Solutions for Research and Publication Thomson Scientific ScholarOne TM Ve Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
My EBSCOhost Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com.
Advertisements

ISI Web of Knowledge EndNote® Web 2.0
-Scopus- Uz. Kübra DEMİR
Copyright 2007 Thomson Corporation 1 ISI Web of Knowledge EndNote ® Web 2.0.
360Core Kütüphane Kullanıcıları için Kütüphaneciler için
Journal Use Reports Süreli Yayın Koleksiyonu Geliştirmenizde Güçlü Karar Destek Hizmeti - Kasım
MATHSCINET KULLANIM KILAVUZU
KONU: HAZIRLAYANIN : ADI: EMRE SOYADI: YILMAZ FAKÜLTE: FEN
ULAKBIM UASL Mayıs İçerik Türleri: Bilgide Bir Servet Hukuk Dergileri Online Hukuk Kitapları Yasalar, İçtihatlar ve Mahkeme Kararları Gazete ve.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ORGANİK KİMYA BÖLÜMÜ.
Hasan CAN Anorganik Kimya Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi
GAZİ ÜNİVERSİTESİ Açıkarşiv Sistemi. Açıkerişim nedir?  Bilimsel içerikli çalışmalara internet ortamında serbest erişimin sağlanmasıdır.
Bibliyografyalar oluşturma ve yönetim programı ENDNOTE WEB
Oxford Online Dergi Koleksıyonu’ nun Etkin Kullanımı. Bölüm 1 Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini Genışletme.
Journal Citation Reports - Dergi Atıf Raporları -
Oxford Online Dergi Koleksıyonu’ nun Etkin Kullanımı. Bölüm 1 Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini Genışletme.
WEB OF SCIENCE İLE ATIF TABANLI ARAŞTIRMA DEĞERLENDİRMESİ Eğitmen: Metin TUNÇ This presentation is an introduction to InCites - the new web-based.
InCites. National Citation Report for Turkey Kurumunuzun aboneliğini gerçekleştirdiği InCites (National Citation Report for Turkey) Web of Science kapsamındaki.
Web of Science ve Bibliyometrik
Support.ebsco.com Kişisel Klasörler Kullanıcı Kılavuzu.
Akademik Yayıncılıkta Elektronik Ortama Geçiş Tamer Başar Automatica Baş-Editörü Beckman Institute, ECE, CAS, CSL, ITI University of Illinois, Urbana,
Thomson Scientific Dergi Seçim Süreci Jeff Clovis Director, Customer Education & Sales Support Thomson Scientific
T H O M S O N S C I E N T I F I C – MİKRO BİLGİ A.Ş. Web of Science 7.0 UASL Eğitim Programı TÜBİTAK-ULAKBİM 10 Mayıs, 2006.
Emerald kullanıcılarınıza yayın yapma konusunda nasıl yardımcı olabilir? Kullanıcılarınız için yardımcı kaynaklar Mine Tonta Business Manager, Turkey.
Amaç Açık Erişim Nedir? Neden Açık Erişim? Açık Erişim Nasıl sağlanır?
Emerald Management eJournals Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 08 Nisan 2011 Mine Tonta Tel:
T H O M S O N S C I E N T I F I C CAB ABSTRACTS ™ Comprehensive Agriculture & Applied Life Science Research.
CAHİT ARF BİLGİ MERKEZİ ULUSAL VERİ TABANLARI Uzman Didem AYDAN Uzman Sibel TABANLIOĞLU V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009, Antalya.
Wiley İnterScience TUBİTAK-EKUAL & SAĞLIK BAKANLIĞI Eğitim Toplantısı Wiley InterScience
Veri Tabanları Kullanıcı Ara Yüzünde Yeni Yaklaşımlar
American Mathematical Society MathSciNet Mathematical Reviews
ScholarOne TM ve Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılıkta Öncü David Thomas Satış Müdürü– EMEA & Asya Pasifik ThomsonReuters ScholarOne Ankara, Türkiye.
Springerlink.com Emel Kaynak Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİ EĞİTİM TOPLANTISI.
Engineering Village Platformu Foksiyonlar ve Arama fırsatları Tübitak - Ekual Mayıs,2008 Emre Bilinç ITS.
Research Services Group. Copyright 2006 Thomson Corporation 2 Araştırmaların Ölçümü Her ne kadar Web of Science veritabanının ana amacı araştırmacılara.
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK.
ISI Web of Knowledge Biyotıp ve Yaşam Bilimlerinde Dünyanın Öncelikli Literatür Kaynağı Kasım 2006 Jeff Clovis Director, Customer Education & Sales Support.
Empowering management research EmeraldManagementXtra Ürün ve Hizmetler Brian Berry Business Manager for Turkey Emerald Group.
ISI Web of Knowledge Mayıs 2007 Guillaume Rivalle Products Trainer Thomson Scientific
Meryem FISTIKÇI. Kendi arşivini oluşturarak kendi “bilgi veritabanına” kolayca erişebilme, tarayabilme, ve erişilen yeni sonuçları kaydedebilme, İşbirliğini.
Web of Knowledge Geliştirme Faaliyetleri Kasım 2006 Jeff Clovis Director, Customer Education & Sales Support Americas, Europe, the Middle East and Africa.
Veri Tabanı-Dergi İletişimi Ve Ortak Yazım Dili, Dergi Formatının Ele Alınması TÜBİTAK-ULAKBİMTVBBVT I. EDİTÖRLER ÇALIŞTAYI A. Nuray DEMİRKOL 2 Kasım 2007.
ISI Web of Knowledge Mayıs 2007 Guillaume Rivalle Products Trainer Thomson Scientific
Amir Esmaeilzadeh Ali Khanjarkhani End Note Web.
İçerik EndNote Hakkında… EndNote Kurulumu
SPRINGERLINK YENİLİKLERİ VE YENİ TIBBİ İÇERİKLER N ADJA M ADANI M OUDARRES M ETIN T UNÇ EKUAL 2010 A NTALYA.
TÜBİTAK ULAKBİM Cahit Arf Bilgi Merkezi Araştırma Faaliyetleri ve Bilimsel İçeriğe Erişimde Cahit Arf Bilgi Merkezi & Dünden Bugüne TÜBİTAK EKUAL.
Springerlink.com Emel KAYNAK Stm-Info Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
İYİ UYGULAMALAR: SİNOP ÜNİVERSİTESİ Hazırlayan Müslüm Yurtseven 3. Ulusal Açık Erişim Çalıştayı Yüksek Öğrenim Kurulu Başkanlığı Ekim 2014, ANKARA.
KAYITLI BİLGİ KAVRAMI VE BİLGİNİN ORGANİZASYONU
Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında.
Cambridge Journals Online KISA KULLANIM REHBERİ Erişim Adresi:
HUKUKTA BİLGİ YÖNETİMİ BBY Veri Tabanları (Uluslararası) Nazan Özenç Uçak Güz.
Bilimsel Derginizin Gelişimi ve Web of Science Metin TUNC THOMSON REUTERS & MIKRO BILGI A.S.
Hafta 1: Dizinleme ve Özler BBY 264 Dizinleme ve Sınıflama.
Hafta 2: Dizinleme ve Öz Hazırlamaya Giriş BBY 306 Dizinleme ve Öz Hazırlama
Araştırmacıların konu ve kaynak taraması için harcadıkları zaman sorunlarına, ulusal düzeyde, hızlı, tek merkezden ve kolay arama ile çözüm. Ulusal dergilerin,
1. Ders: Ders İşleyişi Hazırlayan ve Sunan:
EDAM EDİTÖR MASASI Adem Başpınar (0532)
2016 YILINDA ULUSLARARASI ALANDA GAZİ ÜNİVERSİTESİ’NİN ADINI DUYURAN YAYIN, ATIF, KİTAP/KİTAP BÖLÜMÜ, EDİTÖRLÜKLERİ ve PATENT/ENDÜSTRİYEL TASARIM/PROJEYİ.
Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
F.Ç DERS: İLERİ ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ : İKİNCİL KAYNAKLAR.
Kullanıcı Kılavuzu Gelişmiş Arama support.ebsco.com.
Pratik kullanım rehberi
Uluslararası Üniversite Sıralama Sistemleri Genel Bir Değerlendirme
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Turnitin ve iTenticate; öğrenciler ile eğitimcileri aynı platformda buluşturan, belgelerin orijinalite kontrollerinin yapılmasını, eğitimcilerin bu belgeleri.
Sunum transkripti:

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific ScholarOne TM Ve Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik

Thomson Scientific İçerik Ölçekler Yazarlık ve Yayıncılık Araçları Tam Bir Çözüm ISI Web of Knowledge: Web of Science MEDLINE BIOSIS Previews INSPEC Biological Abstracts.. ve daha birçok. Derin, çeşitli bilimsel kaynaklar ve bilimsel yayıncılık Journal Citation Reports -- “Impact Factor”, Dergi Sıralamaları Essential Science Indicators -- En iyi makaleler, kurumlar, yazarlar Web of Science -- “Times Cited”, “Citation Report” Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılık İçin Çözümler Thomson Scientific yazar, dergi editörü, ve yayıncılar için başlangıcından sonuna tam çözümler geliştirir. EndNote -- Bilginizi arşivleme ve paylaşma -- Makale ve bibliyografya hazırlayın. Manuscript Central -- Makale önerisinde bulunun -- Hakem kurulu işlerini yürütün

T H O M S O N S C I E N T I F I C SCIENTIFIC SOLUTIONS Bu anahtar çözümler özellikle araştırmacı yazarlar, yayın değerlendiren kurullar, dergi editörleri ve yayıncıların ihtiyaçları gözönünde bulundurularak geliştirilmiş araçlardır. Thomson Scientific Web of ScienceEndNote Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılık Çözümleri Manuscript Central Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik

T H O M S O N S C I E N T I F I C SCIENTIFIC SOLUTIONS Thomson Scientific Web of Science EndNoteManuscript Central Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik  Kalite – Değerlendirilerek Seçilmiş İçerik: Dünyanın en etkili bilimsel dergi koleksiyonlarından oluşturulmuş kapsamlı bilgi  Çeşitlilik – Doğa bilimleri, sosyal bilimler ve sanat&beşeri Bilimler alanlarındaki bütün dallarda içerik  Derinlik – Doğa bilimlerinde 1900’den günümüze, sosyal bilimlerde 1956’dan günümüze, sanat ve beşeri bilimlerde 1975’ten günümüze arşivsel derinlik  Bütün dergilerin bütün yıllardaki sayıları için yazar atıflarının tutulmuş olması Uluslararası Sahiplenme – atraştırma camialarında uluslararası bir standart

T H O M S O N S C I E N T I F I C SCIENTIFIC SOLUTIONS Thomson Scientific Web of ScienceEndNote Manuscript Central Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik EndNote (desktop) -- Akademisyenler, yüksek lisans ve doktora öğrencileri  Arşiv oluşturma, referans organizasyonu, bibliyografya ve makale hazırlamada profesyonel standart. Milyonlarca yazar tarafından kulanılmaktadır. EndNote Web -- Mobil araştırmacı ve yazarlar  Basit web tabanlı bibliyografik çözüm yazılımıdır. Web of Knowledge ve EndNote desktop ile benzersiz bir enegrasyon sağlayarak araştırma ve makale hazırlama çalışmalarınızda büyük kolaylık oluşturur.  EndNote desktop versiyonunu tamamlar.

T H O M S O N S C I E N T I F I C SCIENTIFIC SOLUTIONS Thomson Scientific Web of Science EndNote Manuscript Central Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik Manuscript Central, web tabanlı veritabanı ortamında makale başvuru ve hakemlerin değerlendirmesine olanak tanıyan yenilikçi bilimsel yayıncılık uygulamamsıdır.  Makale başvuruları için otomasyon sağlar. Bununla hakem değerlendirmeleri, editörlük faaliyetleri ve yayıncılık alanındaki idari faaliyetlerde büyük kolaylık sağlar.  145’ten fazla topluluk ve yayıncı ve 1700’den fazla dergi ve kitap dizisini kapsar. Her ay 44,000 makale işlenmektedir. 2.7’den fazla milyon kullanıcıya sahiptir. Bu alanda kanıtlanmış lider.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Analiz Sonuçlar Arama Web of Science ®

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific  Araştırmalarınızı gerçekleştirdikten sonra topladığınız bilimsel bilgilerin kullanımını maksimum fayda ile gerçekleştirmeniz önemlidir.  Araştırmacılar ve yazarlar veritabanı taramalarından elde edilen sonuçlar üzerinde aşağıdaki seçeneklere sahip olmalıdır:  Erişilebilir ve araştırılabilir olacak bir bilgi tabanını kolaylıkla oluşturarak arşiv oluşturmak  Çalışma arkadaşları ile bilgiyi etkin ve kolayca paylaşarak işbirliği geliştirmek  Bütün bu çalışmaların sonucunda oluşan bilgileri rapor, dergi veya makale, okuma listesi, öz geçmiş, vb biçimlere dönüştürme olanaklarını sağlayacak yazarlık araçları.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific ISI Web of Knowledge’tan EndNote’a sonuçları kolaylıkla kaydedin. İlgilendiğiniz kayıtları seçin. Veya… Save to EndNote Web Export to EndNote desktop

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific ISI Web of Knowledge’tan EndNote’a sonuçları kolaylıkla kaydedin.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific EndNote’un bütün dünyada yaygın biçimde kullanılıyor olması diğer yayıncıların da verilerini kolaylıkla EndNote formatında aktarılabilme olanağını kullanıcılarına sunmalarını sağlamıştır. Bu genelde “EndNote Export” fonksiyonu olarak belirtilmektedir. PsycInfo BioOne BioMedCentral Science Direct Ovid EBSCO IEEE Blackwell Synergy

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific EndNote’un Desktop versiyonu yazarlığın bütün süreçlerine yardımcı bütün fonksiyonları sunan tam versiyondur. Bu noktada yüzlerce bilimsel dergi stiline göre Manuscript taslakları makalelerinizi başvuracağınız yayına göre kolaylıkla biçimlendirmenizi sağlar.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Microsoft Word ortamında önceden hazırlanmış olan taslaklarla araştırmacı yazarlar kolaylıkla makale hazırlayabilir veya taslak sihirbazını kullanarak biçimlendirmelerini daha kolay gerçekleştirebilirler.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Microsoft Word ve EndNote entegre çalışabilirliği için basit bir plug-in yazılımını tek bir sefere mahsus olarak bilgisayarınıza yüklemeniz gerekmektedir. Bibliyografyayı biçimlendir. Atıf Ekle (Insert Citation) Liste oluştur Cite While You Write plug-in’i yazarın daha önce EndNote ortamında toplamış olduğu makale ve diğer doküman referanslarının hızlı biçimde Word dokümanınızda bibliyografya ile birlikte kaydetme olanağını sağlar.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Cite While You Write plug-in’i yazarın daha önce EndNote ortamında toplamış olduğu makale ve diğer doküman referanslarının hızlı biçimde Word dokümanınızda bibliyografya ile birlikte kaydetme olanağını sağlar.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Sonuç – EndNote Word taslağı ile hazırlanmış olan bir yazma başlık, yazar, özet, referans ve atıfları, ve diğer veri gruplarını XML kodları ile girerek oluşturulur. Bu biçimiyle oluşturulmuş makale Manuscript Central’s “Fast Pass” olanağı ile binlerce bilimsel yayına uygun standartta ve hızlı biçimde başvurmanızı sağlayarak çalışmalarınızda ve dergi başvurularında büyük kolaylık sağlar.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Makaleniz başvuru amacıyla sunuculara yüklenirken kontrol edilerek eksiklerinizin olup olmadığı size bildirilir. Ek olarak – EndNote XML kodlaması Web of science ileortak çalışıyor olması nedeniyle WoS tan aldığınız kayıtların deyatlarına anında hızlı ulaşmanızı sağlayan linkler verir.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Bu biçimde editör ve hakemler başvuru yapan makalelere ait detayları çok daha sorunsuz biçimde hızlı kontrol ederek minimum zaman kaybı ile geliştirilmiş olan bilimsel bulgular üzerinde değerlendirme yapabilirler.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Editör ve hakemler şimdi kolaylıkla makalede atıf verilmiş olan yayınların yazar, atıf, doküman türü, kurum, ve daha birçok veriyi WoS ile entegre çalışabilirlik özellikleri ile kolaylıkla kontrol edebilirler.

Solutions for Research and Publication Thomson Scientific Kalite, hız, ve etkili inceleme süreci birkaç tıklama ile sağlanır.

T H O M S O N S C I E N T I F I C SCIENTIFIC SOLUTIONS Thomson Scientific Web of ScienceEndNoteManuscript Central Araştırma ve Yayıncılığı Teşvik Thomson Scientific Araştırma ve Yayıncılık Çözümleri