SLIMTEX COSMETICS TEXTİLE

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yağış.
Advertisements

Çevremizdeki her maddenin bir sıcaklığı
ÇİÇEKLİ BİTKİLERDE ÜREME, BÜYÜME ve GELİŞME
Bitkilerde Taşıma Sistemi
ISI YALITIMI.
KBRN KORUYUCU MALZEMELERİ
EVER-EST GÜZELLİK.
SELÜLİT TEDAVİSİ VE BÖLGESEL İNCELME
NEW ERA OLIVE & SPA SERILERI.
YAŞLI EL VE TEDAVİSİ Dr.Ayşegül Saltat Dermatoloji Uzmanı.
Anti-wrinkle serum Regenerant Güçlü kırışıklık önleyici Dokular yenilenir ve yeniden yapılandırılır Tahrişleri önler ve ağrı gidericidir Oksitlenmeyi ve.
5. Sınıf Fen Ve Teknoloji Dersi
Isı yalıtımı iki farklı ortam arasında ısı alış-verişinin engellenmesine denir. Bu genelde özel malzemelerle yapılır örneğin iki duvar arasına yerleştirilen.
6.Ünİte Madde ve IsI.
REMOLENT HAIR PRODUCTS TRIPLE.
GİRESUN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
BETON ve BETON BİLEŞENLERİ SEMİNERİ
Beslenme ve Performansa Etkisi
ARI ÜRÜNLERİ.
EKLEM RAHATSIZLIKLARI ve P.C. 28 Jel
GÖZ (Organum visus) Göz ışığı algılayabilecek şekilde özelleşmiş foto reseptörlere sahip bir organdır. Koruyucu yapılar ile algılamada görevli yapılardan.
YANIK, DONMA VE SICAK ÇARPMALARI
ALUMİNYUM KAPLAMALAR.
ÇİÇEKLİ BİTKİLER.
SORU.
Güneş Koruyucu Kozmetik Ürün Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
İLAÇLARIN MEKANİZMALARI
ISI VE SICAKLIK.
ISI MADDELERİ ETKİLER.
HATİCE AKKOYUNLU  Sıcaklık maddenin bir molekülünün ortalama kinetik enerjisidir.  Isı maddenin molekülleri arasındaki toplam enerjidir.
5.ISI VE SICAKLIK Isı ve sıcaklık farklı kavramlardır bunları ayırt edebilmeliyiz. Isı iki madde arasındaki enerji alışverişidir. Sıcaklık ise bu maddelerin.
MADDENİN ISI İLE ETKİSİ
NATURAL SHIELD ISI YALITIM SIVASI
FİZYOLOJİ BİLİMİNE GİRİŞ
DERİ VE ALGILAMA İŞLEMİ
ÇEVRE FAKTÖRLERİNİN İŞ YAŞAMINA ETKİSİ 1-İklim 2-Gürültü 3-Mekanik Titreşimler 4-Aydınlatma 5-zararlı Maddeler 1.
MEME KANSERİ VE KENDİ KENDİNE MEME MUAYENESİ
Frontal Skalp Bölgesinde Doku Hipertrofisi Olan Bir Vakanın Akupunkturla Tedavisi Dr.Gökşin BALIM İç Hastalıkları Uzmanı.
Miadından Önce ve Sonra Doğan Bebekler
SUYUN İNSAN YAŞAMINDAKİ YERİ
Soru 7 Gümrük Birliğinin Türkiye’nin ekonomisi üzerinde etkilerini Türkiye’nin beklentileri ve gerçekleşenler üzerinden tartışınız?
BEŞ DUYUMUZ.
ENERJİ KAYNAĞIMIZ GÜNEŞ. Enerji kaynağımız güneş Güneş, merkezinde meydana gelen patlamalar sonucunda büyük miktarlarda enerji üretir. Ürettiği enerjinin.
HAYATA DA İ R… 23 Hamilelerin Yaz Rehberi Hamileliğinizin İlk ve Son Ayları Yaz Mevsimine Rastladıysa…
TIENS Çok Fonksiyonlu Sağlık Cihazı Her gün kullanınız! Her yerde! Her zaman!
Aile ve Nüfus Planlaması AtatürkMTAL 1. Aile Planlaması Ailelerin istedikleri zaman ve istedikleri sayıda yetiştirebileceği kadar çocuk sahibi olmalarını.
JİNEKOMASTİ AMELİYATLARINDAN SONRA KULLANILAN KORSE Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerahi AD, Konya, Turkey Gynecomastia,surgery,corsets,after.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ PAMUKOVA MESLEK YÜKSEK OKULU SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ KURUTULMUŞ VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ KONU SÜTTOZLARININ NİTELİKLERİ VE KALİTESİ.
Uzm.Dr.Sevil ARABACI Dr.Canan ... Adölesan Merkezi
PERİFERİK SİNİR YARALANMALARI
Kuru Halı Temizliği
Alkol Metabolizması.
HAZIRLAYAN:Bedirhan YILMAZ
VÜCUT KOMPOZİSYON ÖLÇÜMÜ, SINIFLAMALAR VE PERFORMANSLA İLİŞKİSi
Doğal lİfler Esra ÇINAR.
Ş O K.
TBS’ de ÜRETİM (HAZIRLAMA VE PİŞİRME)
DERİ ve DERİ EKLERİ.
L-KARNİTİN ELİF KELOĞLU
GENÇLERDE UYUM.
SAĞLIKLI BESLENME TUĞHAN YENİYOL 4 / A 391.
Kumaş Nedir?.
KIRIK İYİLEŞMESİ.
B. Yağlar (Lipitler) Hayvanlarda lipit moleküllerinin diğer moleküllerden farklı olarak depolandığı yağ doku vardır. Bu nedenle canlıların aldığı farklı.
YER FISTIĞI HAZIRLAYAN; ALİ İMRAN AKKAYA.
FİZYOLOJİ BİLİMİNE GİRİŞ
Konular ve dersler.  Yaşam Bilimi Biyoloji  Bilimsel Bilginin Doğası ve Biyoloji : TAMAM  Bilim ve bilimsel bilginin özellikleri  Biyolojinin tarihsel.
Ozon Terapisi Yararları Nelerdir?
Sunum transkripti:

SLIMTEX COSMETICS TEXTİLE

ÜRÜN TANITIMI KAPSÜL İÇERİĞİ ; Deniz Yosunu ( Organik ) Kokulandırıcı Sıvı kapsülün liflere tutunmasını sağlayan Nano Teknoloji

İpliğin Kapsül ile doldurulması Aktif içerikler ile doldurulmuş kapsüller Temas sonrası kapsül içeriğin serbest bırakılması Vucut ile tamas sonrası kapsüller

Kapsüllerin iplik üzerindeki görünümü:

Kozmetik solüsyon Kapsül dış kabuğu sabitlendirici Kapsülün mikroskopta görünümü

KAPSÜLÜN ÖZELLİĞİ Nano Kapsüller sadece hareketlerin etkisiyle, cilde hafif bir masaj uygular. Bu masaj’a sıcak, nem ve hava dolaşımı etkenleri eklenerek hücresel dolaşım artar. Kan ve lenfatik dolaşımın hızlanması sayesinde, deri altı tabakasındaki yağ depoları dağılır, kasların kalori ihtiyaçları artar ve biriken yağlar yok olur.

SAĞLADIĞI YARARLAR İlk günden itibaren, Cilt hafif nemlenir : bu, mikro masaj’ın devreye girmesinin etkisidir. Bir hafta sonra, cilt altındaki kan dolaşımı hızlananır ve yağ dokuları çözülmeye başlar.Cilt güzelleşir. 2 ile 3 hafta sonra, Cilt tamamen gerilir, daha yumuşak ve daha genç görünür. 4 ile 6 hafta sonra, 2-3 cm arasında incelme ve sıkılaşma olur.

SAĞLADIĞI YARARLAR Cilde mikro masaj uygulaması Bölgesel cilt ısısının yükselmesi Yağ tabakalarına mikro-etki uygulaması Kan dolaşımının hızlanması Lenfatik dolaşımın hızlanması Cilt ve kumaş arasında hava dolaşımı oluşması Cildin yenilenmesi ve gençleşmesi Selülitin azalması  Doğum sonrası izlerin giderilmesi

ÜRÜNLER KORSE TAYT BOXER BAYAN BADİ SLİP ERKEK BEL KEMERİ ERKEK BOXER