ASANSÖR ÜRETİM SÜREÇLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BETONARME VE ÇELİK YAPILARIN PROJELENDİRİLMESİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Advertisements

Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
ASANSÖR İNŞAAT, ELEKTRİK, DEMİR İŞLERİ AÇIKLAMALARI
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
MALZEME İHTİYAÇ PLANLAMASI
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
IPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
Proje Şube Müdürlüğü.
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
Sağlıklı ve Güvenli Tesisler
Yeni Nesil Asansörler: GeN2
CRM – şirket felsefesi olarak düşünülebilir: Bu şirket felsefesini hayata geçirmek için geliştirilen araçlardan bir tanesidir. CRM.
Kadastro Haritalarının Yeniden Düzenlenmesi ve Tapu Sicilinde Gerekli Düzeltmelerin Yapılmasında Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik (Yüklenici.
HARİCİ FİRMA YÖNETİMİ Tuncay ÖZKAN BOSCH Termoteknik San. Ve Tic. A.Ş
YANGIN YÖNETMELİĞİNDE ASANSÖR
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KÜLTÜRÜ
TS EN ASANSÖRLER - İNSAN VE YÜK TAŞIMAK İÇİN - YAPIM VE MONTAJ İLE İLGİLİ GÜVENLİK KURALLARI BÖLÜM 21: MEVCUT BİNALARDA YENİ İNSAN VE YÜK / İNSAN.
“Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…
ProJe Şube Müdürlüğü görev ve faalİyetlerİ
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
MEKANİK TESİSAT PROJELERİ MESLEKİ DENETİMİ
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
İŞYERİNDE İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ORGANİZASYONU
SEMİH ÖZÇAKIR MAKİNA MÜHENDİSİ İŞ MÜFETTİŞİ
HOŞGELDİNİZ. GÜNDEM 1- Başkanlık Divanının seçilmesi Faaliyet Raporunun okunması 3- 1 Nisan – 31 Aralık 2007 yılı gelir giderlerinin ibrası 4-
İŞ PLANI İŞ PLANI NEDİR? İşin kurulacağı güne kadar hazırlanan kapsamın ortaya çıkarılması için bir çok aktivite sıralı ve önceden belirlenen niteliklerde.
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
KÜÇÜK İŞLETMELERDE ÜRETİM İŞLEVİ VE YENİ ÜRETİM SİSTEMLERİ
PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA ALANLARI
Ar-Ge ve Girişimcilik Ekibi
Tamir Bakım Planlaması
KURUMSAL AÇIDAN iKS Kurumsal Amaçlar
AKSARAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
6.Bölüm Endüstriyel Pazarlar ve Uluslararası Pazarlar
TS EN CEPHE İSKELELERİNİN BELGELENDİRMESİ
İŞ İSKELELERİNE DAİR TEBLİĞ
Düşmelerden korunma Ambulans ve İtfaiye Çalışanlarına Yönelik Özellikli Kurtarmalar Tekniği – RESFAS Leonardo da Vinci Eğitim Programı Projesi Rope rescue.
İşletmeyi neden kurarız ?
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
DEPREM.
Hizmetlerimiz Enerji Üretim Projeleri Kapsamında Danışmanlık ve Denetim Hizmeti Verilebilecek İş ve İşlemler; EPDK nezdinde Enerji üretimi için önlisans/lisans.
Yrd.Doç Dr. YILMAZ GÖKŞEN
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
GENEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ŞARTLAR
T. C. DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İşyeri Sağlığı ve Güvenliği İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme/Değerlendirme Toplantısı 20/10/2015 DENİZLİ.
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
İ KKAPI.COM İ K.NET RAS İ M Ş AH İ N SUNAR RAS İ M Ş AH İ N SUNAR.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİN YENİ BOYUTLARI
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
KOBİLERDE SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ. Yıllık 250 kişiden az işçi istihdam eden ve yıllık mali bilançosu (kırk milyon) TL'yi aşmayan ve bu yönetmelikte.
Manufacturing Planning and Control – İmalat/Üretim Planlama ve Kontrol
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
Murat KULOĞLU Öğretim Görevlisi Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 1.
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
PERİYODİK KONTROL ÇALIŞTAYI
Laboratuvar çalışmalarına başlamadan önce yapılacak işlemler:
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ YARI YILI
TESLİM ALMA (TESELLÜM)
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ KATILIM BELGESİ
ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNİN USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 15 Mayıs 2013  ÇARŞAMBA RG Sayı :
İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ MEVZUATI
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
MEKANİK TESİSAT PROJELERİ MESLEKİ DENETİMİ
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
ÇELİK YAPILAR Çelik Yapıların Tasarım, Hesap ve
Yrd.Doç.Dr. Reha KILIÇHAN Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi 2018
Sunum transkripti:

ASANSÖR ÜRETİM SÜREÇLERİ Teklif ve Satış Süreci: Sipariş ve İmalat Süreci: Montaj Süreci: Piyasaya Arz Süreci:

Teklif ve Satış Süreci: Müşteri bulunması, Mimari projelerin incelenmesi, Onaylanmış Avan proje ve trafik hesaplarının incelenmesi, Varsa teknik şartname yoksa müşterinin ürün beklentisinin belirlenmesi ve standartlara göre uyumluluğunun kontrolü, Kuyular mevcut ise kuyu ve makine dairesi ölçülerinin kontrol edilmesi (mimari proje ile uyumluluğunun kontrol edilmesi(kuyu en-boy ve makine dairesi ölçüleri, kat yükseklikleri, durak sayıları, duvar yapısı)

2. Sipariş ve İmalat Süreci : Röleve alınması, Projelerin hazırlanması ve onaylatılması (imar, yangın ve asansör yönetmeliklerine göre uygulama projeleri, mukavemet hesapları, elektrik projelerinin hazırlanması) Komponent seçeneklerinin belirlenerek, uygulama projesine göre malzeme listesi hazırlanması, Siparişlerin verilmesi, takibi ve sevkiyatın planlanması ve gerçekleştirilmesi,

3. Montaj Süreci: İnşaat raporu hazırlanması ve müşteriye verilmesi, (Röleve, proje ve standartlara göre müşteriye inşaat raporunun verilerek montaj öncesi kuyunun hazırlanması) İskele, duvarların boyanması, kuyu dibi temizliği, aydınlatmalar, monoray vs. İş programının verilmesi ve montaj organizasyonunun yapılması, İş Sağlığı ve Güvenliği çerçevesinde montaja başlanılması (kişisel koruyucu ekipmanlar, iskele, enerji, çalışanlarda ağır ve tehlikeli işler raporunun bulunması, tetanos aşısı) Projeye uyumlu olarak montajın gerçekleştirilmesi(İnşaat işlerinin koordineli alarak yaptırılması)

4. Piyasaya Arz Süreci: Son kontrolün yapılması, Teknik ve Ruhsat dosyalarının hazırlanması, Ruhsat alınması, Teknik dosyaların teslimi ile asansör kurtarma eğitimlerin verilmesi, Asansörün bakım departmanına teslimi Piyasaya arz edilmesi,