirdiğimiz tranvay, Antalyalıların hayatına renk katıyor...

Renk Hareketi "Engelsiz" devam ediyor - 23.10.2010 Marshall Renk Hareketi, 23 Ekim Cumartesi günü yapılan aktivite ile Türkiye Omurilik Felçlileri Dernek binasının renklendirilmesi ile devam etti

İŞLETME I Beyza BİLGİN & Selahattin TURGUT