SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ÜRÜN SERİSİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖĞR. GÖR. HASRET ALTINTAŞ ARŞ. GÖR. RUŞEN AKMAN
Advertisements

YENİ KEŞFEDİLEN YÖNLERİYLE VİTAMİN D
Böbrek Fonksiyon bozukluklarına genel bakış ve tedavi yaklaşımları
OLASILIK ÇEŞİTLERİ.
OSTEOPOROZ (KEMİK ERİMESİ)
•Göz bebeğiniz çocuklarınızı ne kadar seviyorsunuz? •Onların sağlığı ve gelişimi her şeyden önemli değil mi? •Peki ya ebeveynleriniz? •Onların sağlığını,
CRYSTALİN® Yara Bakımında Yenilikçi Teknoloji
KANSER NEDİR ?.
RAHİM AĞZI (SERVİKS) KANSERİ
T. C. ANKARA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Şube Müdürlüğü www
C YNODON DACTYLON Bermuda Çimi. C YNODON DACTYLON.
NEW ERA OLIVE & SPA SERILERI.
GERİLİM TİPİ BAŞ AĞRISI
Helikobakter Pilori Gram (-) flajelli spiral bakteri Gastrit – peptik ülser etkeni Klas 1 kanserojen (WHO)
Diabetik Nefropati Son dönem böbrek yetmezliğinin 1/3 nedenidir ve görülme sıklığı hızla artmaktadır. Tip 1 DM otoimmün mekanizma; insülin ve C-peptit.
RADYASYONDAN KORUNMA İBRAHİM EMRE ÇAKMAK.
Anti-wrinkle serum Regenerant Güçlü kırışıklık önleyici Dokular yenilenir ve yeniden yapılandırılır Tahrişleri önler ve ağrı gidericidir Oksitlenmeyi ve.
MASTİTİS (MEME İLTİHABI)
METOKLOPRAMİD KULLANIMINA BAĞLI GELİŞEN AKUT DİSTONİ: İKİ OLGU SUNUMU
İVRİNDİ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ
MİGREN.
Kalp-Damar Sistemi Hastalıkları Hakkında Bilgi
(*Ankara Onkoloji Hastanesi Pediatrik Onkoloji Kliniği)
REMOLENT HAIR PRODUCTS TRIPLE.
EPİLEPSİ.
BETON VE BETONARME YAPILARDA DURABİLİTE(KALICILIK)
POA.
EVİMİZDE KULLANDIĞIMIZ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIMIZI TEHDİT EDİYOR
KOZMETİKLERDEKİ TEHLİKE
GROWLEEN Allgrow.
Multipl Myelom.
Canlı hücrelerde gerçekleşen yapım ve yıkım tepkimelerinin tümüne metabolizma denir.
Yrd. Doç. Dr. Yasemİn ÇAYIR
EĞİTİM 6 KİŞİSEL HİJYEN NİSAN
EĞİTİM 8 Kişisel Hijyen Oğuz Güler 1.
Postmenopozal uniloküler kistlerin yönetiminde ultrasonografi
ASMA ÇELİĞİ: Uygun koşullar sağlandığında kök ve sürgün oluşturarak yeni bir asma meydana getirebilen gövde, dal, sürgün, kök ya da yaprak parçasıdır.
SAÇLARIMIZ VE DOĞAL ÜRÜNLER
Öğr.Gör.Mehmet DEĞER ŞAMPUANLAR.
Yard. Doç. Dr. Özlem Solak AKÜ FTR AD
DOKUZUNCU HAFTA Yapıştırıcılar-plastik yapıştırıcılar
Prof.Dr. Mustafa ŞENOL Emekli Öğretim Üyesi
EPİLEPSİ.
Teknoalem.org // Levent
A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU İLK OKULU.
Klinik soru oluşturma Dr. Güzel Dişcigil.
PROBİYOTİKLER VE MUHTEMEL ETKİ MEKANİZMALARI
BÖBREK FONKSİYON BOZUKLUKLARI
KARIŞIMLARI NASIL AYIRABİLİRİZ ?
Fen ve teknoloji dersi 5. Ünite MERVE YALIN 6/F 722.
E N D O K R İ N S İ S T E M İ ( HORMONLAR ) A.Ç.
Farmakoloji=ilaç bilim
Farmakodinami.
7 - EŞLEŞTİRME TESTLERİ. 7 - EŞLEŞTİRME TESTLERİ.
1. Giriş.
MEME KANSERİ VE KENDİ KENDİNE MEME MUAYENESİ
HAIRMIX SAÇ DÖKÜLMESİ VE KEPEĞE KARŞI BİTKİ ÖZLÜ VİTAMİNLİ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI NORMAL   MADDELERİN KULLANIM AMAÇLARI Deionized Water Çözücü Sodium.
ANA SORU: Sindirim sisteminin en önemli işlevi besin maddelerinin emilimi ise bundan hangi organ esas sorumludur?
ÜRÜN PORTFÖYÜ.
BİTKİSEL HORMONLAR.
Ekoloji evden başlar. Çevrenin korunmasına yönelik küresel bir mücadele devam ederken bizler kendi evlerimizde EKO-yaklaşım prensiplerini uygulamaya başladık.
HÜCRE KÜLTÜRÜNE GİRİŞ HÜCRE KÜLTÜRÜNDE KULLANILAN TEKNİKLER MTT TESTİ
Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı
Balneoterapi uygulama
A.Ç. Vücudumuzun kontrol ve bütünlüğünü sağlayan yani,canlı vücudundaki yapılar arasında koordinasyonu sağlayan sistemler vardır. BU SİSTEMLER; 1. SİNİR.
TEMİZLİK MADDELERİ. Pek çok temizlik ürünü çeşidi vardır.Sabun ise eskiden beri temizlikte kullanılmaktadır. Günümüzde ise ; sabun, kireç giderici, yağ.
Kozmetikler
TEST.
Sunum transkripti:

SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ÜRÜN SERİSİ

Saç dökülmesine karşı ürünler

Saç Dökülmesi İçin Serum Aktif Bileşenler PATENTLİ FORMULASYON KAPILARINE İÇERİKLİ: Saç kaybını önlemek için saçlı deri üstünde güçlendirici etkisi ile 4 bitkinin orijinal karışımı: (African Kigelia, Sage (Salvia sclarea), Sinamon, Ginkgo Biloba)

SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEYİCİ SERUM AKTİF BİLEŞENLER: African Kigelia : Saç Dökülmesine asıl neden olan 5-alfa-redüktoz enzimini bloke eder. Sage (Salvia sclarea): Anti-oksidan etkisi saçlı derinin yatışmasını sağlar. Cinnamon: Arındırıcı özelliği sebum salınımını düzenler. Ginkgo Biloba: Saç köklerinde kan dolaşımı sirkülasyonunu uyararak, saçın fizyolojik olarak canlanma ve büyümesini sağlar.

Saç Dökülmesini Önleyici Serum Aktif Bileşenleri Aktif bileşen Kapilarine saç dökülmesine neden olan faktörleri ortadan kaldır: 5-alfa-redüktoz enzimini bloke eder. saç köklerinde kan dolaşımını uyarır. saçın doğal yaşam döngüsünü düzenler. saçlı deriyi arındır ve sebum (yağlanma) oluşumu engeller. tüm bu etkenlerin bir araya gelmesiyle: saçın fizyolojik olarak canlanmasını sağlar. saçı daha güçlü ve dayanıklı kılar.

Saç Dökülmesini Önleyici Serum Aktif bileşenleri : Aktif bileşen Kapilarin’in etkisini arttırmak üzere ek olarak Nettle ve Hot Pepper bitki özlerinin güçlü tonik etkisi sağlayan karışımından faydalanılmıştır. Hot Pepper : güçlendirici ve kan dolaşımını uyarıcı Nettle: saçtaki mineral kaybını giderici ve arındırıcı

Kullanımı : Güçlü tedavi : 3 ampul x hafta x 1 ay + 2 ampul x hafta x 45 gün Bakım : 1 ampul x hafta en az 1 ay için Aşamalı destekleme tedavisi için : En az 1 ay için hafta boyunca dönüşümlü 1 Saç kaybını önleyici ampul tedavisi+ 1 Destekleyici ampul tedavisi

SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ŞAMPUAN Vitamin PP içermektedir Hem kafatası derisini hem de saçı titizlikle temizler Stimüle etkisine sahip Deriyi, serumun emilimi için hazırlar Sık kullanım için uygundur 300 ml Şampuan

Saç dökülmesine karşı Ampul & Saç dökülmesine karşı Şampuan İÇİN YAPILMIŞ KLİNİK TESTLERİNİN SONUÇLARI Bağımsız Test Kuruluşlarınca Yapılmıştır

Test raporu GÖNÜLLÜLER TEST 20 (10 Erkek + 10 Kadın) – YAŞ 25-60 maskülin androgenetik alopesi (HAMILTON çizelgesinin II & III basamağı) ve feminen a.a. (LUDWIG çizelgesinin I & II basamağı) ile birlikte TEST Evre 1 (ön test): KERAMINE H Saç dökülmesine karşı şampuan ile birlikte kafatası derisini şampuanlanması (x 10 gün) Evre 2 (test): ilk 30 gün için, şampuanlandıktan hemen sonra, 3 defa x hafta 1 ampul uygulaması; Daha sonra takip eden 45 gün için 1 ampul iki defa x hafta.

DEĞERLENDİRME ÇEŞİDİ : ENSTRÜMENTAL ETKİ TESTİ KLİNİK SAÇ DÖKÜLMESİ SEBUM KEPEK İRİTASYON KONU SAÇ DÖKÜLMESİ - HACİM YAĞLI Saç - ELEKTROSTATİK KAŞINTI - KOLAY TARAMA YANMA - PARLAKLIK

NUMBER OF HAIR EXCTRACTED(average) t= Zaman

OBJEKTİF KLİNİK DEĞERLENDİRME SAÇ DÖKÜLMESİ SEBUM KEPEK TAHRİŞ

KİŞİSEL DEĞERLENDİRME SAÇ DÖKÜLMESİ YAĞLI Saç KAŞINTI YANMA

KİŞİSEL KLİNİK DEĞERLENDİRME hacim elektrostatik kolay tarama parlaklık

KH saç dökülmesi ürünlerinin etkisi SONUÇ KH saç dökülmesi ürünlerinin etkisi değerlendirilen gönüllülerin %90’ında çekme testinde saç kopması sayısında önemli azalma (p<0.001); değerlendirilen gönüllülerin %80’inin tarafsız olarak değerlendirilmesinde saç dökülmesinde önemli azalma(p<0.01); olayların %80’inin kişisel olarak değerlendirilmesinde, saç dökülmesinde önemli azalma (p<0.001).

Daha fazla ürün özellikleri SONUÇ Daha fazla ürün özellikleri değerlendirilen gönüllülerin %70’inde sebumda önemli azalma (p<0.01). objektif olarak değerlendirilen gönüllülerin %100’ünde kepekte önemli azalma (p<0.05) vakaların %60’ında saç hacminde önemli artış (p<0.05). vakaların %60’ında saçın kolay taranmasını sağlayan saç yumuşaklığında önemli artış (p<0.01).  vakaların %80’inde saç parlaklığında önemli artış(p<0.01).

SONUÇ Ürünlerin genel değerlendirmesi Saç dökülmesinde, sebum ve kepekte azalma ile ilgili klinik değerlendirmelerin temelinde, KH ürünleri üstüne geliştirilen testler; değerlendirilen testler KH ürünlerinin yeterli genel etkisinin onaylamıştır.

… sözünü tutar !