Yaşamdan gerçek kesitler

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
1 ARALIK DÜNYA AİDS GÜNÜ.
Advertisements

ANKARA BAROSU ARTVİN BAROSU
İŞGALLER BAŞLIYOR Reyyan İLCİ 4/C 2643
Mehmet Erdem Dünyadaki insanların % 25’i günde sadece 1 doların altındaki gelirleriyle sefil bir hayat yaşıyorlar. Biliyor musunuz?
A1 YEŞİL SINIF ‘Vücudumuz ve Mikroplar’ Projesi
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
(ses düğmesini açabilirsiniz)
FOTO MUHABİRLERİ DERNEĞİ FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLARI
SIDNEY MALULEKE, SELLO HAWONG İLE DÖVÜŞÜYOR Fotoğrafçı Sydney Seshibedi'nin Johannesburg'ta çektiği bu kare 'spor' kategorisinde ikinci oldu.
Nazım Hikmet diyor ki;.
ﻙ Çikolata Hakkında Gerçekler.
Dünyanın bir ucunda yaşayan Türkler onlar. Toplam sayıları 35 (otuzbeş) milyon civarında. Ama haklarında fazla bir şey öğrenilemiyor. Çünkü yaşadıkları.
ATAM.. HER ŞEY MÜKEMMEL GİDİYOR.
SAMUEL ARANDA. Samuel Aranda, ​​ İspanya 1979 yılında doğdu. Fotoğrafa ilgisi çok genç yaşlarda başladı. O henüz 19 yaşındayken, El Pais ve El Periodico.
Görüntü geçişleri kendiliğindendir... Genelde izledigimiz fotoğraflar, ya yeryüzü, ya deniz üzeri ya da, su altındandır. Bu kez izleyeceklerimiz ne alt.
BUNLARI HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?. BİR OKULUN YAPILMASI, EĞİTİME ÖĞRETİME HAZIR HALE GETİRİLMESİ KOLAY OLMAMAKTADIR. OKULUNUZUN YAPILMASINDA CİDDİ MADDİ SIKINTILARI.
Aşk ve Evlilik Geçişler İçin Tıklayınız Tasarım: magirbas ©
“ Hayatın Ortağı Olmak …” ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
ÇANAKKALE SAVAŞI OKAN KAZAKLAR 9-C 548.
Dünyanın bir ucunda yaşayan Türkler onlar. Toplam sayıları 8.5 milyon civarında. Ama haklarında fazla bir şey öğrenilemiyor. Çünkü yaşadıkları topraklar.
Kahraman filin canı çok sıkılıyordu
Saygı Uyandıran Sükunet Japonya son 100 yılın en büyük doğal felaketini yaşarken Japon halkı nasıl sakin kalmayı başarabiliyor? Şu ana kadar yaklaşık 7000.
Şimdi size, iki fotoğraf arasındaki farkı gösterelim.
Bilgilenelim-Bilinçlenelim
Sesli Dinleyiniz Mutluyum Diye Üzgünüm 1964 Donald McCullin, İngiltere Kıbrıs'ta bir Türk kadın Rumlar tarafından öldürülen kocasının yasını tutuyor.
Anons:Tehlikenin Farkında mısınız? Haberin adı:İnsanlar Ölebilir Muhabir:Nihal Aşkın Yayın tarihi :28 Mart 2008 Yayın kurumu:Yeni Asır Gazetesi Ek:29 Mart.
ŞEHİDİM BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN,ÜSTÜNDEKİ KANDIR.
Çanakkale Cephesi 1915 yılına dek hiç bir
SAKAL ÜZERİNE Atatürk Amasya ziyaretinde
İskoçya’da yoksul mu yoksul bir çift yaşardı. Fleming'di adı
MÜLAKAT (GÖRÜŞME) Ünlü kişileri çeşitli yönleriyle tanıtmak veya toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak için ünlü kişi yahut uzmanlarla.
ÜSLÜ SAYILAR.
İNTERNETTE DAHA ÖNCE BİR ÇOK KEZ BEBEK VE ÇOCUK RESİMLERİ GELDİ. NE YAZIK Kİ DÜNYADA 2 ÇEŞİT ÇOCUK VAR, MUTLU OLANLAR VE OLAMAYANLAR, DAHA DOĞRUSU BU.
Speaking about Country (Ülke), Nationality (Milliyet), Language (Dil)
BAKIŞBAKIŞ AÇISIAÇISI. Arjantinli ünlü golfçu Robert Vincenzo yine bir ödül kazanmış, ödülünü alıp kameralara poz vermiş. Ardından kulübüne uğramış, eşyalarını.
Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm. Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım.
Çanakkale Savaşı.
4 Mart 1965 Afganistan Kabil'de bir diplamatın oğlu olarak doğdu. Ailesi, 1980'de Amarika Birleşik Devletleri'nde siyasi sığınma hakkı elde etti.
HABERLER. Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın.
Bir bilge adam öğrencileriyle otururken demişki;"Gece ile gündüzü nasıl ayırt edersiniz? Tam olarak ne zaman karanlık başlar,ne zaman ortalık aydınlar?"
ŞAHIN HAREKETİ.
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
Patron merak ederek Saate bakiyor cünki yaninda calisan isci hala ortada yok, ve 10 dakka sonra önemli bir toplantida olmalari gerekiyor..buyüzden son.
HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA , ONUNLA GURUR DUYAN BİR KARISI VE BU İŞE ŞAŞAKALMIŞ BİR KAYINVALİDESİ VARDIR . BROOKS HAYS.
Türkiye’nin en büyük mail grubu Lütfen slaydı tüm sediklerinizle paylaşınız Hayat paylaştıkça güzeldir.
İNTERNETTE DAHA ÖNCE BİR ÇOK KEZ BEBEK VE ÇOCUK RESİMLERİ GELDİ. ŞİMDİ İZLEYECEKLERİNİZ İSE BENİM BULDUKLARIM BAKALIM BEGENECEKMİSİNİZ ? NE YAZIK Kİ DÜNYADA.
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
GLEEN BURATTİ “UMUT İYİ BİR ŞEYDİR, BELKİ DE EN İYİSİ VE İYİ ŞEYLER ASLA ÖLMEZ.” ESARETİN.
Fotoğraflar ve sunum: Öykücü ERIC CLAPTON Istanbul’da Sesi açınız.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Lütfen Bu iletiyi okuyun. Bir zamanlar oldukça kırıcı karaktere sahip bir çocuk vardı. Bir gün babası çocuğa bir çuval dolusu çivi vererek, her sinirlendiğinde.
İsrail devletinin, tüm dünyanın görmesini istemediği görüntülerdir! Şimdi görecekleriniz...
O AN’LAR… Çamur sayesinde National Geographic fotoğrafçısı Rendy Olson’un Sudan’da çektiği bir ‘o’ an. Sudanlı çocukların ne kadar zor bir yaşam.
W. Eugene Smith – Country Doctor (Kasaba Doktoru)
ÇOCUKTA CİNSEL GELİŞİM VE SAĞLIKLI BESLENME
Kül olan 175 yıllık cami ayağa kaldırıldı.
Mutlu olmak için atılacak 10 adım Bitki büyütün, sevdiklerinizle sohbet edin, her gün kahkaha atın basit yöntemle mutlu olunabileceğini kanıtlayan.
ASYA HUN DEVLETİ.
UYARI : Sunuda görmekten gerçekten üzüntü duyacağınız fotoğraflar da var. Kendinizi iyi hissetmeyecekseniz izlemeyin lütfen… Fotoğraflar : Reuters ve.
Çin düşünürü Lao Tzu'nun öyküsü
BAŞKOMUTANLIK MEYDAN SAVAŞI (30 AĞUSTOS 1922)
Aşağıdaki sayılardan hangisi “Bin bir” diye okunur?
KONU:TOPLAMA İŞLEMİ PROBLEMLERİ SUNUSU HAZIRLAYAN: CUMA ARAYICI
ŞAHIN HAREKETİ.
Yaşamdan gerçek kesitler
1914 I. DÜNYA SAVAŞI 1918.
Sunum transkripti:

Yaşamdan gerçek kesitler “O” an Yaşamdan gerçek kesitler İsmail Uslu

BABA VE OĞUL 63 bin fotoğraf arasından bütün kategorilerde birinci olan 'o' an. AP'nin  Fransız fotoğrafçısı Jean-Marc Bouju 'nün Irak savaşında elde ettiği bir 'o' an fotoğrafı... Dikenli tellerin ardında kumda oturan, İşgal güçlerinin  tutukladığı bir babayla oğlu. Necef'teki esir kampında Iraklı baba, oğlunu teselli ediyor. Babanın o koşullarda vücut dili adeta ''geçecek oğlum geçecek merak etme''  diyor...

AIDS Fotoğraf Çin'den Lu Guang'a ait... AIDS'in bir insanda yaratabileceği tahribatı belki de en iyi anlatan 'o' an fotoğraflarından biri bu... Henan bölgesinde AIDS vakalarının sonunun gelmediği bir kasabadan iki insan var bu karede. Bir Çinli diğer Çinli arkadaşını kucağında taşıyor, çünkü arkadaşının yürüyebilecek hali yok artık. AIDS tüm vücudunu çökertmiş...

GERİLLALAR Fotoğraf haberdeki insan kategorisinde birinci oldu. Avustralyalı foto muhabiri Philip Blenkinsop'un bir 'o' an eseri... Laos'taki Hmong gerillaları bir toplama kampında... Hmonglar Laos'taki etnik yapılardan biri ve yıllardır yönetime karşı mücadele ediyorlar. Hatta Vietnam Savaşı'nda Amerika'nın yanında yer almışlar... Çocuklar da dahil herkes toplanmış. Başlarında da bir Laos askeri var. Hemen hemen herkesin yüzünde korku var... Fotoğraf adeta ''merhamet'' diye inliyor... Kendi gibi içeriği de siyah-beyaz bir fotoğraf.

YAŞAMA BAĞLILIK Amerikalı fotoğrafçı Adam Nadel Sierra Leone'de çekmiş bu 'o' anı... Ne olursa olsun yaşama bağlılığın fotoğrafı bu... Tek bacağı olmayan bu insanlar, koltuk değnekleriyle yeşil sahada kıran kırana bir mücadele veriyorlar.

YANGIN SÖNDÜRME Amerikan THA Press-Enterprise'ın foto muhabiri Mark Zaleski'nin bir siyah-beyaz fotoğrafı. Kaliforniya'daki orman yangınları sırasında çekilmiş bir 'o' an... Bir yangın söndürme helikopteri alevlerin üstüne su  bırakırken dumanlarla birlikte bu ilginç görüntüyü oluşturmuş... Ve siyah-beyaz fotoğrafın yok edilemeyen gücü bir kez daha kanıtlanmış.

Diger byEFSaNE PPS Sunumlar icin TIKLAYIN