10 IP TERCİH ETMEK İÇİN NEDEN! NEDEN IP SİSTEMLER?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bilgisayar Ağları ve İnternet
Advertisements

Günümüz şartları altında insanların en büyük kaygısı artık can ve mal güvenliği haline geldi. Pek çok güvenlik sistemi artık karşılanamayacak kadar pahalı.
İNTERNET HABERLEŞME ARAÇLARI
FIBER OPTIK Teknolojisi
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
–  Ev ve Ofis çözümleri için ideal ekonomik ve kaliteli çözümler  32 kanala kadar ücretsiz Zavio yazılım  Nuuo ile.
–  Ev ve Ofis çözümleri için ideal ekonomik ve kaliteli çözümler  32 kanala kadar ücretsiz Zavio yazılım  Nuuo ile.
FİBER OPTİK TEKNOLOJİSİ Cüneyt SÖNMEZ Onur CÖMERT
BBY 302 Bilgi Teknolojisi ve Yönetimi
Kurumsal ve Kamu Sektörü için WiNetwork Çözümleri
FIBER OPTIK Teknolojisi
Güvenlik & Savunma F/O Kablo Sistemleri.
Bilgisayar Ağ Pasif Bileşenleri
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
Veri Haberleşmesi Sunumu Konu : ZigBee
Решения нового поколения коммуникаций
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
KAMU ÇAĞRI MERKEZLERİNDE PROAKTİF YAKLAŞIM 24 Eylül 2012.
7/ 24 1 YIL ALARM KONTROL MERKEZİ İLE BİRLİKTE
Amaç: Günümüz şartlarında her gün gelişen teknolojilere uygun olarak İnşaat şantiyeleri ve Açık Alan çalışmalarının uzaktan izlenmesi ve denetimi. Hedefler:
Bilgi Sistemleri Dairesi Başkanlığı ORBİS Altyapı Projesi Faaliyetler
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
Cep Telefonlarının Yaydığı Radyasyon ve Sağlık Riskleri
MOBİL ÖĞRENME VE MOBİL UYGULAMALAR
Ağ Cihazları  Birden fazla bilgisayarın bilgi paylaşımı, yazılım ve donanım paylaşımı, merkezi yönetim ve destek kolaylığı gibi çok çeşitli sebeplerden.
Bilgisayar Ağ Sistemleri
BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ Halil İbrahim AKÇA DPT Müsteşar Yrd. 7 Eylül 2006.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Akademik Bilişim Ocak 2013 – Akdeniz Üniversitesi - Antalya Dijital Ayrılık Probleminin Çözümünde Uydu Tabanlı Birleşik Ağ Uygulamaları.
Türkiye KAMU Çağrı Merkezleri
Icerik Onerilen Network Musteri Ihtiyaclarinin Belirlenmesi Network Tasarimi Uctan Uca Network Kurulum Uygulamasi Kablosuz Iletisim Mimarisi Network Ogeleri.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
BTN Elektronik Güvenlik
Erhan AKBAL, Aytuğ BOYACI, Mustafa ULAŞ, Gürkan KARABATAK Fırat Üniversitesi Enformatik Bölümü Fırat Üniversitesi Enformatik Bölümü.
Telekomünikasyon Sektörü ve Vergi Düzenlemelerinin Etkileri Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. 30 Ekim 2007 Gazi Üniversitesi İİBF Ankara.
BİLGİ TEKNOLOJİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI
MULTİMEDYA HABERLEŞME Salı Multi  Çoklu Medya (Media)  Ortam.
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
77 CHAPTER GİRDİ VE ÇIKTI. © 2005 The McGraw-Hill Companies, Inc. All Rights Reserved. 7-2 Girdi nedir? Bilgisayar tarafından kullanılan veri ve komutlar.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği nedir? Neden ihtiyaç vardır?
Sosyal Ağların Eğitim Amaçlı Kullanımı
Klavye, Fare ve Monitor.
Akademik Bilişim Muğla Üniversitesi
BİLGİSAYAR AĞLARI.
1/22 TÜRKSATBilişim “iletişim herşeydir”. 2/22 KURULUŞ 5189 sayılı Kanun ile 22 Temmuz 2004 tarihinde özel hukuk hükümlerine tabi ve ticaret kanunu hükümleri.
IP Güvenlik Kamera Çözümleri Oğuz MARMARA Ürün Yönetici Yardımcısı 2014 Sinerji – Ankara ’13.
TOSİBOX ile Network Çözümleri
BUSINESS MADE SIMPLE Türkiye ArGe Üssü Olabilir mi? C. Müjdat Altay Genel Müdür, Nortel Netaş.
FiDAN 1982’den beri TANITIM.
Mobil İletişimin Gelişimi
ISL429-Yönetim Bilişim Sistemleri İletişim ve Ağ Sistemleri.
Kurumsal Ağlarda Uzak ve Merkezi İşlem Birimlerinin Sanallaştırılması: Bir Uygulama Emrah ÇOLAK, SGK Aydın ÇETİN, Gazi Üniversitesi ŞUBAT 2016.
IP KAMERA SİSTEMLERİ. Konular Birleşen pazarlar Geleneksel CCTV sistemleri IP sistemlere geçiş IP Kamera sistemleri IP Kamera sistemlerinin avantajları.
DİSASTER CENTER FELAKET MERKEZİ. Felaket Kurtarma (Disaster Recovery) Her kurum için, vermekte olduğu hizmeti herhangi bir nedenden dolayı veremez duruma.
USB Universal Serial Bus Evrensel Seri veriyolu. Tak çalıştır aygıtların sistemlerde daha kolay bir şekilde kullanımını sağlamak amacıyla geliştirilmiş.
B İ L İŞİ M S İ STEMLER İ GÜVENL İĞİ (2016) PROF. DR. ORHAN TORKUL ARŞ. GÖR. M. RAŞIT CESUR.
Bir telefon daha nasıl olabilir ? Samsung,Apple ile rekabetini devam ettirebilmek için yeni amiral gemisinin çalı ş malarına devam ediyor.Yeni ş ık tasarım.
Ağ Donanımları Ağ Nedir ? Ağ Donanımları Bridge Hub Switch Router
Bekir Sami NALBANTOĞLU
TEMEL KAVRAMLAR İnternet ve İnternet Bankacılığı
ÖĞRETİM ARAÇLARI Bölüm 6. Öğretim Araçları Yazı tahtası Akıllı tahta Bilgisayar Tarayıcı Dijital kamera Dijital fotoğraf mk. Web kamerası Dijital ses.
DST ELEKTRONİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ
BİT’İN TEMEL KAVRAMLARI
BİLGİ İŞLEM ORGANİZASYONU -Voice/VoIP
One Touch Video Kurumlar, İşletmeler ve Çağrı Merkezleri için internet tabanlı ve mobil etkileşimli video çözümü 2010 Avaya Inc. All rights reserved.
DİSASTER CENTER FELAKET MERKEZİ Fatma tekin no:
Felaket Merkezi Berk Aydoğdu
Neden Bilişim
PROJEKTÖR.
Sunum transkripti:

10 IP TERCİH ETMEK İÇİN NEDEN! NEDEN IP SİSTEMLER? IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

Yıllık Bileşik Büyüme Oranı %19 HIZLA BÜYÜYEN PAZAR 1 Yıllık Bileşik Büyüme Oranı %19 IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

BÜYÜME DEVAM EDECEK… 9/11/2001 5/07/2005 19/01/2007 IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

BÜYÜMENİN NEDENLERİ… Güvenlik ve korunma endişesi Gelişen sektörler; perakendecilik, taşımacılık ve sağlık Hükümet eğilimleri ve yasal zorunluluklar CCTV fiyatlarındaki gerileme Asya ekonomilerinin büyümesi (2013 sonu %34 pay) Ortadoğu ve Afrika pazarının entegrasyonu IP CCTV teknolojilerine geçiş IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

Akıllı IP Video Gözetim Sistemleri DEĞİŞİM DEVAM EDECEK! TEKNOLOJİ gelişiyor CCTV (VCR) CCTV (DVR) IP CCTV Akıllı IP Video Gözetim Sistemleri TERCİHLER değişiyor IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

2 MEGA PİKSEL ÇÖZÜNÜRLÜK 5.0 MP 2592x1944 (16.4x D1) D1 720x480 Analog Camera CIF 352x240 IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

MEGA PİKSEL ÇÖZÜNÜRLÜK 5MP D1 1.3MP 3MP 2MP IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

PROGRESIVE SCAN TEKNOLOJİSİ 3 IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

4 ESNEK ve GENİŞLEYEBİLİR YAPI 4 ve katları cihaz kullanımına ihtiyaç yoktur. IP aralığınız yettiği ve swichdeki port sayınız izin verdiği sürece sayısız IP kamera kullanılabilir. Görüntü ve kayıt için Cat5, Cat6, kablosuz access pointler veya fiber optik kablo ile en yakın network swiche ulaştırılması yeterlidir. Kayıt kapasite sorunları ve lokasyon prob-lemlerini ortadan kalkmaktadır. IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

5 SÜREKLİ GÜNCELLENEBİLME ÖZELLİĞİ IP kameralar HTTP, FTP üzerinden uzaktan kolayca güncelleme imkanı sunmaktadır. Böylece IP kameralar, Güncel sıkıştırma teknolojisi kullanır, Güncel DSP teknolojilerine sahip olur Güncel yazılım veya kişiselleştirilmiş uygulamalara açık bir yapı sunar. IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

6 7 KULLANIM KOLAYLIĞI ve GÜVENLİK Güvenlidir. Kablonun kesilip görüntünün başka bir yere aktarılması mümkün değildir. Veri transferi olduğu için en gelişmiş ağ güvenlik duvarları ile desteklenmektedir. İzinsiz ulaşılması ve değiştirilmesi mümkün olmayan bir yapı sunmaktadır. 7 Kullanım kolaylığı sağlar. PC, laptop, mobil, tablet PC v.b. tüm cihazlardan internet aracılığı ile kolayca canlı bağlantı imkanı sunmaktadır. Akıllı video analizleri ile güvenlik risklerini ortadan kaldırır. IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

10’LARCA KAMERA AZ SAYIDA OPERATÖR KONSANTRASYON KAYBI AKILLI VİDEO ANALİZİ OLMADAN ETKİN BİR GÖZETLEME MÜMKÜN MÜ? 10’LARCA KAMERA AZ SAYIDA OPERATÖR KONSANTRASYON KAYBI IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

8 I/O ve ALARM ÇIKIŞ ENTEGRASYON IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

9 PoE ve Çift Yönlü Ses Desteği POE özelliği ile enerjisini network kablosu üzerinden alır. İlave bir enerji kablosuna gereksinim duymaz. Gereksiz kablo kirliliğini ortadan kaldırır. Enerji için kablo maliyetlerini ortadan kaldırır. Entegre ses Çift yönlü ses desteği Ses için kablo çekme maliyetini kaldırır Ses ile görüntü aynı data aynı datadan iletilir. Senkronizasyon sorunu kalkar. IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

10 %100 DİJİTAL ÇÖZÜMDÜR! TOPLAMDA MALİYET AVANTAJI SUNAR! Kablolama minimum seviyelerdedir. Enerji ve/veya ses iletiminde avantajlar sunar. Mesafeler ve kablolama miktarları arttıkça IP tabanlı sistemlerin maliyetleri düşer. Halihazırda uygun bir altyapı varsa üstüne kurulabilir. Kamera sayısını ciddi oranda düşürür. (1.3 MP x 4 D1) Kayıt kapasite ihtiyacı arttıkça hem çözümü vardır hem de ekonomiktir. %100 DİJİTAL ÇÖZÜMDÜR! IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ

EKONOMİK ve TEKNOLİJİK NETWORK ile ENTEGRE ANAHTAR TESLİM AYTEKHD TERCİH ETMEK İÇİN 5 NEDEN! 1 STOK 2 DOĞRU PROJE DESTEĞİ 3 EKONOMİK ve TEKNOLİJİK ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ 4 NETWORK ile ENTEGRE ANAHTAR TESLİM 5 AYTEK GÜVENLİK GÜVENCESİ ve KALİTE TAAHHÜTÜ IP TABANLI SİSTEM ve ALTYAPI ÇÖZÜMLERİ