HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Advertisements

Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda,
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
Üretici firma sayısı 30 Sektörde istihdam edilen kişi sayısı yılı üretim miktarı Ton İhracatın üretime oranı %45-50 Üretim kapasitesi.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ.
KOMŞU ÜLKELERLE TİCARETTE GAZİANTEP’İN ÖNEMİ
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
Türkiye Ambalaj Sektörü
TÜRKİYE TIBBİ CİHAZ TEDARİKÇİ PROBLEMLERİ
Güney Afrika Cumhuriyeti
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
Soru: Ülkemizin sanayi ihracatında, ilk üç sırayı hangi Sektörler alır? Yanıt: Otomotiv( milyon $-%17,3) Hazır giyim( milyon $-%14,6) Kimya(
MUTLU AKÜ HAMDİ GEMİYAN
Mevcut Durum ve Gelecek Vizyonu 18 Temmuz 2012 Sakarya
ÜLKEMİZDE MEYVE SUYU TÜKETİMİ VE İHRACAT ORANLARI
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
ÜLKE BİLGİLERİ ADI: İRAN İSLAM CUMHURİYETİ BAŞKENT: TAHRAN YÖNETİM ŞEKLİ : TEOKRATİK CUMHURİYET PARA BİRİMİ : İRAN RİYALİ.
Çelik Kapı Pazar Araştırması
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ. TÜRKİYE’DE PERAKENDE  ENERJİ, EĞİTİM VE SAĞLIKTAN SONRA DÖRDÜNCÜ BÜYÜK SEKTÖR  2006 YILI TOPLAM CİROSU MİLYAR.
DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER
Merhaba arkadaşlar konumuz ..ÜLKELER ARASI ALIŞVERİŞ
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
ALMANYA ÜLKE SOHBET TOPLANTISI
Nükleer Teknoloji Bilgi Platformu
7. büyük tekstil ve hammaddeleri 6. büyük hazır giyim ve konfeksiyon
EKONOMİK ARAŞTIRMALAR VE DEĞERLENDİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
ŞUBAT 2008 İHRACAT RAKAMLARI BASIN TOPLANTISI Türkiye İhracatçılar Meclisi 1 MART 2008 İSTANBUL.
Şubat Ayı İhracat Verileri Basın Toplantısı Erzurum - 1 Mart 2015.
Mart Ayı İhracat Verileri Basın Bülteni Sunumu 1 Nisan 2015.
2015 Nisan Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Mayıs 2015 Bayburt.
2015 Mayıs Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Haziran 2015 Kocaeli – Film Platosu.
2015 Temmuz Ayı İhracat Rakamları Basın Açıklaması 1 Ağustos 2015.
2015 Haziran Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Temmuz 2015 Gebze.
2015 Ağustos Ayı İhracat Rakamları Basın Açıklaması 1 Eylül 2015 Akçakoca.
2015 Eylül Ayı İhracat Rakamları Basın Açıklaması 1 Ekim 2015 Adana.
Küçülen Dünya, Gelişen Yumurta Sektörü
2015 Kasım Ayı İhracat Rakamları Basın Açıklaması 1 Aralık 2015 Niğde.
 Genel Olarak Dış Ticaret  İhracatın İthalatı Karşılama Oranı.
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2016 OCAK DÖNEMİ İHRACAT RAKAMLARI.
Tükiyenin Dış Ticareti. Ülkelere, bölgelere ve mal grupuna göre dağılımı.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
2017 OCAK-NİSAN AYLARI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
Türkiye ekonomisi 2016'nın son çeyreğinde %3. 5, 2016 yılında %2
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
KOCAELİ SANAYİ ODASI VE SANAYİ GELİŞİMİ
Uluslararası İşletme Yönetimi
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
TEMSAD GENİŞLETİLMİŞ YÖNETİM KURULU 2017 TEKSTİL MAKİNE SEKTÖR RAPORU
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Sunum transkripti:

HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş Marmara Geri Dönüşümcüler S.S. Şekerpınar Mah. Ayçiçek Sk. No:23 Çayırova Kocaeli Mail:info@hur-mak.com.tr Tel:+90 262 751 30 31 PBX - FAX: +90 262 751 30 34

1969 yılından beri ülkemizde plastik ve makine sektöründe faaliyet göstermekte olan HÜRMAK Plastik Otomotiv Makine İmalat Sanayi A.Ş, kurulduğu günden bugüne sektörünün öncü firmalarından biri olmuştur. Ürettiği plastik enjeksiyon makineleri ülkemizdeki üreticilerin yılardır güvenerek tercih ettikleri ve uzun yıllar kullandıkları bir seçenek olmuştur ve bu uzun yıllar boyunca güvenilirliğini ispatlamıştır. Kaliteli ve hızlı servis hizmetleri ile her zaman müşterisinin memnuniyetini birinci sıraya koyarak, 42 yılda ülkemizdeki en güvenilir ve köklü firmalardan birisi haline gelmiştir.

2000 yılında girdiği Çin piyasasındaki hakimiyetini 2006 yılında HURMAK Çin ofisini açarak perçinlemiştir. Dostluk, güven ve karşılıklı anlayış çerçevesinde kurduğu sıkı ortaklık bağları ile Çin’deki tedarikçilerinden her zaman için mümkün olan en iyi kaliteyi, en uygun fiyatlara ülkemizdeki tüketicilere 40 yıllık HÜRMAK tecrübesi ile harmanlayarak sunmayı kendisine hedef edinmiştir.

2005 yılında ara verdiği plastik enjeksiyon makinesi üretimine, 2010 yılı ile tekrar başlayan HÜRMAK, Gebze Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında müşterilerine yeniden alışılmış Türk malı HÜRMAK plastik enjeksiyon makinelerini sunmaya başlamıştır.Yerli üretiminin yanı sıra, dileyen müşterilerine Çin’deki fabrikalarda üretilmekte olan makineleri de sunmaktadır. Plastik sektörünün her noktasında varlığını gösteren HÜRMAK, isteyen müşterileri için sipariş üzerine şişirme, granül, panel çekme ve extruder gibi makinaların da teminini yapmaktadır.Kocaeli GOSB içerisindeki ana fabrikasının yanı sıra, Bursa Nilüfer Organize Sanayi içerisinde bulunan HURMAK Bursa şubesinde çiftçilerimizin plastik kasa ihtiyacını karşılamakta ve aynı zamanda çeşitli fason baskı işlerini de yaparak, makine müşterilerimizin de ürünlerimizi çalışır vaziyette, üretimin içerisinde görmesine olanak sağlamaktadır. İsteyen müşterilerimiz, gördükleri tesisin kedi üretim hacimlerine göre ölçeklendirilmiş versiyonlarını anahtar teslimi çalışır bir şekilde temin edebilmektedirler. Ayrıca aynı fabrika içerisindeki granül hammadde üretim tesisi ile bölgedeki üreticilerin ihtiyaçlarına da cevap verilmektedir.

ÜRÜNLER Plastik Enjeksiyon Makineleri Alçak Basınçlı Enjeksiyon Makineleri Plastik Enjeksiyon Kalıpları Ekstrüzyon Makineleri Yan Ekipmanlar

Plastik Enjeksiyon Makineleri

İki Plaka Zenith Serisi

Plastik enjeksiyon kalıpları

Ekstrürüzyon Makineleri

Plastikten 9 milyar dolar kazandık! Türkiye plastik sektörünün yılın 10 ayında doğrudan 4 milyar 162 milyon dolar, dolaylı olarak ise 4 milyar 579 milyon dolar ihracat yaptı. Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) İzleme Raporu'na göre, plastik sektörü üretimi ekim sonunda 5.7 milyon tona ulaştı. Bu dönemde sektör cirosu ise 23,1 milyar lira olarak gerçekleşti. Sektörün Türkiye ekonomisine sağladığı katma değer 9.2 milyar dolara yükseldi.

KAÇ ÜLKEYE İHRACAT YAPILDI? Ocak-Ekim döneminde 203 ülkeye ihracat gerçekleştiren Türkiye plastik sektörü, toplam ihracatın yüzde 50'sini 10 ülkeye yaptı. En fazla ihracat yapılan ülkeler sırasıyla Irak, Rusya, Almanya, Azerbaycan, İngiltere, İran, Fransa, Gürcistan ve Romanya şeklinde sıralandı. Miktar bazında ithalat 4,7 milyon ton plastik hammadde, 400 bin ton mamul olmak üzere 5,1 milyon ton olarak gerçekleşti. Değer bazında ithalat ise 8,3 milyar dolar hammadde, 2,1 milyar dolar mamul olmak üzere 10,4 milyar dolar oldu. Ekim sonu itibariyle mamul bazında 1,2 milyar dolar dış ticaret fazlası, hammadde dış ticaretinde ise 7,4 milyar dolar açık veren Türkiye plastik sektörü, Ocak-Ekim 2012 döneminde 120 ülkeden ortalama fiyatı ton başına 5 bin 226 dolar olan plastik mamul ithal etti. Çin'den ithal edilen mamullerin ortalama fiyatı ise 3 bin 929 dolar olarak gerçekleşti. Toplam ithalatın yüzde 75'ini oluşturan ve en fazla mamul ithal edilen ülkeler sırasıyla Almanya, Çin, İtalya, Fransa, Güney Kore, İngiltere, ABD, Belçika ve İspanya oldu. Sektörün ton başına ihracat fiyatı ise, ithalat fiyatının yüzde 57'si olarak gerçekleşti.

SERHAT SAVİ -200920301074 İSMAİL ÖZDEMİR -200920301066