İHH (İnsani Hak ve Hürriyetler) örgütü ve

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 2.5(b) Test ve Tartışma Varlıklar Bölümler 14 &15.
Advertisements

AMAZING STRIPED ICEBERGS Ş A Ş I R T I C I Ç İ Z G İ L İ B U Z D A Ğ L A R I.
Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı 1995 yılında 228 gönüllü üye ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür.
Malazgirt savaşından sonra Türklerin Anadolu’ya
A GAP YEAR PLAN Bir ara / boş YIL PLANI
DSÖ Tütün Kontrolü Çerçeve Sözleşmesi 5.3 maddesi ne öneriyor ? Sağlık Politikalarının Tütün Endüstrisi Çıkarlarından Korunması ve Şeffaflık DSÖ Tütün.
To Be / Nationalities Ek fiil / Uyruklar
Sustainable Developement & International Perspective in School Bu proje T.C. Başbakanlık DPT AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (
“Tüketim Alışkanlıklarımız”
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
İÇ ANADOLU AKDENİZ DOĞU ANADOLU BAYRAĞIMIZ.
Prof. Dr. Seçkin Çağırgan İzmir Medicalpark Hastanesi
“Farkında Olmak Farkındalık Yaratmak” İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR DERNEĞİ.
ATATÜRK İLKELERİ 1-Cumhuriyetçilik 2-Milliyetçilik 3-Halkçılık
RELATIVE CLAUSES Sıfat cümleleri
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
BEN BİR KÜÇÜK KİLİMİM.
Mavi Bayrak YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ Etkinliğin AdıTarihAçıklama 1 Olimpos Rotary Kulübü ile birlikte ilköğretim öğrencilerine.
İŞ SIRALAMA VE ÇİZELGELEME DERS 5
Sıfat Cümleleri Which, whose, where
Kapılarımızı yetim dünyalara açalım. Emaneti üzerimize alalım. Tüm yetimlere sahip çıkalım.
ULUSLARARASI SİVİL HAVACILIK KURULUŞLARI
BÜTÜN İSRAİL SEVER DOSTLARIMIZA AÇIK TEŞEKKÜRDÜR Bugüne kadar yahudi markalarımızı kullanarak, izleyerek, yiyerek,içerek alışveriş ederek, okuyarak verdiğiniz.
UNIT 18 CLIMATE “İklim” E x e r c i s e s. Translate into English sonunda ………………………………………………………. Mısır seyahati ………………………………………………………. sıcaklık hariç.
Kelime Uygulama Sunumu - 16
NOUN CLAUSES (İSİM CÜMLECİKLERİ).
ABD Emperyalizmi ve çok uluslu kapitalizmin sözcüsü bir Amerikan dergisi olan TIME’a Recep Tayyip Erdoğan kapak olunca yandaşları havalara uçtu.. Amerikan.
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Technical Assistance for Increasing Primary School Attendance Rate of.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. House of Lifelong Learning and Quality Assurance Thomas Gruber German Reference.
TÜRİYE’DEKİ ÇEVRE ÖRGÜTLERİ
LÜTFEN YARDIM EDİN, BİZ ÖLÜYORUZ !!! HELP US, WE ARE DYING !!!
DİN ve DEVLET İLİŞKİLERİ
 C H I L D B R I D E S.   Marriages in early ages are seen all over the world.  Marriages under 18 are accepted as «child» marriages.
IRE 310 History of Middle East Instructor Prof.Dr.Esat Arslan.
RELIGIOUS TRADITIONS BAGS TO DO IN YOUR CITY T.C. Ünye Kaymakamlığı ANAFARTA ORTAOKULU.
There was a man who was thinking of building an honourable structure that could last for milleniums and show the king’s power. So, he racked his brain.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Hafıza performansınızı geliştirmek Developed.
©2016 be ©2016 ingilizcebankasi.com.
We just want to have the peace for our world Dünyamız için sadece barış istiyoruz.
TERÖR İ ZM. TERÖR: Tedhiş, yıldırma, korkutma TERÖRİZM Siyasal, sosyal, etnik, dini amaçlar için örgütlü, sistemli ve sürekli terör kullanmayı yöntem.
What is lost in translation?
1 NİSAN 2015 SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA GÜNLERİNİN 92. GÜNÜ YOKSULLUĞA SON DİYORUZ. DÜNYA DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN ETKİNLİKLERİNİZİ BEKLİYORLAR 14 SENE 9.
Searching Thy Lover, To Be One Looking at the sky.. Behind every cloud and over the wings of the birds.. I always dreamt of you. You were looking for.
Neil Armstrong
(E)Tuğg.Doç.Dr. Oktay Bingöl
Sağlık Bilimleri Fakültesi
TÜRKİYE.
TÜRKİYE SOSYAL, EKONOMİK VE POLİTİK ANALİZ - 9
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Inventory(Stock, Good) :(Stok, Ürün)
Would you like a different color?
FINLAND EDUCATION SYSTEM I am talking about the Finnish education system today.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. THE LIFE OF MUSTAFA KEMAL.
ATATÜRK’s LİFE M.KEMAL ATATÜRK( ) He was born in 1881 at the Kocakasım ward of Salonika,in a three story pink house.
Located on the hill on the rigt behind Kastamonu Goverment House, one of the symbols of the city’s other important. Abdurrahman Pasha in 1885, the building,
Döngüler ve Shift Register
İstanbul Boğazı. İstanbul Boğazı İSTANBUL BOĞAZI ( BOSPHORUS) İstanbul Boğazı, Karadeniz ile Marmara Denizi’ni birleştiren su yoluna verilen isimdir.
BİLL GATES Şule Eslem ÖZTÜRK NUN OKULLARI Prep-A.
Multipoint programlama
ATATÜRK’s LİFE M.KEMAL ATATÜRK( ) He was born in 1881 at the Kocakasım ward of Salonika,in a three story pink house.
Before the Battle of Çanakkale. Why a Front in Çanakkale was Opened? In the summer of 1914, the war continued in Europe with all its intensity, and by.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Imagine that you are a teacher and you are taking your 20 students to England for the summer school.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
“8. SINIFLAR” MASTERMIND UNIT 4 On the phone Wopenglish GURURLA SUNAR…
Where’s the post office? 1. Where is the post office? Where is the post office? It’s next to the bank. It’s next to the bank. Is there a bank next to.
Sunum transkripti:

İHH (İnsani Hak ve Hürriyetler) örgütü ve finansal destekçisi (İnsani Yardım Vakfı) nedir? 1995 yılında kurulan bu örgüt (vakıf), Bosna'da yaşanan trajedinin arkasına saklanarak, kendi kökten islamcı ideolojisini yaymak için örgütlenmeye başlayan ve bu ideolojisi için para toplayan, sonra o parayı Refah Partisi ile bağlantılı olarak "buharlaştıran" vakıftır. Aslında amacı, Laik Türkiye Cumhuriyetini, İslam Cumhuriyetine dönüştürmek ve geniş çaplı bir organizasyon sonucu militanlaşarak bunu gerçekleştirmektir.

topladığı paraların tutarı milyonlarca dolardır. İHH Başkanı Bülent Yıldırım İHH’nın başta Almanya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerindeki Türklerden yardım adı altında topladığı paraların tutarı milyonlarca dolardır. Deniz Feneri Derneği’nden daha büyük, daha tehlikeli ve militanlaşmış bir organizasyondur. Siyasal örgütlenmesi uluslararası boyutta olup, Çeçenistan’da islamcı teröristlere siyasal ve parasal destekte bulunmuştur. 1998’de Fransa’da uluslararası teröre destek olduğu için soruşturmaya uğramış, faaliyetleri yasaklanmıştır. Sudan’da İslamcı diktatör El Beşir’in himayelerinde çeşitli operasyonları desteklemiştir. Şu andaki hedefi Filistin ve Gazze’yi bahane ederek HAMAS’ı desteklemektir.

İHH gönüllü militanlarının yanı sıra, finansal gücü sayesinde Avrupa’dan parayla satın aldığı aktivist denilen destekçilerde bulabilmektedir. Hamas’a yardım için gitmeye kalkıştığı İsrail seferinde kullandığı Mavi Marmara gemisini seferden çok kısa süre önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden değerinin on katı ucuza satın almış olup, iki büyük kargo gemisi de envanterinde bulunmaktadır. İ Türkiye’de

İHH aynı terör örgütleri gibi çocukları da ideolojisinde kalkan olarak kullanmaktadır. İsrail’e gemiyle yaptığı seferde de çoluk çocuk gemiye bindirilerek çatışma ortamına sürüklenmiştir.

Taksim Meydanı İHH gösterisi Hamas bayrağı Hizbullah bayrağı Hamas bayrağı Taksim Meydanı İHH gösterisi

İHH protesto açıklaması yapıyor Abdurrahman Dilipak İHH protesto açıklaması yapıyor

İHH yetkilileri bir başka terör örgütü Müslüman Kardeşler bayrağı altında konuşuyor.

İHH Başkanı Bülent Yıldırım: “ Biz Hamas’ın hep arkasındayız ve desteklemeye devam edeceğiz. Aslında biz İHH olarak Türkiye’deki İslamcı Hamas Hareketiyiz, Vakfımızda İslami Yardım Vakfı’dır”

İHH Başkanı Bülent Yıldırım Ve HAMAS lideri İsmail Haniye

Hamas bayrağı İHH Başkanı Bülent Yıldırım Şeriat bayrakları

Şimdi de; Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AKP’nin ve İHH’nin desteklediği HAMAS nedir? İdeolojisi nedir? ona bakalım:

Radical Islamic Fundamentalist Terror Organization

HAMAS "Harakat Al-Muqawama Al-Islamia"

HAMAS "Harakat Al-Muqawama Al-Islamia" (Islamic Resistance Movement) is a radical Islamic fundamentalist terror organization. Deriving from the Muslim Brotherhood and unwilling to recognize Israel's right to exist, Hamas sees holy war as the religious duty of every Muslim. There is no solution for the Palestinian question except through Jihad, it states. HAMAS, which includes military and political wings, was formed by the late Sheik Ahmad Yasinat at the onset of the first Palestinian uprising or Intifadah in late 1987.

Halid Mesal Ismail Haniye

Hamas Teaches Terror to Children

Hamas attack to (PLO) Palestine Liberation Organization Headquarters

Hamas terror attack on Israel