TÜRKÇE PERFORMANS ÖDEVİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Hayat Biçimini Seçmektir
Advertisements

TEŞVİK ÖDÜLLERİ.
Gösterip Yaptırma Yöntemi
Televizyon ve okul başarısı
ik gündemi anket raporu
Bodrum’da turizm Yakın zamana kadar Bodrum Turizminin referans unsurları; Deniz, kum ve güneş, Balık ve yöresel yemekler Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro,
Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı
MEDYA Medyayı Tanımak - Medya Çalışanları -.
TELEVİZYON VE BİLGİSAYAR
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU.
Nobody’s Unpredictable what do we see? STF004 Yerel TV Paneli
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
2  OECD’nin 67 ülkede uyguladığı PISA ölçme ve değerlendirme Yöntemi’ne göre değerlendirilen yarışma sınavıdır.
KONUŞMAYI BAŞLATMA VE SÜRDÜRME AMAÇ: Sözel İletişimi başlatabilme ve sürdürebilme DÜZEY: 2. Sınıf ve üstü SÜRE: 45 Dakika MATERYAL:
Hazırlayan:Onat Özçelik 114
PISA (Programme for International Student Assessment)
KONUŞMA ÖĞRENME ALANI Yrd. Doç Dr. Ş. Dilek BELET.
ÇOCUK VE MEDYA.
ÇOCUKLAR İÇİN BEŞ SEVGİ DİLİ
Farklılıklara Saygı.
PLANLI HAYAT OH NE RAHAT
EMZİRME ÖYKÜSÜ NASIL ALINIR?
YARDIM ETME Amaç : Öğrencilerin yardım etme duygularının geliştirilmesi Düzey : 1. sınıf ve üstü Materyal: Yazı tahtası,kalem,fon kağıdı Süre.
Projenin Adı: Araştırmacının ve yardımcı araştırmacıların Adları: Proje ile ilgili bölümler: İlgili bölümlerin akademik kurul kararları varmı?
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ 6. SINIFLAR
B OŞ Z AMANLARı D EĞERLENDIRME. Çaba, enerji ve zamanı en ekonomik şekilde kullanmak istiyorsak bir programa bağlanmalıyız. Zamanı boşa geçirmek,yaşamı.
SURRAM.
Cümlenin Öğeleri Yüklem Özne Tümleç.
Emzirme Öyküsünün Alınması. Amaç: Emzirme ile ilgili sorunları tanımada yardımcı olacak bir emzirme öyküsünün alınması konusunda bilgi ve beceri kazanmak.
TV – BİLGİSAYAR – CEP TELEFONU – İNTERNET VE ÇOCUK EĞİTİMİ
İnsan'ın Değeri ve Saygı Kavramı DEĞERLER EĞİTİMİ.
Televizyon Program Türleri
MATEMATİK BU SLAYT GÖSTERİSİNDE YUVARLA İLE İLGİLİ SORULAR ÇÖZECEĞİZ.
CÜMLE Bir duyguyu, düşünceyi, isteği, haberi, durumu, olayı vb. ifade etmek için kurulan ve kendi içinde anlam ve yargı bütünlüğü olan sözcüğe veya söz.
STRATEJİK PLANLAMA.
TV ve ÇOCUK Hazırlayan CELAL ÇELİK.
DERS KONU: AİLEM VE BEN ELİF DELİBAŞI 3-C HAZIRLAYAN :
DEĞERLER EĞİTİMİ SEVGİ VE SAYGI.
Patron merak ederek Saate bakiyor cünki yaninda calisan isci hala ortada yok, ve 10 dakka sonra önemli bir toplantida olmalari gerekiyor..buyüzden son.
Diyalektik Düşünme ve Eğitim
Kocaeli Üniversitesi E3 Grubu Toplumsal Duyarlılık Projesi
1 B İ LG İ ve TÜRLER İ B İ LG İ KURAMI _ fsml / s.gky Ekim 2007.
Oyuncu Kadrosu ZEHRA SADIÇ İLKNUR BİLEN GAMZE KAÇMAZ
Cümle Bilgisi.
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
TV – BİLGİSAYAR – CEP TELEFONU – İNTERNET VE ÇOCUK EĞİTİMİ
Patron merak ederek Saate bakıyor, çünki yanında çalışan işçi hala ortada yok……… ve 10 dakika sonra önemli bir toplantıda olmaları gerekiyor.. Bu yüzden.
ADANA MÜFTÜLÜĞÜ CAMİ DIŞI HİZMETLER PROJESİ SUNUMU
Tatlı – Tuzlu Yiyecek Kategorisi
HALİL FAHRİ ORMAN İLKÖĞRETİM OKULU Hazırlayan SİRAÇ AKSAN.
ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME SÜRECİ
GÜZEL SANATLAR İÇERİSİNDE EDEBİYATIN YERİ  YE Şİ M ÖZDEM İ R  BA Ş AK Ş EH İ R ANADOLU L İ SES İ.
KAHRAMANMARAŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OSMANLI TÜRKÇESİ.
İLETİŞİM HAZIRLAYAN= ZEHRA AKÇAKÖSE. İLETİŞİM İletişim;duygu,düşünce ya da bilgilerin söz, yazı, hareket ve görüntü aracılığıyla başkalarına aktarılması.
Teknolojinin bulunduğu her yerdeyiz Günde ortalama 20 bin video izleme ve 40 bin tekil ziyaretçi ile teknoloji yayıncılığına video içeriğiyle yön veriyoruz.
DİJİTAL VATANDAŞL IK DERS: BİLİŞİM TEKNOLOJİ BİLGİLER AD SOYAD: ELİF MELEK ÖRS SINIF:5/D NUMARA:552 ÖĞRETMEN:CEM POYRAZ İYİ İZLEMELER.
Teknoloji Tasarım Kurgu kuşağı. PROJEMİN ADI Sorunlarım Listeliyorum  Bazı sorunların farkına varamıyorum  Saçımı yapamıyorum  Ayakkabı bağcığımı.
İSTATİSTİĞE GİRİŞ.
ÖĞRETİM PROGRAMI TANITIM SUNUSU
Bilgi? Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek,
EBEVEYNLERİN ÇOCUKLA KALİTELİ ZAMAN GEÇİRMESİ
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
İnternet Kullanımı ve Sosyal Medya
AYHAN TAŞ 1971 AYHAN TAŞ/1971 EĞİTİM
MAKALE. Herhangi bir konuda bilgi vermek, bir gerçeği ortaya koymak, bir tezi kanıtlamak veya bir düşünceyi savunmak amacıyla kaleme alınan ve temel öğesi.
GELİŞİM DÖNEMLERİNE GÖRE ÇOCUĞUN CİNSEL GELİŞİMİ
70 Y ıLLıK B IR H AYAT Orhan ÇELİK. N ASıL B IR İ NSAN Erkek Üniversite Mezunu Üniversite Mezunu 24 Yaşında Namaz Kılmaya Başladı 25 Yaşında İş hayatına.
Sunum transkripti:

TÜRKÇE PERFORMANS ÖDEVİ HAZIRLAYAN: EMRE TEKMEN

BİLİNÇLİ İZLEYİCİ KİTLESİ Ana öğesi görsel unsurlar olan; sinema, tiyatro vs. gibi sanat eserlerini dikkatlice takip edip gerekirse; eseri teknik, senaryo, kurgu ve oyunculuk kategorilerinden tez-antitez-sentez triosu kapsamında özünü ortaya koyup, birtakım çıkarımlar yapıp eserden istifade eden her kişinin bulunduğu gruptur.

TABLOM Annem Babam Ben Yaş 42 44 14 Cinsiyet Kadın Erkek Ortalama TV izleme süresi (günlük/saat olarak) Günlük 6 saat Günlük 2,30 saat Günlük 3 saat Çoğunlukla izlediği program türü Gündüz kuşağı, haberler, dizi Haberler Haberler,yarışmalar, dizi Çoğunlukla izlediği programı tercih etme nedeni Bilgi edinmek, gündemden haberdar olmak Gündemden haberdar olmak Gündemden haberdar olmak, vakit geçirmek, eğlenmek Programa yönelik düşünceleri Güncel olayları görmeme yardımcı oluyo Toplumdan haberdar oluyorum Bilgi ediniyorum

YAŞ İLE İZLENEN PROGRAM TÜRÜ

YAŞ İLE TV İZLEME SÜRESİ

CİNSİYET İLE İZLENEN PROGRAM TÜRÜ

CİNSİYET İLE TV İZLEME SÜRESİ

SORULAR Evinizde en çok TV izleyen kişi kimdir? Evimizde en çok annem TV izler. Evinizde sadece zaman geçirmek için kimler TV izler? Anem izler. Evinizde hangi programın izleneceğine kim karar veriyor? Bu kararı verirken neler göz önünde bulunduruluyor? Babam karar veriyor. Karar verirken isteklerimizide göz önünde bulunduruyor.

SORULAR Evinizde programlarla ilgili düşünceleri Rtük e bildiren varmı? Hayır yok. Sizce evinizdeki en bilinçli izleyici kimdir? Babam dır. Kendinizi bilinçli bir TV izliyicisi olarak görüyormusunuz? Evet görüyorum.

BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 