BIR ADA GÜNLÜĞÜ Cem Yurtsev

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KÜÇÜK BİR TEST ! Cem Yurtsev
Advertisements

ANKARA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Nesrin Sipahi
NAPOLI.
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
SEVGİ ÖZMEN QATAR - DOHA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
TORONTO KANADA Music: Richard Clayderman Cem Yurtsev
Toroslardan gelerek Alanyanın doğusundan Akdenize dökülen Dim Çayının kıyıdan 15 kilometre kadar uzaktaki kıyılarında piknik yerleri vardır. Ulu çınarların.
MEVLÂNÂ MÜZESİ - KONYA BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
STOCKHOLM İSVEÇ - SWEDEN Cem Yurtsev
JAPONYA HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ....
DEDE EFENDİ EVİ SULTANAHMET İSTANBUL
Geliyor Boğaziçi'nden doğru Bir iskeleden kalkan vapurun sesi, Mavi sular üstünde yine Bembeyaz Kızkulesi.
PPS : Cem Yurtsev Fotoğraflar : Yuksel Giovannitti Müzik : Al Martino – Love is blue.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
UZUNGÖL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal
FLORYA ATATÜRK KÖŞKÜ Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
Bu Gün Tatil Terinos bu gün tatil Nereye gideceksin tatilde Kos adasına oğluna git Özlemedim deme Her sabah sahilden adayı seyrettin Kimi zamanda cebinden.
Didem,Aslı,Seçil ve Ece Ada için harika bir gün seçmişlerdi. Güneşli güzel bir gün yaşadık hep birlikte… Sabah denizden gelen Dostlarımızı iskelede karşılamak.
SİNOP... Ne zaman ziyaret edilmeli ? Feridun ÖZHAN
ADI NE OLURSA OLSUN, DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ ! Cem Yurtsev Müzik: Cem Karaca – İstanbul’u Dinliyorum.
Cem Yurtsev Dikkat : Öğrencilere göndermeyelim !
Cem Yurtsev
(sesli).
AMAÇ HEDEF DAVRANIŞLAR
MaiL_Lovers MaiL Grubu
Emek,Funda,Petek ve Elif Ada için harika bir gün seçmişlerdi. Güneşli güzel bir gün yaşadık hep birlikte… Sabah denizden gelen Dostlarımızı iskelede karşılamak.
Yöremiz Edirne, Meriç nehrinin batısı ve sınıra yalnızca 1 km mesafe...
SİCİLYA İTALYA SICILY - ITALY MÜZİK : TOTO COTUGNO SERENATA
Değerli Dostlar, yine bir sonbahar mevsimi yaşıyoruz. Tabiatın doğal renklerinden Sizlere bir demet sunmak istedim...
“DE “EKİ İLE “DE” BAĞLACININ YAZILIŞI.
Ne güzel bir gün ! Okuluma gideceğim.
HAYATIN ANLAMI.
DOSTLAR ADADA DOSTLAR ADAYI FETH ETTİ Çam ağaçlarının altında, Rakılar bardakta, Kimi gülüyor,kimi anlatıyor,
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET
TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Şarkı : Pulp Fiction BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
AĞVA 2014 FOTOLAR VE PPS CEM YURTSEV
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem.
BİR ZAMANLAR 3 KÜLTÜRÜN DOSTÇA BİR ARADA YAŞADIĞI BAŞKA BİR İSTANBUL SEMTİ Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi, sununun boyutunu büyütmemek için düşürülmüştür.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Europe
DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
DOĞAL MUCİZELER 8 PPS: Cem Yurtsev Music : Modern Talking BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
SESTEŞ ( EŞSESLİ ) KELİMELER
EŞ SESLİ SÖZCÜKLER.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik: Queen Müziğin sesini açmanızı tavsiye ederim. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Cher - Believe
Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Şarkı : Bahar BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik :Elissa BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Keloğlan ve Kuyu Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, bir Keloğlan’la ninesi varmış. Bunlar çok yoksul insanlarmış. Keloğlan’ın.
BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet- Ajans Press.
Bahçesi olan herkesin hayalidir, küçük bir havuza sahip olmak. Etrafını yeşilliklerle donatıp kendimize ve konuklarımıza göz ziyafeti çekmek isteriz.
UYARI : Sunuda görmekten gerçekten üzüntü duyacağınız fotoğraflar da var. Kendinizi iyi hissetmeyecekseniz izlemeyin lütfen… Fotoğraflar : Reuters ve.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
9 EYLÜL İLKOKULU 2C SINIFI Pınarbaşı Bölgesi Yunus Emre Mahallesi
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
POSITANO - İTALYA PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano
İSTANBUL ANTONIOPOLIS YENİ ROMA İSTİNPOLİN KONSTANTINIYYE
Sunum transkripti:

BIR ADA GÜNLÜĞÜ Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com Bu sunu sanaldünya grubu için hazırlanmıştır. Gruba üyelik için email : Fotoğraflar : Cem YURTSEV cyurtsev@yahoo.com

Sirkeci de sabah saatleri! Ekmek kavgası ve İstanbul’um …

Haydarpaşa Tren Garı ve vapur Kadıköy iskelesine yaklaşıyor…

İşte uzaktan Prenses Adaları’ndan ilki Kınalı Ada gözüktü bile..

Kınalı’ya selam veriyor ve yola devam ediyoruz…

Dört Ada’nın belki de en güzeli. Sait Faik de buraya aşıktı Dört Ada’nın belki de en güzeli ! Sait Faik de buraya aşıktı. Burgaz Ada … Bir başka sefere seni keşfetmeye. Hoşçakal Burgaz Ada !

İşte denizin güzelliği ve bir başka inci tanesi… Heybeli Ada Piknikçiler ve denize koşanlar… Bizim gideceğimiz yere az kaldı…

En çok ziyaret edilen Ada, BÜYÜKADA bizi karşılıyor… İster tek kişilik isterseniz iki kişilik ama illa ki Küçük veya Büyük Tur bisiklet sefası. Saati 3 TL, günlüğü 6 lira İŞTE BÜYÜKADA VE OBJEKTİFE TAKILANLAR… Ada evlerine bakmaya doyamıyorsunuz… Deniz kenarında uygun fiyatlı bir balık ziyafeti… Tabii nefeskesici manzaraya da !

Artık Adadaki çay bahçelerinden birinde soluklanabilirsiniz ve dilerseniz vapurunuzun saatinin gelmesini beklerken kağıt ya da okey de oynayabilirsiniz. Dönüşte yanınıza simit almayı unutmayın ! Martı beslemeyi sever misiniz  Bu tecrübeyi denemelisiniz 

Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com Ve İstanbul’un bir başka incisi… Kızkulesi. Ada yolculuğumuzun sonu … Hafif bir yorgunluk ama muhteşem bir keyif… Cem Yurtsev Bu sunu sanaldünya grubu için hazırlanmıştır. Gruba üyelik için email : cyurtsev@yahoo.com Fotoğraflar : Cem YURTSEV