AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NEREDE VE NASIL YAŞIYORUZ
Advertisements

halı kilim orman gülü yakacak kömür sevgi yolu bundan böyle
Bir başkadır benim memleketim
Köy altı yerleşmeleri.
“Kolhida” dağ evi “Kolhida” uluslararası av turizm için dağ evi oldukça ilginç ve “Avcılığa çikan parti lideri” stilinde yapılmış. Dağ evi bol yeşillik,
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
SEVGİ ÖZMEN QATAR - DOHA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen
•Ayder, Çamlıhemşin ilçesinin 19 km. güneydoğusunda 1350 m. yükseklikte çam ormanları ile kaplı daha ziyade yayla niteliğinde bir yerdir. •Fırtına.
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
ELAZIĞ ORKÖY ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI İL ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRLÜGÜ
ŞALPAZARI ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Ankara Ankara Güzel Ankara
BODRUM İ LÇES İ N İ N E Ğİ T İ M OLANAKLARI BAKIMINDAN MU Ğ LA ÜN İ VERS İ TES İ ’NDEN BEKLENT İ LER İ.
KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU
MEDYADA HEMEN HER GÜN OKUYORUZ, İZLİYORUZ, DİNLİYORUZ ;
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
YAMBOL VE CİVARINDA TATİL TEREZA VE TANYA’NIN TEKLİFİ
UZUNGÖL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
2011 Temmuz Yaylalar 2. kısım…. Uzaktan yeknesak görünen zirveler ve yamaçlar, binbir türlü çiçeği barındırıyor…
Değerli Dostlar, 2008 tatilimi Doğu Anadoluyu gezerek değerlendirmiştim. Bu sunumun konusu Ahlat, Van Gölünün batı kıyısında Bitlis.
T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI
AYBASTI-KABATAŞ KURULTAYI Bilimin Işığında Yerel Kalkınmaya Doğru…. Doç. Dr. Salim ŞENGEL Anadolu Üniversitesi.
ORMAN HAFTASI MART.
Yaylalar, Yaylalar... Bu kez yolum Karadeniz kıyısında biraz daha doğuya, Avusor Yaylasına ve Kaçkar Dağlarının eteğindeki Göle düşmüştü. Feridun ÖZHAN.
KARADENİZ BÖLGESİ.
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Faaliyetleri Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğr.Gör.Neriman.
Değerli Dostlar, Temmuz sıcakları bastırınca, yine yollara düştüm, bu kez, Ankara’dan Gerede’ye giderken otoyolun sol tarafındaki yaylalara…
İZMİR COĞRAFYASI Genel Bilgiler Yüzölçümü: km²
Yambol.
3.GRUP GEZİ PROGRAMI GİDİLECEK YER: BOLU,MUDURNU.
Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli.
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
İLÇEMİZ MUSTAFA KEMALPAŞA’YI TANIYALIM
5.sınıf 3. ünite Bölgemizi Tanıyalım
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
Vali Tevfik Başakar Ortaokulu
TOKAT Tokat,uygarlıkların merkezi olan Anadolu' da, zengin doğal kaynakları, jeostratejik konumu nedeni ile, beyliklerin, devletlerin ve imparatorlukların.
TÜM SANATÇILARA SEVGİ VE SAYGIYLA…
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Türkiye’nin doğal güzellikleri
Arıcılığın Yeri ve Önemi
“Hizmet Yoluyla Barış” BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ FAALİYETLERİ.
Nesibe Polat elmayı 2 sepete eşit paylaştıralım Her sepette elmaların i var.
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.
MAYIS 2016 FAAL İ YET RAPORU 48.BÖLGE OSMAN İ YE ECZACI ODASI 1.
PERSONEL DURUMU OKUL-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ DURUMU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2.
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
COMFORT İNŞAAT ... Comfort Group Evleri Yalova’nın En Değerli İlçelerinden Biri Olan Çınarcık’ta Şehrin En Önemli Cazibe Merkezlerine Çok Yakın Bir Mesafede.
Mehmet ZOR Orman Yüksek Mühendisi
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
Ankara Ankara Güzel Ankara
AKDENİZ TURU-4.
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
KOZAKTA PIKNIK NAİLİ ÖZER Kasım 2008.
TİTAN HOTELLERİ ÇEVRE ETKİNLİKLERİ 2017
YUMURTALIK BELEDİYESİ
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
ATATÜRK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN İSTİRAHATINI YAPTIĞI YER.
TÜRKİYE HAZIRLAYAN:Furkan Oğan. TÜRKİYEYİ KURAN KİMDİR? Atatürk kurdu.
Osmanlı Devleti’nin Tarihî Coğrafyası
Duyusal Değerlendirme Laboratuvarı, Ürün ve Panel Kontrolleri
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Bereketli Ülkemizde Her Çeşidi Var: Ülkemizde Yetişen Ağaç Türleri.
Sunum transkripti:

AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU 1.YAZ ETKİNLİĞİ (Tanıtım Sunusudur) Tarih : Temmuz 2007 (2 gün) Yer : GİRESUN Amaç : Platform üyelerini bilimsel,sosyal ve kültürel amaçlı etkinlikte bir araya getirmektir. Ev sahibi : Giresun Veteriner Hekimleri Odası Program taslağı : 1.Gün: “AB Uyum Sürecinde Hayvan,Gıda ve İnsan Sağlığı Paneli” (3 ayrı oturum) Ayrıca şehir gezisi,tekneyle ada turu ve akşam gala yemeği 2.Gün: “AB Veteriner Hekim Platformu Yayla Şenliği” (Kümbet yaylasında)

1.Gün; Panelin düzenleneceği yerin özellikleri: Hotel New Jasmin : http://www.hotelnewjasmin.com.tr/ -4 yıldızlı,181 yatak kapasiteli, yeni yapılmış bir hoteldir. -Deniz kenarında özel plajı ve ayrıca yüzme havuzu vardır. -350 kişilik,100 kişilik ve 50 kişilik olmak üzere gerekli teknik donanıma sahip üç adet konferans salonu mevcuttur. -Şehir merkezine 3 km ve havaalanına 1.5 saatlik mesafededir. -Şehirde ayrıca 3 yıldızlı olmak üzere 3 otel ve yeterli sayıda misafirhane bulunmaktadır. (büyük şehirlerle kıyaslandığında fiyatları ekonomik sayılır)

2.Gün ; Platform üyelerinin ve diğer misafirlerin aileleri ile birlikte katılacağı “Yayla Şenliği” ülkemizde turistik yönden en önemli yaylalardan kabul edilen Kümbet yaylasında yapılacaktır.

Kümbet Turizm Merkezi : Giresun'a yaklaşık 60 km. mesafede bulunan Kümbet Turizm Merkezi, Kümbet Yaylası başta olmak üzere çevredeki diğer bazı yaylalar ile Aymaç mevkiinden oluşmaktadır. Ormanlık bir alanda olup,eşsiz doğa manzaralarına sahiptir. Yaylada elektrik, su, ve telefon mevcut olup, İlkokul ve sağlık ocağı hizmet vermektedir. Kümbet'te Aymaç mesiresi ile Orman Bölge Müdürlüğüne ait Salon Çayırı orman içi dinlenme tesisleri yörede aktivite çeşitliliği yaratmaktadır.

Aymaç Mevkii Aymaç mevkii Kümbet yayla merkezinin yaklaşık 2 km. kuzeybatısındadır. Her sene Temmuz ayının üçüncü Pazar günü Kümbet şenliklerini kutlandığı Aymaç Mevkii, doğal güzellikler yönünden zengin, çevre manzarasına hakim bir tepedir. Yol boyunca ladin ormanları ve kır çiçekleri etrafı süslemektedir. Yayla çimlerle kaplı ve orman içine serpilmiş düzlüklerden oluşmaktadır.

Salon Çayırı Piknik Alanı Giresun'dan Kümbet yaylasına girişte yayla merkezine yaklaşık 1km. mesafede Orman Bölge Müdürlüğünce tesis edilmiş bulunan Salon Çayırı piknik alanına ulaşılır. Salon Çayırında kır gazinosu ve her biri 5'er yataklı 3 adet dinlenme evi bulunmaktadır.

Fındık diyarı Yeşil Giresun ilinin genel görünümü Şimdi İsterseniz Birde Etkinliğimizi Gerçekleştireceğimiz Yerleri Fotograflarla da Tanıyalım Fındık diyarı Yeşil Giresun ilinin genel görünümü

Mavi ve yeşilin Giresun’da kucaklaşması bir başkadır

Giresun Adası (Karadeniz’in yerleşime müsait tek adası )

Geleneksel Kümbet Yayla Şenliğinden bir görünüm

Kümbet Yaylasında gün batımı

Bir Karadeniz yayla evi

Yayla yolunda tarihi bir köprü

Bir başkadır Karadeniz yaylalarının havası

Otelimiz (bir tarafta deniz ve ada,diğer tarafta dağ manzarası)

GİRESUN VETERİNER HEKİMLERİ ODASI *Eee şimdi söyleyin bakalım dostlar; AB Veteriner Hekim Platformu 1. Yaz Etkinliğine itiraz eden var mı ? “Yok” diyorsanız O zaman ne duruyorsunuz ki ? haydi hazırlayın bakalım bavulları, tüm aile cümbür cemaat yeşil GİRESUN’a… Hem mesleki etkinlik yapmaya, Hem de tatile. *Saygı ve sevgiyle* GİRESUN VETERİNER HEKİMLERİ ODASI