Dernek Başkanı: Beyza Cerrahoğlu Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD) Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Çalışma önerisi vermek
Advertisements

Dünya ile bağlantınız İNTERNET VE AĞ.
UZAKTAN EĞİTİM.
Web 2.0 Nedir Eğitimde Nasıl Kullanılır?
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
BİRLİKTE PROJE YAPALIM
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
Okul Web Sitesi Yönetim Paneli
AVRUPA NÜKLEER ARAŞTIRMA MERKEZİ (CERN )
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
İNTERNET ADRESLERİ.
HAZIRLAYAN: İREM İSLAMOĞLU
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ E ğ i t i m v e K ü l t ü r AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI  GENÇLİK PROGRAMI.
Hazırlayan:Sadık Efe BÜYÜKARSLAN
Temel olarak bir blog nasıl hazırlayacaksınız… ***
WWW Geniş Dünya Ağı ( World Wide Web ) LAN
E Y L E M 3. 1 Avrupa Birliği Komşu Ülkeleri İle İş Birliği PROGRAMI.
Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülü Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülüne ulaşmak için bu yolu izleyebilirsiniz.
T.C ŞANLIURFA VALİLİĞİ İl Merkez Proje Ofisi 2008 – 2009 SODES PROJELERİ WEB YÖNETİM ARAYÜZÜNÜN KULLANILMASI.
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
SİZİN ÇOCUKLARINIZ! BİZİM ÖĞRENCİLERİMİZ! ÖĞRETMEN PDR PGB ÖDB.
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
ÖRNEK PROJE FORMU İNCELEMELERİ
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
EFES TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ YAZ STAJI UYGULAMALARI SEMİNERİ
ÇEVRE ve ALAN HESAPLAMALARI
Mustafa Akgül. 27 Kasım 2014 Inet-tr'1ı 2 Tarihçe Kasım 1995 Dış bağlantı 64K Yurt içi: 9.6K, 19.2K - 2M Planlar - tarafları buluşturmak.
MEB - Intel Öğretmen Programı
HİZMETİÇİ EĞİTİM İŞLEMLERİ
SİNOP AYANCIK İMAM HATİP LİSESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
BAĞLUM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ
SOSYAL HİZMET ÇALIŞMALARI
 HOŞGELDİNİZ.   VALİLİĞİMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGANİZASYONLAR, YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER  PAYDAŞ KURUMLARIN YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR  PAYDAŞ KURUMLARCA.
MALİ YÖNETİM VE KONTROL ALANINDA YAŞANAN GELİŞMELER VE HEDEFLER Mehmet BÜLBÜL Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanı 1 Mayıs.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
İNTERNET ADRESLERİ Ahmet SOYARSLAN biltek.info.
CİN ALİ İNTERNETTE ALIŞVERİŞ YAPIYOR
DÖNEMİ ERASMUS YOĞUN DİL KURSLARI (EYDK) ERASMUS INTENSIVE LANGUAGE COURSES (EILC) Seval BOZ Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi
ÖĞRENCİLERE E-POSTA PROJESİ
İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT ERZURUM LABORATUVAR LİSESİ
Copyright © The OWASP Foundation Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the OWASP License. The OWASP.
KEŞFET KENDİNİ PROJESİ
ATATÜRK’ÜN DOĞDUĞU EV ANNESİ ZÜBEYDE HANIM ANNESİ ZÜBEYDE HANIM.
Büyük endüstriyel kaza riski taşıyan işyerleri, güvenlik raporu veya kaza önleme politika belgesi olmadan işe başlayamayacak. İşyerleri işletmelerini güvenlik.
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
BARTIN ÜNİVERSİTESİ’NDE BOLOGNA SÜRECİ
. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje.
TDMS TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ Ali Gazi Hastane İşletmeciliği Uzmanı
Dyned Tanıtım Sunusu 2014 Hazırlayan:Hasan EGE.
Oyun Alanlarını Çoğaltma Derneği
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Ahmet Haşim İlkokulu 2013 Yılı Sınıf Sınavları.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ
ARTBAP VE AYPOP PROJELERİ BASINDA ÇIKAN HABERLER 2012 ARTVİN.
45. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI 2014
Menderes Anadolu Lisesi Rehberlik servisi olarak Educatürk’ün 28 kasım Cuma günü Fuar alanında düzenlemiş olduğu Yükseköğretim tanıtım günleri etkinliğine.
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
Yeşilay nedir? Ülkemizde 1-7 Mart arası Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır. Peki, Yeşilay nedir? Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu.
İSTANBULKARİYER PROGRAMI
LİSELERE GEÇİŞTE YENİ UYGULAMA
Sunum transkripti:

Dernek Başkanı: Beyza Cerrahoğlu Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD) Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD)

SSMD Kurum Aşaması… Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD), ilk kez tarihinde kuruldu. İlk önce İstanbul’da açıldı ve daha sonra Adapazarı’nda büyük bir yere kuruldu. Bir çok okuldan gelen oldu. Derneğimizin kurulumu Beyza Cerrahoğlu tarafından kurulmuştur. Açıldığında bir çok konferanslar düzenlenmiştir. Bu konferanslara okul çocukları da katılmıştır. Çocukların bu kurum hakkında görüşleri alınmıştır. Böylece amacını çocuklar belirlemiştir.

SSMD Amacı… SSMD okul çocuklarının sınavlardan korkmaması hakkında terapi verir. Çocukları sınava nasıl gireceği ve sınava nasıl hazırlayacağı hakkında konuşur. Çocukları sınavdan korkutmadan denemeler yapar. (Sınavlar yaparlar. Böylece sınavlarda nasıl heyecanlandıklarını ve sınav esnasında ne yaptığını öğrenirler, buna göre önlem alırlar.)

Tam kazanamayacağınızı düşündüğünüzde, sizin bir öğrenci olduğunuzu hatırlatacağız.

Gelir Kaynakları… Sınav Stresiyle Mücadele Derneği’nin gelir kaynağı, durumu olan insanlar bu derneğe yatırım yapıyorlar. Bu yatırımlar psikolog uzmanlarını işe alma imkanı kazandırır. Böylece bu psikologlar okul çocuklarına terapi veriyor. Yatırım yapan kişiler aynı zamanda çocuklarını da bu terapiye sokma şansını alıyor.

Çalışma Alanı… Okul çocukların sınavda neler yapıyor? Bu stresi yenmesi için neler yapılmalı? Bunun gibi bir çok soruyu yapıyoruz.

Eylem Planı… Sınav Stresiyle Mücadele Derneği eylem planı Adapazarı Özel Enka İ.Ö.O’ da rehber bölümünde öğretmenle röportaj yapılacak. SINAV STRESİYLE MÜCADELE DERNEĞİ

Topluma Karşı Sorumlulukları… Sınav Stresiyle Mücadele Derneği’nin topluma karşı sorumlulukları çocukların bu terapiden sonra sınava stressiz olarak girmesidir.

Yönetim Kurulu... Asbaşkan: İkinci başkan.(Selenay Arabacı) Başkan:Bir topluluğun, bir toplantının veya bir derneğin başında bulunan kimse, reis, reis bey. (Hilal Nur Demir) Kurucu:Bir kurumun, bir işin kurulmasını sağlayan, müessis. (Beyza Cerrahoğlu) Sayman:Bir kurum, kuruluş vb.nin hesap işleriyle uğraşan kimse, muhasebeci, muhasip. (Beyza Kazan)

Sakarya Valiliğine... Son günlerde Sakarya’da oluşan ve öğrencilerin notlarının düşmesine sebep olan sınav stresi için çeşitli seminer veya çeşitli geziler düzenlemenizi önemle rica ederim. SAYGILARIMLA Beyza Cerrahoğlu Kurucu Başkanı Adres: Kara Osman Mah. Savaş Cad. No: 15

Kendim