Iısnmak için NANO THERMO kullanılan evlerde huzur vardır. Konfor vardır. Sağlıklı bir ısınma yaşadığınızı tüm benliğinizle hissedersiniz. Eviniz için satın.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
N A N O T H E R M O.
Advertisements

Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
ISI MADDELERİ ETKİLER Yunus Emre KARAKUŞ Fen ve Teknoloji.
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Konutlarda Isınma -.
MADDE VE ISI BÜŞRA KARACA 6-E 2097.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız

SU HALDEN HALE GİRER.
Maddenin Değişimi Ve Tanınması
MADDENİN ISI ETKİSİYLE DEĞİŞİMİ
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
SU DAMLASININ ÖYKÜSÜ.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
MADDENİN ISI ETKİSİYLE DEĞİŞİMİ
YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ
ZIT ANLAMLI SÖZCÜKLER.
FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ (VI. SINIF VI. ÜNİTE)
KONU:ISI MADDELERİ NASIL ETKİLER
5. Sınıf Fen Ve Teknoloji Dersi
Ebru Civan GRUP : LEYLALAR
ISI MADDELERİ ETKİLER.
MADDENİN ISI ETKİSİ İLE DEĞİŞİMİ
Maddelere verilen ısı, sıcaklığı artırırken maddelerin boyutlarında da değişime neden olur. Isının etkisiyle maddelerin boyutlarındaki bu değişime genleşme.
Isı Alır Genleşir,Isı Verir Büzülür
Bulunduğu ortama göre sıcaklığı fazla (yüksek) olan her madde çevresine ısı aktarır yayar. Masa insan ateş buz su kendisinden daha soğuk bir ortamda.
FEN ve TEKNOLOJİ / ISI ve SICAKLIK
 Su doğada hangi hallerde ve nerelerde bulunur?
MADDE VE ISI MADDE VE ISI 1. Maddenin Tanecikli Yapısı ve Isı
Göl’ün Hikayesi.
ENERJİ VERİMLİLİĞİ NE DEMEKTİR?
ISI MADDELERİ ETKİLER Kış aylarında hava sıcaklığının azalmasıyla maddelerin sıcaklığı da düşer. Bu durum tellerin büzülmesine yani gergin durmasına neden.
MADDE VE ISI.
TÜRKİYE’DE SAĞLIKLI İŞLEYEN BİR FİNANSAL RAPORLAMA ALTYAPISININ TASARLANMASI 17 Eylül 2014, Ankara Murat SANCAR PwC Türkiye Bölgelerden Sorumlu Ortak.
ISI&SICAKLIK SICAKLIK
ISI VE SICAKLIK. YAZ MEVSİMİNDE GÜNDÜZ HAVA SICAK GECE İSE ILIKTIR.
ISI VE SICAKLIK.
Isı ve Sıcaklık Farklıdır
MADDENİN ISI ETKİSİYLE HAL DEĞİŞİMİ
EGZERSİZ YAPALIM BARIŞ UNCU
MADDENİN DEĞİŞİMİ VE TANINMASI
2) Isının Yayılımı.
MADDE DÖNGÜLERİ.
SU HALDEN HALE GİRER.
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
Isı maddeleri etkiler.
4. Sınıf Fen Ve Teknoloji Dersi
ISININ MADDELER ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
MADDENİN ISI ETKİLEŞİMİ
ENERJİ KAYNAĞI GÜNEŞ Güneş, merkezinde meydana gelen patlamalar sonucunda büyük miktarlarda enerji üretir. Ürettiği enerjinin büyük bir kısmı uzayda kaybolur.
ISI MADDELERİ ETKİLER.
ÇOK ISI VERDİM BİRAZ ISI VERDİM ÇOK AZ ISI VERDİM SIVI GAZ KATI.
Sıcaklıkları farklı iki madde bir araya getirildiğinde maddeler arasında ısı alışverişi olur. Sıcaklığı yüksek olan maddeden düşük olan maddeye doğru bir.
Isınma ve Soğuma Sıcak bir yaz gününde bastığımız kumun sıcaklığını hissedebiliriz. Kum,güneşin etkisiyle ısınır ve sıcaklığı artar.
MADDENİN ISI ETKİSİ İLE DEĞİŞİMİ
Sıcaklıkları farklı iki madde bir araya getirildiğinde maddeler arasında ısı alışverişi olur.
ISINMA Isı enerjisi alan maddenin sıcaklığı artar. Maddenin sıcaklığının artması ısınma sonucunda gerçekleşir. Örneğin;Yanmakta olan ocağın üzerinde bulunan.
Madde Ve Isı.
ÇEVRE FAKTÖRLERİNİN İŞ YAŞAMINA ETKİSİ 1-İklim 2-Gürültü 3-Mekanik Titreşimler 4-Aydınlatma 5-zararlı Maddeler 1.
E-MADDENİN ISI ETKİSİYLE DEĞİŞİMİ
YAĞMURUN OLUŞUMU.
BENİM GÜZEL EVİM.
ENERJİ KAYNAĞIMIZ GÜNEŞ. Enerji kaynağımız güneş Güneş, merkezinde meydana gelen patlamalar sonucunda büyük miktarlarda enerji üretir. Ürettiği enerjinin.
HAVALANDIRMA  Havalandırma;çalışma ortamının ısısını düşürerek,çalışma ortam havasında bulunan ve çalışanların solumak durumunda kaldıkları hava kirletici.
HAYATA DA İ R… 23 Hamilelerin Yaz Rehberi Hamileliğinizin İlk ve Son Ayları Yaz Mevsimine Rastladıysa…
BARIŞ KALENDERFEN VE TEKNOLOJİ Kış aylarında hava sıcaklığının azalmasıyla maddelerin sıcaklığı da düşer. Bu durum tellerin büzülmesine yani gergin durmasına.
Isıtılan Maddelerdeki Değişim Hikmet SIRMA. Evimizdeki tencere ve çaydanlıklar neden metalden yapılmıştır? Plâstikten yapılsaydı ne olurdu?
HASAN EROL BAĞCILAR E.M.L. KOMBİ KULLANIMI. HASAN EROL BAĞCILAR E.M.L. GECELERİ KOMBİ KULLANIMI Binanın dış hacminin soğumaması için, geceleri en düşük.
ISI POMPASI HAZIRLAYAN : Birkan KÖK.
..
ISININ YAYILMA YOLLARI
Sunum transkripti:

Iısnmak için NANO THERMO kullanılan evlerde huzur vardır. Konfor vardır. Sağlıklı bir ısınma yaşadığınızı tüm benliğinizle hissedersiniz. Eviniz için satın aldığınıza en çok memnun olacağınız şeydir. Sizi asla pişman etmez. Isınan hava yükselir. Zeminde ayaklarınız ile tanışarak size dokunan ısının, vücudunuzu okşayarak yükseldiğini hissedersiniz. Benliğiniz huzurla ısınır. Evde olmadığınızda kapattığınız sistem, siz soğuk bir ortamdan eve geldiğinizde anında ısınma ihtiyacınızı karşılar. Diğer ısıtma sistemlerindeki gibi önce peteklerin, ardından evin sonra sizin ısınmanız için sabretmenize gerek yoktur. NANO THERMO ısınma ihtiyacınızı derhal ve tam olarak karşılar. Evinizin hangi alanına adım atsanız ısıyı homojen bir şekilde hissedersiniz. Sistem kendisine sipariş ettiğiniz ısıyı üretmek için çalışır. Termostatlar sayesinde ilgili ısıya ulaşıldığında sistem bekleme konumuna geçer. Termostattaki ısı belirlenmiş seviyenin altına düştüğü an yeniden ısı üretir. Tüm bu olup bitenler milisaniyeler içinde sessiz sedasız olup biterken sizin hissettiğiniz tek şey konforlu bir ısınmadır. NANO THERMO, gürültüsüz, patırtısız, telaşsız, sakin bir ısınma yöntemidir. Isıtılıp ısıtılıp devir daim etmesi gereken sıcak su dolaşımları, arada bir harlanıp sonra susan sonra tekrar harlanan gereksiz koşturmacalar yoktur. “Üşüdük aç şimdi. ya da “piştik kapa” diye bir stres yoktur. Siz uyurken dahi, vücudunuz ve zihniniz tetiktedir. Bir saldırı ihtimali öngören zihin yorgun düşer. Soğuk havalarda daha stresli olunmasının sebeplerinden biri vücudun soğuk algınlığı ihtimaline karşı sürekli tetikte olmasıdır. NANO THERMO ile ısınan evlerde kişiler kendine güvenerek Islak zeminlerde, odalar ve salonlarda, çocuk odalarında, balkonda, terasta, evin her yerinde rahatça kullanabileceğiniz bir teknolojidir. Zemin kaplamasının Evler ?

Askdjalskdjaldksa Yollar ?

Askdjalskdjaldksa Sahneler, Podyumlar ?

Askdjalskdjaldksa Spor Salonları ?

Askdjalskdjaldksa Havuzlar ?

Askdjalskdjaldksa Stadyumlar ?

Askdjalskdjaldksa Banyo ve Saunalar ?

Askdjalskdjaldksa Kış Bahçeleri ?

Askdjalskdjaldksa Alışveriş Merkezleri ?

Askdjalskdjaldksa Sevimli Hayvanlar ?

Askdjalskdjaldksa Okullar ?

Askdjalskdjaldksa Yüzme Havuzları ?

Nano Termo çevrecidir. Retaurant, Lokanta Cafe ve Barlar ?

Maalesef ki, NANO THERMO ürünleri için bir liste fiyatı açıklayamıyoruz. Tarım ve Seralar ?

Maalesef ki, NANO THERMO ürünleri için bir liste fiyatı açıklayamıyoruz. Su Buharı Tankları ?

ERA YAPI LTD. ŞTİ. Nisbetiye Cad. Etiler Apt. No:102 - B Blok - Kat:4 ı Etiler - Beşiktaş - İstanbul Tel: Fax: