Birtel İletişim Teknolojileri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Linux ile E-ticaret Barış Özyurt
Advertisements

Bilgisayar Ağları ve İnternet
Sinyal Takip Otomasyonu
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
Yolbil Navigasyon ve İzlemeYazılımı
Yakınsama Çözümü Ürün Sunumu.
Sanallaştırma Teknolojileri
İNTERNET.
EFECELL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN. TİC. LTD.ŞTİ
Çağrı Kayıt ve Analiz Programı
.com İletişimde Kökten Çözüm...
GSM Uygulamaları Ergin Boyacı Eylül 2013.
Решения нового поколения коммуникаций
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
3 Proje Yönetiminde Teknolojik Çıkmazlar workcube entire solution for e-business Oğuz
İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Votel İletişim Hizmetleri A.Ş.
KA Bilişim Teknolojileri
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.
AU WiFi-Net Projesi Genel Bakış
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Telefon giderlerini düşürmenin akıllı yolu Tarife Denetçisi ile paket (kota) aşımı sona erer. GSM-1 GSM-2 ASIL SİMYEDEK SİMASIL SİMYEDEK SİM Kota Dolunca.
İLETİŞİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞRI MERKEZİ
Birtel İletişim Teknolojileri
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
BİLGİSAYAR AĞLARINA GİRİŞ
LTE -> 4G için STRATEJİ.
Depolama Alan Ağları – SAN Ağa Bağlı Depolama - NAS
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
XII. Türkiye’de İnternet Konferansı 8-10 Kasım 2007 Anlamsal HTML’e Yeni Bir Bakış: MİKROFORMATLAR Abdullah Çetin ÇAVDAR Mert DUATEPE.
TDMS TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
BİLGİSAYAR AĞLARINA GİRİŞ
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
TRAFİK SORUNU Çözüm.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
İSTASYONLARDA HABERLEŞME YÖNTEMLERİ
İnternet Nedir İnternet, birçok bilgisayar sistemini birbirine bağlayan, dünya çapına yayılmış olan bir iletişim ağıdır yılında ABD Savunma Bakanlığı.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape Office.
(Ergin BOYACI – Müşteri Deneyimi ve Ürün Geliştirme)
BİLGİ İŞLEM ORGANİZASYONU -Voice/VoIP
2N NetStar Akıllı GSM Çözümleri.
One Touch Video Kurumlar, İşletmeler ve Çağrı Merkezleri için internet tabanlı ve mobil etkileşimli video çözümü 2010 Avaya Inc. All rights reserved.
Türk Telekom SIP DECT ÇÖZÜMÜ
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
Sunum transkripti:

Birtel İletişim Teknolojileri 2009

Birtel Hakkında 1999 yılında kuruldu. Türkiye’nin önde gelen sistem entegratör firmalarından biridir. Çok sayıda yerli ve yabancı ortağı ile birlikte yenilikçi çözümler üretmektedir.

Case Study..... BANKA Mevcut Durum: Gereksinim: Çok Sayıda Şube Merkez ve şubelerde IPPBX Santral Şubelerde FCT cihazları var. Gereksinim: Şubelere gitmeden SIM lerin değiştirilmesi,arıza tespiti, yönetimi ve GSM telefon trafiğine göre SIM sayısını artırabilme ve operatör değişimi yapabilme

SIM kartlar storage box: Çözüm – Banka SIM Sunucu Uygulaması SIM kartlar storage box: N X 512 SIM cards/box SIM Box Uzaktan Yönetim SIM Server SIM allocation IP Network PBX H323 or SIP VoiBridge PBX Mobil Kullanıcılar GSM Network PBX Şube 1 H323 or SIP H323 or SIP VoiBridge (Gateway) VoiBridge Şube N Şube 2

Çözüm ve Yararları Temel Yararları: Çözüm: Şubelerde ve merkezde FCT cihazları kullanmak yerine Sanal Sim özelliğine sahip Gateway(VoiBridge) kullanılıyor. Bütün SIM ler merkezde SIM BOX lara yerleştiriliyor ve SIM server tarafından yönetiliyor. SIM Server ve Gateway ler arasındaki anlık Sanal SIM kopyalama ve yönetim IP üzerinden örneğin intranet, ADSL v.b. bağlantı üzerinden yapılıyor. FCT de olduğu gibi GSM görüşmeleri şubelerdeki gateway ler üzerinden yapılıyor. Temel Yararları: SIM kartların merkezi yönetimi İstenilen şubeye (gateway) dinamik olarak SIM kartların sanal atanması ve yönetimi Operatör değişiminin kolay olması Telefon trafiğine göre planlama kolaylığı – şubelerdeki SIM sayısının artırılması v.b. Toplu SMS gönderebilme özelliği.

İletişim Birtel İletişim Teknolojileri Web : http://www.birtel.com.tr/ Email : info@birtel.com.tr Tel : +90 312 442 56 02 Fax : +90 312 442 56 03 Adres : Abidin Daver Sk.  No:7/11   Çankaya - Ankara Türkiye