BANKACILIĞIN YENİ ROTASI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
Başarı FIRSAT ile Başlar!
TİE Platformu Yürütme Kurulu Başkanı
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
9 Kasım 2007 Fuat Öksüz H.Ö. Sabancı Holding A.Ş. Denetim Daire Başkanı Küresel Birikimlerle Ulusal Değerler Yaratmak “Küreselden Ulusala, Ulusaldan Küresele”
İHRACAT FİNANSMANINDA EXIMBANK’IN ROLÜ
Deniz’e Hoşgeldiniz.
Selda Aydın Seyhan Kamçı
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu 2012 Yıl Sonu
Bazı Ekonomilere İlişkin Büyüme Tahminleri
18.yılını kutlayan BThaber ile 7. yılında BThaber Platform’da 4. kez Finans ve Bankacılık etkinliğini düzenliyoruz.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
EV SAHİBİ ÜLKENİN KAZANÇLARI VE KAYIPLARI :
Müşerref Üstek.
Tekstil Bankası A.Ş..
Küresel Büyüme Oranları (%)
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
Garanti Bankası, 1946 yılında Ankara'da kurulmuş olan, 1983'te finans, sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Doğuş Grubu'na katılmış olan bir.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
29 Eylül 2005 TBB EKONOMİ ÇALIŞMA GRUBU. Türk Bankacılık Sistemi-Haziran Genel Bilgiler 2. Bilanço Gelişmeleri 3. Türkiye ve AB 4. İllere Göre.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
6 MAYIS MAYIS KURULUŞ GENEL BİLGİLERİ Ticari Unvanı :Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Çıkarılmış Sermaye : TL Kayıtlı.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
Kurumsal ve Ticari Bankacılık Denizbank Finansal Hizmetler Grubu
İşletme & Tarım Bankacılığı Gökhan ERTÜRK İşletme ve Tarım Bankacılığı Grubu - Genel Müdür Yardımcısı 4 Mayıs İstanbul.
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Slide 1 Kurumsal Mali Sorumluluk ve Muhasebe Standartları « Dördüncü Yönerge » - yıllık hesaplar 1978 « Yedinci Yönerge » - konsolide hesaplar 1983 – Değişiklikler.
ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARACI İHRACI
KOÇ GRUBU STRATEJİK YÖNETİMİ. Koç Topluluğu Stratejik Planı Sürdürülebilir:  Büyüme  Karlılık  Rekabetçi Avantaj için Sürdürülebilir:  Büyüme  Karlılık.
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
Küresel Kriz Sonrası Türkiye’de Finansal Sistem “Bankacılık Sektörü” Ekrem Keskin Mayıs 2010.
Hangi bölümlere geçiş mümkün?
İNTERNETTE YENİ BİR İŞ MODELİ OLARAK GRUP ALIŞVERİŞ SİTELERİ VE TÜRKİYE’DEKİ DURUMU Kemal Şahin Mimar Sinan Üniversitesi.
DÜNYA BANKASI Robert B.Zoellick.
Şekerbank: Kuruluşundan Bugüne
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
Türkiye Bankalar Birliği 49. Genel Kurulu 1 Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sistemindeki Gelişmeler Ersin Özince Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu.
GÜNEŞ SİGORTA.
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
TÜRKİYE’DE FİNANSAL SEKTÖRÜN BUGÜNKÜ DURUMU VE REEL EKONOMİYE ETKİLERİ
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası
Risk Merkezi Aralık 2014.
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
Akademik Teşvik Ödeneğinin Hesaplanması
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Garanti’de İnovasyon 1. Garanti’nin inovasyon anlayışı ve yaklaşımı
DÜNYA BANKASI DÜNYA BANKASI Geçiş ve gelişmekte olan ülkeler için dünyanın en büyük finansman ve bilgi kaynaklarından biridir.
Logo.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
FİNANSAL KURUMLAR KURUMLAR BİRLİĞİ (FKB)
Türkiye Sermaye Piyasaları
10. Olağan Genel Kurulu İstanbul,18 Mayıs 2011
Akademik Teşvik Ödeneğinin Hesaplanması
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
Türkiye Sermaye Piyasaları
R. Hakan Özyıldız Kamu bankacılığı R. Hakan Özyıldız
Sunum transkripti:

BANKACILIĞIN YENİ ROTASI

DENİZ’İ KEŞFEDELİM

Deniz ; kurulduğu günden beri, bankacılığa çağdaş, farklı çözümler getirmeyi misyonu olarak benimsemiştir.

Hakkımızda… Denizbank, 1938 yılında, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlamak üzere bir devlet bankası olarak kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi’nden satın alınmıştır.

Ekim 2006’da, Avrupa’nın önde gelen finans gruplarından biri olan dexia tarafından Zorlu Grubu’ndan satın alınan DenizBank’ın 2012 yılında Sberbank’a satışı gerçekleşmiştir…

SBERBANK 28 Eylül tarihinde Denizbank hisselerinin yüzde 99,85’i sberbank’a 6 milyar 469 tl’ye devredilmiştir.

DenizBank A.Ş. Ortaklık Yapısı ORTAKLARIN ÜNVANI SERMAYE PAYI SBERBANK %99.85 DİGER %0.00 HALKA AÇIK KISM %0.15 TOPLAM %100.00

Hakan ATEŞ Genel Müdür 1997

Yönetim Yapısı Yönetim Kurulumuz 14 üyeden oluşmaktadır. 8 üye icrada görev almamakta ve bu üyelerin 2'si Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Yönetim Kurulu Başkanı Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Herman Gref Yönetim Kurulu Başkanı Sergey Gorkov Yönetim Kurulu Üyesi Vadim Kulik Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Ülke Arıboğan Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Denis Bugrov Yönetim Kurulu Üyesi Alexander Morozov Yönetim Kurulu Üyesi Andrey Donskikh Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ateş Yönetim Kurulu Üyesi, GM Alexander Vedyakhin Yönetim Kurulu Üyesi Wouter Van Roste Yönetim Kurulu Üyesi Igor Kondrashov Yönetim Kurulu Üyesi Derya Kumru Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Sevinç Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

DENİZBANK’IN ADIMLARI 1997’de Zorlu Holding tarafından Bankacılık Lisansı olarak satın alındı. 2002 sonunda Tarişbank gruba dahil edildi. 2002’de Garanti Bankası ile Bonus Card işbirliği başladı. 2003’te çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplamak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kuruldu.

Ekim 2006’ da Dexia tarafından satın alındı. 2009’da Türkiye’de ilk kez Kamu Finansmanı bir iş kolu oldu. 2011’ de Deniz TV yayın hayatına girdi. Deniz Emeklilik satıldı. 2012’de 28 Eylül tarihinde Hisselerin %99.85’inin Dexia’dan Sberbank’a devredildi. 31 Aralık 2012’ de 56,5 milyar TL konsolide aktif büyüklük ve 610 şubeye ulaştı.

Misyonumuz Finansal hizmetlerde bir süpermarket yaklaşımı benimseyerek sektördeki konumu, imajı ve kurumsal nitelikleri ile hissedar değerlerini arttırmak,böylece hissedar,çalışan ve müşterilerin memnuniyetini sağlamaktır.

Vizyonumuz Finansal süpermarket anlayışı içinde sürdürülebilir ve karlı büyümeyi sağlayarak Türkiye’deki ilk beş banka arasında yer almak ve uluslararası finansal ortamın bölgemizdeki ortağı olmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ Yatırım Danışmanlığı Size Özel Çok Yönlü Çözümler Özel Bankacılık Merkezlerimiz Emeklilik Plus Özel Bankacılık Interaktif Dergi

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Politikamız

EĞİTİM Türk Eğitim Derneği (TED) kurumsal sponsorluğu kapsamında toplam 100 öğrenciye tam zamanlı eğitim bursu

Kültür – Sanat 1. 2. ve 3. “Uluslararası İstanbul Opera Festivali” 10. Uluslararası Bodrum Bale Festivali

SPOR Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor olarak anılan 5 büyüklerimiz ile Anadolu’nun diğer güzide kulüplerine sağladığımız finansal destek Taraftar Kart portföyümüz Manchester United Bonus Card

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun kültür, sanat ve edebiyat yaşamına zenginlik katan projelerini yöneten DenizKültür aracılığıyla; Osmanlı tarihi - yakın tarih ve prestij kitapları, Ekonomi kitapları, Gezi kitapları, 9 adet belgesel, Sesli edebiyat, Müzik yapımları, Sergiler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirdiğimiz “DenizBank Tarım Seferberliği” projesi çerçevesinde 5 bin köye 500 bin kitap” dağıtımı 130 köy okuluna bilgisayar bağışı “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışması ve sergisi

ÖDÜLLERİMİZ

10. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde DenizBank internet sitesi, “Kurumsal Site”, "Bankacılık ve Finans" ve "İnternet Bankacılığı" kategorilerinde en iyi 3 siteden biri oldu.

MobilDeniz, Amerika’nın en prestijli ödül platformlarından biri olan Stevie Awards tarafından düzenlenen The International Business Awards değerlendirmesinde Hizmet ve Servisler dalında Gümüş Madalya ödülüne layık görülmüştür

DenizBank, 2012 Global Özel Bankacılık Ödülleri’nin "Türkiye’de En İyi Özel Bankacılık" kategorisinde “Yüksek Övgüye Layık Görülen” Özel Bankacılık ödülünün sahibi oldu.

Denizbank, The Banker dergisi tarafından her yıl düzenlenen; “Teknoloji ve İşlem Bankacılığı’nda İnovasyon Ödülleri” kapsamında, üç dalda birden birincilik ödülüne layık görüldü.

2010 yılında Euromoney Project Finance tarafından ‘’2009 yılında EN İyi RES Fianasmanı ‘’ ödülüne layık görüldü.

RAKİPLERİMİZ

HERŞEY DENİZ ‘DE GÜZEL…

FATMA ÇAKIR ZEYNEP ÖZCAN