Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı EÇİ’ye.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TEHLİKELİ ATIK BEYAN SİSTEMİ (TABS)
Advertisements

ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ İZİN ve DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
IPPC Amcor Flexibles Reflex - Tesis B
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Türkiye uPOP Envanteri-2013 Çevre Mühendisliği Bölümü
HAYAT HOLDING.
PFOS ve türevleri Perfluorooktano sülfonik asitler (PFOS) bir tuz şeklinde ya da büyük polimerlere katkı olarak kullanılan, flor bileşenlerine tamamen.
T SU SORUNU VE SU İHTİYACI E K S T İ L S E K T Ö R Ü
DEMİR ÇELİK TESİSİ -BİR IPPC İZNİ ÖRNEĞİ-
Çevre Görevlisi Eğitimi
Avrupa Birliği Hayvancılık Politikaları Dr.Mustafa ALTUNTAŞ Uzman Veteriner Hekim.
Dökmecilik Sektörü İçin Mevcut En Uygun Teknikler (BAT)
1 EED İZİNLERİ No ’ten beri AB’de yürürlükte olan sistem.
ALBİYOBİR – ALTERNATİF ENERJİ ve BİYODİZEL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ
ATIKLAR VE ATIK YÖNETİMİ
Turkish delegation visit Seville, 10 July 2012 European IPPC Bureau Komisyon Ortak Araştırma Merkezi kapsamında Avrupa IPPC Bürosu Türk delegasyonunun.
TÜRKİYE’DE BORU TAŞIMACILIĞI VE PROJELER
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı 3.cü.
KALICI ORGANİK KİRLETİCİLERE İLİŞKİN STOCKHOLM SÖZLEŞMESİ ULUSAL UYGULAMA PLANI GÜNCELLENMESİ PROJESİ ÇALIŞMA PROGRAMI Melih ORAL Proje Koordinatörü
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı RIA'YA.
AB ÇEVRE FASLININ AÇILMASI VE Prof. Dr. Hasan Z. SARIKAYA
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı EKÖK.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yard ı m.
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
KIRMA-ELEME TESİSLERİNDE
Avrupa’nın sürdürülebilir ormanları & ahşap tüketiminin faydaları
Sunum İçeriği Küresel sorunlar ve çağımızda Kimya Mühendislerinin sorumlulukları. Çıktı esaslı eğitim programı MÜDEK ve akreditasyon süreci Mezun kazanımları.
ÇED İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
BİYOKÜTLE.
Merhaba arkadaşlar konumuz ..ÜLKELER ARASI ALIŞVERİŞ
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Tehlİkelİ Atiklarin Taşinmasi
ATIK YÖNETİMİ. Elvan Bilge MENTEŞE. COMPONENTA Dökümcülük
Grupowa Oczyszczalnia Ścieków Łódzkiej Aglomeracji Miejskiej Fot: U. Czapla Lodz Küme Kentinin Bölge Atık Su Arıtma Tesisi örneğiyle pratik açıdan Entegre.
IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı Birinci Yönlendirme Komitesi Toplantısı Iain Maclean 20 Haziran 2012 Çevre ve Şehircilik.
ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAVA YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENDÜSTRİYEL KAYNAKLI HAVA KİRLİLİĞİNİN KONTROLÜ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Aralık 2009 ANTALYA.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
16/08/1962 yılında petrol ve petrol ürünleri ticareti yapmak amacıyla BEL-PET adıyla kurulan şirketimiz önce İGATAŞ daha sonra da İSTANBUL ENERJİ adını.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
A. Teoman SANALAN Çevre Mühendisi, AB Uzmanı
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI Bodrum, 30 Nisan 2012.
MARDİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı DEA.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İşgücü Piyasası ve Eğitim sektörü arasında Karşılıklı Güvenin Oluşturulması.
METAL YÜZEYLERİN BOYANDIĞI TESİSLER VE SKHKKY ÇEVRE GÖREVLİSİ EĞİTİMİ
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. House of Lifelong Learning and Quality Assurance Thomas Gruber German Reference.
BİYOSİDAL ÜRÜNLERDEN KAYNAKLANAN ATIKLARIN YÖNETİMİ
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLKÖĞRETİM KURUMLARINA DEVAM ORANLARININ ARTIRILMASI PROJESİ (TR2010/ /001.
ÇİĞLİ BELEDİYESİ AMBALAJ ATIKLARI VE GERİ KAZANIM
DERS-1 ENDÜSTRİYEL HAMMADDELER ATAPULJİT
T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
Sıcak Noktaların Belirlenmesi, Gürültü Azaltım Önlemlerinin Seçilmesi ve Eylem Planlama– 31-Ağustos -4 Eylül, Antalya Bu proje Avrupa Birliği ve.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
I. Evsel atıklar Günlük hayatta ve sanayide kullanılan milyonlarca çeşit madde vardır. Bu maddelerin büyük çoğunluğu bir süre kullanıldıktan sonra fiziksel.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
ÜRETİM KONUSUNDA TUTKULUYUZ 10 Nisan ÜRETİM KONUSUNDA TUTKULUYUZ (10 Nisan 2015) 2 MODERN ENDÜSTRİYEL ÜRETİM Endüstriyel sektördeki üretim tesisleri,
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
BİYODİZEL SUNU Bilal ENÜŞTEKİN Harran Üniversitesi
Çevre Görevlisi Eğitimi
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
OTP karar alma süreci Ortak Piyasa Düzeni (OPD) Gerekliliklerine
Denetimlerin düzenlenmesi
Sunum transkripti:

Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Iain Maclean Ekip Lideri ve EKÖK Uzmanı 4 Aralık 2012

EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Kaynaklar TOBB Endüstri Gruplarına ait Üyelerinin Listesi 2006 Envanteri Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir.

EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Teyid 25 TOBB Endüstri Grouplarına Listeyi Göndererek 81 İl Müdürlüğüne Listeyi Göndererek Gelen Cevapları Değerlendirerek Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir.

EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Sorunlar (1) Atık Sektörü – İzin Veritabanına Ulaşım? – Elimizdeki Listeyi Tekrar Atık Yönetim Departmanına Yollamak? Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir.

2006 Envanteri – Kullanılan Kaynaklar Bilinmiyor – Kategori 1.2 – Rafineriler (361 Adet) – Kategori 3.4 – Mineral Maddeleri Eritme (319 Adet) – Kategori 4.1 (h) – Plastik Materyaller (164 Adet) – Kategori 4.1 (j) – Boyalar ve Pigmentler (1975 Adet) Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Sorunlar (2)

Kategori 1.2 ve 3.4’ü Birleştirmek Bu Listeyi Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisine Göndermek Proje Aktivite 3 Kapsamında 2-3 Sahayı İncelemek Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Öneri (1)

Plastik Materyalleri Kategori 6.7’nin İçine Yerleştirmek Boya Üreticilerini Kategori 6.7’nin İçine Yerleştirmek Otomotiv Endüstri Sektörünü Kategori 6.7’nin İçine Yerleştirmek Diğer Taşıma Sektörlerini Kategori 6.7’nin İçine Yerleştirmek Makine Sektörünü Kategori 6.7’nin İçine Yerleştirmek Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Öneri (2)

Organik solvent tüketim kapasitesi saat başına 150 kg veya yıllık 200 ton üzeri olacak şekilde nesnelerin veya ürünlerin özellikle haşıl, basma, kaplama, yağ temizleme, su geçirmez hale getirme, apreleme, boyama, temizleme, emdirme gibi yüzey işlemlerinden geçirilmesi Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. Endüstriyel Emisyonlar Direktifi Kategori 6.7

Yıllık 200 ton’un altında Organik Solvent kullanan herhangi bir faaliyet Endütriyel Emisyonlar Direktifinin EK VII ve Bölüm V kapsamına da girer. Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. Endüstriyel Emisyonlar Direktifi Kategori 6.7

Kategori 6.7 içerisinde sınıflandırma uygunluğunu onaylamak adına küçük sayıda plastik ve boya üreticilerini sahalarında ziyaret etmek yararlı olabilir. Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. Endüstriyel Emisyonlar Direktifi Kategori Öneri

Dinlediğiniz için teşekkür ederim. İletişim Adresi: Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.