Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

Esen EYRİBAŞ – Oktay AYDIN
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
İstanbul /Tüyap Kongre Merkezi
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Müşerref Üstek.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Girişimcilik.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
"Farkımız; sizin markanız bizim markamız!"
6 Hafta 6Yazılı İletişim IIBLUES. 6 2 Faaliyet Raporu Nedir? Faaliyet raporu kuruluşun mevcut ve potansiyel iş ortaklarını ve menfaat sahiplerini bilgilendirmek.
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.

Biz Kimiz, Hangi Konularda Hizmetinizdeyiz?
BLOGLAR ARACILIĞIYLA Pazarlama SEDAT BAŞDAĞ. Kelimenin ilk oluşumu, "Web" ve "Log" kelimelerinin birleşmesinden oluşmuş, “Weblog” olarak isimlendirilmiştir.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
Yetkinlikler Yetkinlikler belirli bir görevi başarıyla yerine getirebilmek için beklenen ortak kurumsal davranış ve tutumları tanımlanmaktadırlar.
ENDÜSTRİYEL TASARIM Endüstriyel Tasarım eğitimi, tüketim pazarına yönelik, seri üretilebilecek her türlü kullanım eşyasının tasarımını içerir. Otomotiv.
=>SES BİLGİSİ
PAZARLAMADA İNOVASYON
Sponsorluk 1.
Yrd. Doç Dr. Ozan BÜYÜKYILMAZ
Müşteri İlişkileri Yönetimi Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
e-MarEdu Nedir? Mihenk Taşları İlkeler Misyon ve Vizyon İstatistikler Çözüm Ortakları Önemsediklerimiz İletişim Bilgileri Servisler Uygulamalar.
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
VOSGEN OTOMOTİV.
PAZARLAMA ARAŞTIRMALARI
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
/ Ayşe Çavuş Cad. Aydın Sok. Günaydın Apt.No.22/3 Suadiye/İSTANBUL.
Logo.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Pazarlama Yatırımlarının Verimliliğinin Sektörel Bazda İncelenmesi: BIST Örneği Arş. Gör. Dr. Betül Çal Giresun Üniversitesi.
- 1 - ESKI Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir.
Tutundurma, iletişime dayanır ve ikna edici yanı vardır. Doğrudan satışları kolaylaştırma amacına yönelik olduğu kadar, tutum ve davranışlara da yöneliktir.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
HALİDİN SÖNMEZ
Fahriye OBUT
HAZIRLAYAN Muhammed YAYLA
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
LC WAIKIKI.
FUAR ORGANİZASYONU.
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
SAĞLIK BİLİŞİMİNİN ÖNCÜSÜ
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
10. MONOPOLCÜ REKABET PİYASASI
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Şirket Broşürünüz Burası misyon bildirimi için uygun bir yer
Sunum transkripti:

Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…

Ders; Perakende okulum Konu; MİSYON Perakende sektöründeki tüm bilgi, sistemlerin geliştirilmesi ve sektör çalışanlarının bilinçlendirilerek, sektörün gelişimine katkı sağlamak ve perakendenin sistematik farkındalığını arttırırken bilginin uygulanmasını sağlamak … Bizimde amacımız var…

Ders; Perakende okulum Konu; VİZYON Profesyonellere ve şirketlere ulaşarak 2015 yılında ülkemizdeki perakende siteleri içerisinde ilk beş siteden biri olmak…

Ders; Perakende okulum Konu; Hayat Bilgisi Yaklaşık 20 yıl, kurumsal zincir mağazalarda ve perakende sektöründe edindiğimiz tecrübeyi kabul edilebilir fiyata satmak istiyoruz… Tecrübe Çok Önemli…

Ders; Perakende okulum Konu; Kimya Bizim kimyamız, firmanızın müşteriden başlayarak tüm perakende süreçlerinizin kontrol edilmesi, raporlanması ve kurumsal algının oluşturulmasına katkı sağlar…

Ve Daha Neler Var Neler… Ders; Perakende okulum Konu; Serbest Çalışma İnsan Kaynakları Planlaması Kurumsal Zincir Yönetimi Ürün Yönetimi Vısual Merchandısıng (Görsel) Eğitim Planlaması Kuruluş Yeri Seçimi Marka Tutundurma Ve Daha Neler Var Neler…

Biz Kısaca Böyleyiz. Az anlatır çok iş yaparız…. Ders; Perakende okulum Konu; Etüt Biz Kısaca Böyleyiz. Az anlatır çok iş yaparız….

Ders; Perakende okulum Konu; İletişim www.perakendeokulum.com