DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DİL EĞİTİMİ SİSTEMİNE E-OKUL SİSTEMİ İÇERİSİNDEN
Advertisements

Devam etmek için “Next” tıklayın.. Kurulum bittikten sonra “C” sürücüsünün altına “Asyakur” adında bir klasör oluşacak.(Resimdeki gibi).Bu klasörün.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM
Özgür GÜVEN GÜNAY, Prof. Dr. Pars TUNÇYÜREK
ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI
BİLGİ VE HABERLEŞMESİNİN ÖNEMİ
INTERNET ve AĞLAR.
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Adobe Digital Editions’a E-Kitap İndirme Kullanıcı Kılavuzu
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
‘FARABİ DERS AÇ ‘ MENÜSÜNÜ KULLANARAK İLGİLİ SAYFAYA ULAŞINIZ.
Records Manager’a çift tıkladığınızda bu ekran gelir.
Öğrenci listelerinin sistemde eksik görünmesi DynEd sistemini uygulamaya çalışan öğretmen arkadaşlarımdan sıklıkla duyduğum bir sorun. Bu nedenle bu konuyla.
VAN EDREMİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Kayıt Yöneticisi (Records Manager) Kullanımı İçin;
Yıldırım BAHADIR Programcı-Proje Sorumlusu Karabük Valili ğ i Bilgi İş lem Ş ube Müdürlü ğ ü.
DYNED ŞİFRELER.
Gaziçiftliği Anadolu Lisesi. TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ Tabletinizi Md. Yrd. Metin AKTÜRK’ten alınız. Tabletinizi alırken teslim tutanağını imzalamayı.
ŞAHİN KURT WİNDOWS 7 KURULUMU
DYNED NEDİR, NASIL KURULUR?
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
DYNED YAZILIMLARINI GÜNCELLEME İŞLEMLERİ
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» PERSONEL VERİ GİRİŞ İŞLEMLERİ
Dyned Tanıtım Sunusu 2014 Hazırlayan:Hasan EGE.
İl Millî Eğitim Müdürlüklerinin Görev ve Sorumlulukları
DYNED. Önceki Sürümlerinde Olduğu gibi Dyned'in kurulum CD'sini bilgisayarımıza taktığımızda yandaki kurulum penceresi otomatik olarak açılacaktır.
1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Eser İstek.
Dyned Kurulumu ve Kullanımı
TANIMLAR GÖREV VE SORUMLULUKLAR
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
DYNED NEDİR, NASIL KURULUR?
KURUM BİLGİLERİNDE YANLIŞLIK OLAN ÖĞRETMENLERİN EBA ÜZERİNDEN
DEDEMAN İ LKOKULU Dyned kurulumu. 1.ADIM CD bilgisayara takılınca otomatik kur seçene ğ i gelmelidir.E ğ er gelmezse kurulum CD sinin içinde ki dosyalardan.
DynEd İngilizce Eğitim Sistemi Kurulumu Sistem Gereksinimi Bilgisayarınızın rahat çalışabilmesi için % 20 daha fazla boş alan bulunması faydalıdır. (Yerel.
EDA ARSLAN #ed00can.
Dyned sunusu.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Android Cihazlar DynEd Kurulumu Android cihazda bütün uygulamalar açılarak “Google Play.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
DYNED BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Dil öğrenme bir beceri edinme sürecidir ve pratik gerektirir.
DYNED İLE İLGİLİ SIRASIYLA HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ 1.Bilgisayarımızda İnternet Explorer yani tarayıcı penceresini açtığımızda; ilk yapacağımız şey Tüm.
2016 – MART Aşağıda bulunan ekran görüntülerinde, her tür ve dereceli resmi okullarımızda; İngilizce öğretmenlerimizin takibinde öğrencilerimizin ücretsiz.
EBA( Eğitim Bilişim Ağı) Bu platformun amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal.
DOSYA MENÜSÜ.
Kayıt Yöneticisi (Records Manager)
Mersin DynEd İlçe Koordinatörleri®©™
DYNED GÜNCELLEME KILAVUZU
Kayıt Yöneticisi (Records Manager) Kullanımı İçin;
DR REŞİT GALİP İLKOKULU
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı DynEd İngilizce Dil Eğitimi BAYRAKLI
DYNED KAYIT YÖNETİMİ SİSTEMİ VE KULLANIMI
DİYARBAKIR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Uzaktan SınavMatik Programının kurulumu ve kullanımı için rehber
Bu sunum Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 08/09/2014 tarihli /480.99/ sayılı , “Dyned Destek Hizmeti” konulu yazısına istinaden.
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
İngilizce Eğitim Sistemi Kurulumu
EBA‘ ya Test Yükleme, Öğrenciye Gönderme Ödev Takibi ve Paylaşma
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ RESMİ OKULLAR İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ DYNED KAYIT YÖNETİMİ SİSTEMİ EXCEL OTOMATİK E POSTA TANIMLA PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU.
Adobe Digital Editions’a E-Kitap İndirme Kullanıcı Kılavuzu
Sunum transkripti:

DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi T.C. MİLLî EĞİTİM BAKANLIĞI BALIKESİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi

2008-2009 eğitim-öğretim yılından itibaren tüm resmi ilköğretim kurumlarının 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflarında uygulanan DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulamaları, 2014 -2015 eğitim öğretim yılından itibaren lise 9-12.’inci sınıf öğrencilerinin de kullanımına sunulması ile devam etmektedir.

Temel Eğitim, Ortaöğretim, Din Öğretimi ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı tüm resmi okullarımız uygulama kapsamındadır

EBA DYNED BİLGİ GÜNCELLEME EKRANI http://dyned.eba.gov.tr/EBA_Dyned/

Sınıfa Kaydol yazısının altında açılan “SINIFLAR” yazısına tıklıyoruz ve dersine girdiğimiz sınıfları işaretliyoruz. Ardından “Kaydet” butonunu tıklıyoruz

Dersine girdiğimiz sınıf-şubelerin her biri için ayrı ayrı “Sınıfımdaki Öğrencileri Güncelle” sekmesinde yer alan sınıfları seçerek “Güncelle” butonuna tıklıyoruz.

Okulumuza gönderilen Dyned cd sini kullanarak kurulumu yapıyoruz Dyned kurulum cd si olmayan kurumlar ilçe milli eğitim müdürlüğü ile irtibat kurarak istekte bulunabilirler .

Dyned kurulumu yapmak için kurulum cd sini bilgisayarınızın cd sürücüsüne yerleştiriniz ve açılan ekranda setup.exe çalıştır a tıklayınız. Yazılımın yönlendirmeleri doğrultusunda kurulumu gerçekleştiriniz. Kurulum başladıktan sonra kurulumu lütfen durdurmayınız.

Kurulumun başarılı bir şekilde gerçekleşmesi durumunda bilgisayarınızın masaüstüne resimde gördüğünüz kısa yollar oluşturulacaktır. Öğrencilerimize ait kullanıcı adı ve şifreleri almak için DynEd Record Manager ı tıklıyoruz

Açılacak olan ekranda bizden istenecek olan oturum açma kimliğinizi ve şifrenizi hatırlayınız Eba DynEd kullanıcı bilgilerini güncellerken sistemin bize atadığı Kullanıcı Adı ve Şifredir.

Eba dyned şifre güncelleme sayfasında sistemin size atadığı kullanıcı adına @meb.edu.tr uzantısını ekleyiniz Oturum açma kimliğimizi ve şifremizi kullanarak sisteme giriş yapınız. ******@meb.edu.tr ******

Dersine girdiğiniz sınıfları Eba Dyned güncellemesi yapmıştık Dersine girdiğiniz sınıfları Eba Dyned güncellemesi yapmıştık. Şimdi sırayla dersine girdiğiniz şubelerin oturum açma kimliklerini ve şifrelerini almak için listede açılan şubenin üstüne tıklıyoruz.

Açılan sayfada sol üstte yer alan Dosya butonunu tıklıyoruz

Açılan sekmelerden Öğrenci Adlarını Dışarı Aktarma linkini tıklıyoruz.

Tüm öğrenciler seçeneği otomatik olarak seçili gelecektir Tüm öğrenciler seçeneği otomatik olarak seçili gelecektir. Aksi halde kendimiz bu seçeneği tıklıyoruz ve Tamam butonuna basıyoruz.

Dosyayı kaydetmek istediğiniz yer olarak “Masaüstü” seçeneği size kolaylık sağlayacaktır. Dosya adı olarak hangi şubenin verilerini dışarı aktardıysanız o sınıfın adını kullanmak size kolaylık sağlayacaktır. Örn: 5Adyned 5Adyned

Bir şubedeki öğrencilerinize ait Oturum Açma Kimliği ve Şifre alma işlemini gerçekleştirdiniz.

Oturum açma kimliği ve şifrelerini aldığınız öğrencilerin DynEd siteminde çalışabilmeleri için sistemdeki eğitimlerin öğrenci kullanıma açılması gereklidir. Bu işlemi yapmak için

Bilgisayarınızda kurulu DynEd Record Manager ı tıklayınız

Eba dyned şifre güncelleme sayfasında sistemin size atadığı kullanıcı adına @meb.edu.tr uzantısını ekleyiniz Oturum açma kimliğimizi ve şifremizi kullanarak sisteme giriş yapınız. ******@meb.edu.tr ******

Eğitim yazılımına ulaşmasını sağlayacağınız şubeyi tıklayınız.

Açılan sayfada sağ tarafta yer alan Tüm Eğitim Yazılımları linkine tıklayınız ve açılan sekmelerden Placement Test seçeneğini tıklayınız.

Açılan sayfada Sol üstte yer alan Düzenle butonuna tıklayınız ve sekmelerden Tümünü Seç linkini seçiniz.

General Placement Test başlığı altında yer alan Practice Test, Part 1 ve Part 2 seçeneklerinden her birini seçerek “Kilit Aç” butonuna tıklayınız. Kilitlerin açıldığını gördükten sonra sol tarafta yer alan “Tamam” butonuna tıklayınız.

DynEd Dil Eğitim Sistemindeki Yenilikler Nelerdir? 2014- 2015 DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Uygulamaları kapsamında; Sistem’de English for Success yazılımında var olan 7 üniteye,  9 yeni ünitenin eklenmesi, Öğrencilerin seviyelerinin belirlenmesi amacıyla kullanılacak olan Placement Test yazılımının eklenmesi Öğretmenlerin kullanımına ve sorunlarına karşı yönelik Teacher Training yazılımının eklenmesi (25 Aralık 2014 tarihine kadar öğretmenlerin aynı kimliği ve şifreyi kullanarak DynEd Teacher Training Yazılımına girerek öğrenci olarak girip bu yazılımı çalışmak ve yazılımın içindeki sınavlarda 85 veya üstünde geçer not alınmalı) Tablet bilgisayarlarda Sistemin kullanımını sağlayan Android yazılımı ve takibi, Kurum DynEd şifresinin MEBBİS üzerinden alınması Kurum,Öğretmen , Öğrenci bilgileri EBA üzerinden güncellenmesi, (ek: DynEd Doküman),  gibi birçok yenilik mevcuttur.

Okulunuzda kayıtlı bütün öğrencilerinizin sisteme giriş yaparak Placement Test’e girmelerini sağlayınız. Placement Test sonucunda öğrencilerinizin seviyesine uygun eğitim içeriği otomatik olarak açılacaktır. Dyned Courseware ın tablet ya da akıllı telefonlara uyumlu android versiyonu mevcuttur.

BALIKESİR DYNED İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ TEŞEKKÜRLER