METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

KURUMSAL TANITIM BELGESİ
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
KAMU ÇAĞRI MERKEZLERİNDE PROAKTİF YAKLAŞIM 24 Eylül 2012.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Tek Pazar Çoklu faaliyet rekabeti
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
Votel İletişim Hizmetleri A.Ş.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ Halil İbrahim AKÇA DPT Müsteşar Yrd. 7 Eylül 2006.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
ELEKTRONİK ORTAMLARDA PAZARLAMA
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Türkiye KAMU Çağrı Merkezleri
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
KREA Direct the future is direct. Profile uygun makaleler web sitesinden alındı Sitede en son tıkladığı ürüne ait kampanya bilgisi Profile uygun ürün.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
CRM’in Enerjisi Create. Sell. Monetize. Now!
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Müşteri Odaklı Mobil Pazarlama ve Mobil Reklam
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
2 Pazarlama Strateji ve Planlarının Geliştirilmesi
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Türksat Uydu Hizmetleri Müşteri İlişkileri Direktörü
DİJİTAL DÖNÜŞÜM LİDERLERİNİN İŞLETMELERİN VERİMLİLİĞİNE ETKİLERİ BÜLENT KUTLU 1.
KURUMSAL BİLİŞİM SİSTEMLERİ
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Suat Baysan Acmena Technology Management & Investment Corparation Creating a New 4.5 & 5G Ecosytem in Turkey.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
Muhammed Emin ALTINTAŞ
2016 Kayseri Ticaret Odası.
DATA CENTER.
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
CRM Mehmet Batuhan Ülper
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
PROJE PLAN VE YÖNETİMİ ELİF ŞEKER SEHER EBRU DENİZER
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
“İŞSİZLİKLE MÜCADELEDE MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ”
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Stratejik Gıda Hizmetleri Danışmanlığı/Tasarımı Amacımız; Hizmet Standardını sağlamak; Zincir mağaza olarak tüketicilerin gideceği diğer AUM mağazalarında.
Sunum transkripti:

METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ

Biz Kimiz ? Metropol Haberleşme; Telekom pazarında işletmelere, kendilerine özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan, İletişim , toplu SMS, veri merkezi ve barındırma hizmetleri sunan, Türkiye’nin güçlü, yeni nesil iletişim hizmetleri sunan bağımsız altyapısı olan bir operatörüdür . Metropol Haberleşme; Müşteri odaklı anlayışı, enerji ve esnekliğini bir telekom şirketinin profesyonelliği ve güvenilirliği ile birleştirerek, müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmaya büyük özen göstermektedir. Bu sayede sektördeki yüksek müşteri bağlılığına sahip olan telekom şirketi konumundadır.

Vizyon -Misyon Vizyon Metropol Haberleşme; Teknoloji odaklı ürünleri müşteri odaklı hizmetlere dönüştürerek, tüm süreçleriyle en kaliteli hizmeti ve en iyi müşteri deneyimini sunan Telekomünikasyon Operatörü olmayı hedefler. Metropol Haberleşme sunduğu bütünleşik kurumsal hizmetlerle de KOBİ'lerin iş yapış şekillerini değiştirerek rekabetçiliklerini artırmayı hedeflemektedir.  Misyon Metropol Haberleşme, Deneyimi sayesinde, müşteri ihtiyaçlarına en iyi cevap verecek yaratıcı ürünleri en yüksek kalite ve müşteri deneyimiyle sunmayı amaçlar

FAALİYET ALANI SMS Pazarlama E-Posta Pazarlama Çağrı Merkezi Danışmanlığı Sosyal Medya Platformu Data Center Kiralama CRM Analizi ve Yönetimi Tasarruf Analizi

SMS Pazarlama Toplu SMS Gönderimi Lokasyon Bazlı Data çalışması Başvuru Toplama (Lead Generation) Raporlama (Teslim-Okundu) Analiz

E-Posta Pazarlama Toplu E-Mail Gönderimi Raporlama ve Analiz Sistem Yönetimi Data Yönetimi Başvuru Toplama (Lead Generation)

Çağrı Merkezi Danışmanlığı Dış Kaynak Kullanımı ve Yönetimi Planlama-Kalite- Eğitim Yönetimi Altyapı ve Lisanslama Çalışması Personel Temini Şikayet Yönetimi ve Analiz Başvuru toplama Satış Eğitimi

Sosyal Medya Platformu Tüm Türkçe İçeriğin Kontrolü (Big Data) Sosyal Medya, İnternet Siteleri, Bloklar, Mikro Blokların Anahtar Cümlelerle taranması Anlık Raporlama Becerisi Semantik Analiz Becerisi

Data Center Kiralama Sistem Analizi İhtiyaçların belirlenmesi Kapasite Planlama Olağanüstü Durum Yönetimi Bulut Bilişim Hizmetleri

CRM Analizi ve Yönetimi Küçük işletmelere Yönelik www.ofisim.com Kişiler Firmalar Projeler Fırsatlar Görevler Dokümalar Ziyaretler

Tasarruf Analizi Outsource Kaynak Kullanım Yöntemleri Enerji Verimliliği ve Tasarrufu İletişim Hizmetleri Kontrolü ve Tasarrufu Sistem Analizi ve Tasarrufu