Yandex Reklamları.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Pazarlamanızı sosyalleştirin.Bir + ekleyin Pazarlama faaliyetlerinizi Google’ın sosyal ağına dahil etmek için bir + ekleyin.
İnternet Tarayıcı Programlar
İNTERNET.
Performans, etkinlik, erişim ve fiyat önemli ise...
Gerekli olduğunda insanlara ulaşın Yer Uzantıları Potansiyel müşterilere, Yer Uzantıları ile önemli anlarda ulaşın.
Performans Odaklı Sponsor Reklam Kampanyaları Mart – Aralık 2013
Facebook Reklamları.
Bir Kuruluş Öyküsü.
.com İletişimde Kökten Çözüm...
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
İnternet Sitemizi Açarız! Çok Heyecanlıyız !. Fakat Ziyaretçi Gelmez..
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
Google Adword Arama Ağı
Google Analytics Nedir?
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
Birtel İletişim Teknolojileri
VERİTABANLARININ ETKİN KULLANIM TEKNİKLERİ
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
E-İçerik Arama, Bulma ve Seçme
Görüntülü Reklam Kampanyalarınızın toplam değerini ölçün Google Görüntülü Reklam Ağı üzerinde Görüntüleme Dönüşümlerini İzleme.
Birtel İletişim Teknolojileri
Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici
SGB.net Sistemi Kullanıcı Yönetimi Gülistan SEVGİ
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
BLOGLAR ARACILIĞIYLA Pazarlama SEDAT BAŞDAĞ. Kelimenin ilk oluşumu, "Web" ve "Log" kelimelerinin birleşmesinden oluşmuş, “Weblog” olarak isimlendirilmiştir.
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
İNTERNETTE YENİ BİR İŞ MODELİ OLARAK GRUP ALIŞVERİŞ SİTELERİ VE TÜRKİYE’DEKİ DURUMU Kemal Şahin Mimar Sinan Üniversitesi.
Facebook Uygulamalarını Gelir Modeline Dönüştürmek Monetizing Facebook Applications.
- 1 Web 2.0 Teknolojileri ve Uygulamaları Çalıştayı, 4 Aralık 2009, Beytepe-Ankara Umut Al Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
GOOGLE’DA ARAMA YAPMAK
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
İNTERNET TARAYICI (WEB BROWSER) PROGRAMLARI
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
BİT’İNİ KULLANARAK BİLGİYE ULAŞMA VE BİÇİMLENDİRME
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
Arama Motoru Nedir?.
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
Sosyal medya pazarlamasında adımlar: – Müşterileri dinlemek – Uygun sosyal medya platformuna üye olmak – Sektörle ilgili topluluklara katılmak – Kendi.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
BILIŞIM KOMISYONU Kurumsallıkta Bilişimin Önemi ve Bilgi Güvenliği Ocak 2016.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
SOSYAL MEDYA.
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
Yeni Medya Kültürü ve Sanal Kimlik
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
connect to the virtual world
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

Yandex Reklamları

Yandex Reklam Ağı Nedir? Yandex Arama Motoru Rusya’nın en büyük arama motoru ve tüm Dünya’da 5. sırada yer almakta olup 56 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Türkiye pazarında ise Yandex günlük 800.000 tekil kullanıcı tarafından tıklanmakta! Yandex reklamlarını “Yandex.Direct" adlı içeriğe dayalı reklamcılık sisteminden yola çıkarak yayınlanıyor. Google Adwords mantığına çok benzeyen bir internet reklam türüdür. Bu sistemde, reklamlar kullanıcıların arama motorunda yaptığı sorgularla eşleştirilir ve böylece istenilen kitlenin hedeflenmesi sağlanır. Reklamlar ayrıca Yandex'in çözüm ortağı olan web sitelerinde de gösterilir.

Yandex Reklamları Neden Önemlidir? Yandex arama motoru, Google’a rakip olarak Türkiye pazarına girmiştir. Haliyle şu an için Yandex reklamları Google reklamları kadar yaygın ve etkili olmasa da bu durumun gelecekte değişebilmesi gayet mümkün. Dolayısıyla şimdiden bu alana yatırım yapmak ve sistemde yerinizi almak şirketiniz için akıllıca bir hamle olabilir. Yandex arama motoru reklamları Google Adwords reklam ücretlendirmesi ile hemen hemen aynıdır. Tıklama başına maliyet sistemiyle çalışır ve Google reklam fiyatlarına göre, Türkiye’de yeni kullanılmaya başladığı için daha düşük maliyetlidir.

Yandex Reklamlarınız Nerede Görüntülenir? Reklamlar, Yandex sayfasının üst ve yan kısımlarındaki sarı bantlarda sponsorlu reklamlar olarak yer alır.  Yandex kullanan kullanıcılar, firmanız ile ilgili kelimelerle arama yaptıklarında reklamlarınızı görürler ve reklamlarınız firmanızın ürün ve hizmetleriyle ilgilenen alakalı kullanıcılara gösterilir. 

Yandex Reklamları için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bize ulaşın! www.nethizmet.net Adres :   Dap Royal Center Residence No: 16 A Blok Daire: 2 Altayçeşme Mh. Çam Sk.  Maltepe / İSTANBUL  Telefon : +90.216.469 66 80 (pbx)  Fax : +90.216.469 66 84  GSM  : +90.555.980 28 92  E-posta : info@nethizmet.net