Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Görüntü geçişleri kendiliğindendir... Genelde izledigimiz fotoğraflar, ya yeryüzü, ya deniz üzeri ya da, su altındandır. Bu kez izleyeceklerimiz ne alt.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Görüntü geçişleri kendiliğindendir... Genelde izledigimiz fotoğraflar, ya yeryüzü, ya deniz üzeri ya da, su altındandır. Bu kez izleyeceklerimiz ne alt."— Sunum transkripti:

1

2 Görüntü geçişleri kendiliğindendir...

3 Genelde izledigimiz fotoğraflar, ya yeryüzü, ya deniz üzeri ya da, su altındandır. Bu kez izleyeceklerimiz ne alt ne üst, tam ortadan... Yani dogaya ve görüntüye haksızlık yapılmamış, eşitlik ilkesi uygulanmış. Düşünenin, çekenin, çekme aparatını yapanın akıllarına ve ellerine sağlık...

4 Düşünen ve çeken kim mi..? Sualtı fotoğrafçısı Alptekin Baloğlu, 10.5 mm. balık gözü objektifle (yani bir balığın gözünün ölçülerindeki objektifiyle) 4 ay boyunca Boğaziçi'nin kayıklarını, yalılarını, günlük yaşamını, hatta balıklarını, yarısını denizin içinde tuttuğu fotoğraf makinesiyle fotoğrafladı.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 Alptekin Baloğlu


"Görüntü geçişleri kendiliğindendir... Genelde izledigimiz fotoğraflar, ya yeryüzü, ya deniz üzeri ya da, su altındandır. Bu kez izleyeceklerimiz ne alt." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları