Taşodademo. Neler istediğinizi biliyoruz-1 Bir plak firmasıyla sözleşme yapmak Internetten parçalarınızı yayınlayıp yüksek hit almak Konser taleplerini.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
5. Hendese Grup Toplantısı
SİZİ GERÇEK BİR ÜNİVERSİTEYE DAVET EDİYORUZ.. BİR ÜNİVERSİTEYE BAŞLIYORSUNUZ ! NASIL BİR EĞİTİM SÜRECİNE ADIM ATTINIZ ? MEZUNİYET SONRASINA İLİŞKİN BİR.
Epilepsi ile Mücadele.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği Bölümü Tanıtımı
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI «TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ»
WEB 2 TANITIM GÖZDE DURMAZ.
PowerPoint’te Müzik Nilgün Çokça.
ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU KILAVUZU. 1. Adım: KAYIT.
HAZIRLAYAN Öğr. Gör. Zümral ÇITAK
EUROPEAN UNIVERSITIES ASSOCIATION (EUA) AVRUPA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ 10 Ekim 2007.
Sportif Kurumsallaşma
Panel #7 –Looking Forward: Turkish Experience
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
Meslek Nedir? Kişinin geçimini sağlamak üzere yapmış olduğu sürekli işe meslek denmektedir. Hayatımızda en önemli seçimlerden birisi de uygun bir meslek.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Büyüme, İşsizlik ve İşgücü Piyasası Reformları
AkçanSA Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Sivil Toplum ve Özel Sektör ‘Ortaklıkları’. Sivil Toplum Sektörü Kamu SektörüÖzel Sektör Ortaklık Alanları... 3.
Dünyada Devekuşu Üretimi ve Ticareti Akademi Teknoloji Üretim Danışmanlığı Ekim 2004 ÜRGÜP Hakan YILDIZ Hakan YILDIZ.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
Ünite Ürün Dosyası Sunumu
NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?
1 Zekeriyaköy ve civardaki yedi köyde yaşamayı tercih eden A ve A+ sosyoekonomik gruba, ayrıca işlerinin gereği olarak piyasalara hâkim, statülerini sağlamlaştıracak,
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
KÜTÜPHANELERDE BÜTÇE YÖNETİMİ
Türkân SAYLAN Fazıl SAY’ın Anılarından… SUNUM:Doğan ÖZGEZGİN.
ESPAÑA SİSTEMA DE EDUCACİÓN LA EDUCACİÓN SUPERİOR LA FORMACİÓN DE LOS DOCENTES AB Ülkelerinde Eğitim Prof. Dr. Mustafa ERGÜN Nurcan BUNAR.
EĞİTİM SİSTEMİ VE ÖLÇMENİN SİSTEMDEKİ YERİ
HAYATIN İÇİNDEN PSİKOTERAPİ MERKEZİ
Atatürk ilke ve İnkılapları Ünite Tanıtım Sunusu
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
Örnek Olay Yöntemi (Örnek Olay İncelemesi)
KONU: OKUMA ALIŞKANLIĞI
Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
DOSYAMA BAKIYORUM Kazanım: “Eğitsel ve Mesleki Planlama Dosyası” ndan yararlanarak yükseköğretim programı seçer. 12. Sınıf 119 nolu kazanım etkinliği.
Sosyal Pazarlamanın Yeni Aracı: Kitle Fonlaması
Reklâm BBY 401, 1 Kasım 2007 Reklâm UmutAl Umut Al H.Ü. Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
İlköğretimde Mesleki Yönlendirme Toplantısı 25 Mart 2005, İstanbul Lisesi Yüksek Öğrenimde Rehberliği Tanıtma ve Rehber Yetiştirme Vakfı.
Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Abdullah Gül Üniversitesi Gelen Öğrenciler ve Uluslararasılaşma 23 Ekim 2015.
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
Hastalık ve Erken Ölümleri Önleme Açısından Toplum Sağlığı Merkezleri
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
DİL ANLATIM SLAYT SUNUM&SÖYLEV.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Üniversiteler İçin Proje Yönetim Bilgi Sistemi
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
T.C. KOCAEL İ ÜN İ VERS İ TES İ HEREKE MYO DI Ş T İ CARET BÖLÜMÜ.
AZDAVAY ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği Üyelerinin Profili 2011.
Sunum ile iilgil bilgiler. Sunumda Yapılması Gerekenler İnsan hayatı, bir toplumun içinde mevcuttur. Bu toplumda her an insanlarla iletişim içindeyiz.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
ERASMUS+ YÜKSEKÖĞRETİM HAREKETLİLİĞİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ
GENÇLERDE UYUM.
Ünite Portfolyo Sunumu Penny Archer
WEB 2 TANITIM MUSTAFA AKGÜL.
Eğitim Öğretim Destek Şube Müdürlüğü
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
Sunum transkripti:

taşodademo

Neler istediğinizi biliyoruz-1 Bir plak firmasıyla sözleşme yapmak Internetten parçalarınızı yayınlayıp yüksek hit almak Konser taleplerini arttırmak Dinleyici kitlenizi büyütmek istiyorsunuz...

Neler istediğinizi biliyoruz-2 Tek ihtiyacınızın kaliteli bir demo olduğunu biliyorsunuz. Biz de sizin düşük bir bütçe ile kayıt yapmak istediğinizi biliyoruz.

NASIL yüksek kaliteyi elde ediyoruz? Taşoda profesyonel bir kayıt stüdyosudur Taşoda tecrübeli ve akademik altyapılı ses mühendisleriyle çalışır Taşoda kaliteli ekipman barındırır

NEDEN düşük bütçeyle demo kayıt hizmeti veriyoruz? Misyon. Misyonumuz doğrultusunda Türk Müzik Endüstrisi’nin gelişimine katkıda bulunmak, Sanatçı Araştırması. Demo kayıtları sırasında gruplarla yakın ilişki kurabilmek, onları tanımak ve birlikte çalışma ihtimallerini değerlendirmek, Gençlerle etkileşim ve sinerji. Gençlerle sürekli etkileşimde olmak, onların fikirlerinden, zevklerinden ve hayata bakışlarından etkilenmek istiyoruz.

NASIL uygun bütçeli ve kaliteli kayıt hizmetini bir arada veriyoruz? Talebe Bağlı İndirim. Talep yüksekliği sebebiyle çok yüksek indirim oranları sunabiliyoruz. Talebe Bağlı Etkin Zaman Kullanımı. Talebe bağlı olarak enstrüman ve ekipman kurulumunu her kayıt için tekrar tekrar değil sadece bir kez yaparak zaman kazanıyoruz. Ön Danışmanlık Hizmeti. Grup/sanatçılara kayıtlardan önce danışmanlık hizmeti vererek kayıt sürecinin etkin ilerlemesi için neler yapmaları gerektiğini anlatıyoruz.

Hesaplı ve Kaliteli Kayıt için SİZİN yapmanız gerekenler: Yeterince prova yapmış olmak. Yeterince prova yapmış olmalısınız. Performans ne kadar iyi olursa sound o kadar iyi olacaktır ve kayıtlar o kadar çabuk alınacaktır. Metronomla provalar yapmak. Kayıtlar metronomlu alındıkları zaman editing işlemleri, alınan kayıt miktarı ve zamanı azalacaktır. Metronomlu kayıt yapabilmeniz için mutlaka metronomlu çalmaya (özellikle davulcular) alışmanız gerekiyor. Parçaların düzenlemelerinin bitmiş olması. Kayıt ve/veya mix esnasında düzenleme yapmaya kalkışmayın, süreyi çok uzatacaktır. Bu aşamalarda yaratıcı eklemeler belirli bir oranda yapılmalıdır.

AKADEMİK ALTYAPIMIZ Mustafa Kemal Öztürk ( Badem) –Boğaziçi Üni. Genetik Müh. Lisans –İTÜ MİAM Ses Müh. Y. Lisans –İTÜ MİAM Ses Müh Doktora Öğr. Anıl Savaş Kılıç –İTÜ Endüstri Müh. Lisans –İTÜ MİAM Ses Müh. Y. Lisans –İTÜ İşletme Müh. Doktora Öğr. Umut Özbay –Galatasaray Üni. İşletme Lisans –İTÜ MİAM Ses Müh Y. Lisans

Çalıştığımız Sanatçılar/Projeler Özcan Deniz Ceza Organize İşler - Soundtrack Badem Öztürk KanalD Çocuk Kulübü

ARAYIN, KAYIT BÜTÇENİZİ -STANDART FİYATLANDIRMAMIZIN ALTINDA- BİRLİKTE OLUŞTURALIM. Mustafa K. Öztürk t: c1: c2: