Benim biricik Canım Babacığım

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
Advertisements

Çok samimi iki dost ve arkadaşlardı
SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
AŞK YARASI SESLİDİR.
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Mecburi istikamet… Bünyamin Duran.
Çok samimi iki dost ve arkadaşlardı
Aşkta Sınırlar ve Sinirler
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE …
Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama
SES DÜĞMESİNİ AÇABİLİRSİNİZ
SESLİDİR with the hope you to feel the pain before that you have not realized until the teror had reached to you. Terör size ulaşmadan anlayamadığınız.
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Anne Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama Sol Yanım Acıyor Necdet YILMAZ 2008
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
BUGÜN HAYAT ÇOK GÜZEL!.
Şair Yahya yahşiden babasına sesi açınız tıklayarak geçiniz.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
aynı anda aynı sessiz geceye doğru “içim sıkılıyor” demişizdir …
Türkiyenin en büyük mail grubu
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
Tlg
AŞKLaRıM.
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
BABALAR VE KIZLARI.
NERDESİN İSHAK SAKA.
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Bilesin Dedim Hiç sevmedim seni şehir, hiç ama hiç. Ne ışıklarını, ne gökyüzünü, ne yağmurunu, gökkuşağını bile.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
Kuşumu Kim Kışkışladı? egitim bizim işimiz
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Bir bedende atan kalp gibiydik!
TUTUNMAK Birinci Bölüm.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
Tıkır Top
Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız,selamlaştığımız; Klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
ZORUMA GİDİYOR.
GÖNÜLLE SOHBET Elime değmemişse bir kere eli, Adım dememişse sus ise dili. Kaçırıp aklımı eylerdim deli, Ben senin yerinde olaydım gönül...
SEN DE Mİ BENİ UNUTTUN BEY ?
AĞUSTOS BÖCEĞİ İLE KARINCA
AKLIMDASIN...
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Yaşantımız kara kışa dönmüşken Yeşile hasret ömür çürütürken Gel bahardan bir gün Bahçeden bir gül çalalım.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
KUŞUMU KİM KIŞKIŞLADI?.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
SAKARYA TÜRKÜSÜ. SAKARYA TÜRKÜSÜ İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya; Bir yanda akan benim, öbür yanda Sakarya. Su iner yokuşlardan, hep basamak.
FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Sunum transkripti:

Benim biricik Canım Babacığım

Sizin babanız bırakıp gitti mi… Sizin babanız bırakıp gitti mi…? Acıların kara mayınları hiç yüzünüze değdi mi?..  Çaresizlik içinde, elinizden hiçbir şey gelmeden gözlerinizin önünde bırakıp gitti mi…? Bir haberle koştum babama; Düzelecek dediler inanmadım, yardım edin ne olur diye, bir o yana bir bu yana koştum durdum, çaresizlik içinde, neler olacağını bilerek kıvrandım durdum.. Sonra baban gitti dediler.. Buz oldum.. Dondum kaldım.. Duyduğum kara habere bildiğim halde inanamadım. Taş oldum... Duvar oldum.. Hissiz bir canlı gibi bir kenara çekilip sustum kaldım..

Bir babalar günü daha yine sensiz, yine sessiz. Bazen uzaklardan gelir sesin, sıçrarım uykumdan neşesiz; Ne zaman resmine baksam.. Göz pınarlarımdan şelaleler çağıldar, sessiz, sessiz; Ahh be babam, canımı, kanımı veren babam sen rahat uyu biz kaldık bu yalan dünyada; Bazen eski günler gelir aklıma, hani bana kızardın ya.. Hani çok kızar söylenirdin yaa.. Bazen, dakikalar geçmeden  bir bahane bulur benim gönlümü alırdın ya.. Seni çok özlüyorum babammm.. Seni öyle özlüyorum ki, bazen hayatın tonlarca ağırlığı altında bir de senin hasretine dayanamıyorum..

Sen gideli hiçbir şeyin tadı tuzu yok buralarda, öyle yalnızım ki, bunu şimdi çok daha iyi hissediyorum..  Bu sakat birinin koltuk değneğini kaybetmesi gibi, gecelerin, gündüzlere hasretle kucaklaşması gibi .. İki nefeslik ömrün hayata sıkışıp kalması gibi.. Sensizliğin tarifi yok, açıklaması yok babammm.. Ne zaman aklıma gelsen, kara bulutlar düşer yüreğime, nefes alamam, Haykırmak isterim Allah’ım neden diye. Bir isyan değil bu çekilecek, yaşanacakmış bu çile..

Yine babalar günü gelmekte ve ben yüreğimde tüm acılarımla, en sevdiğin çiçeklerden bir demek buketle  sana geleceğim içimdeki özleminle; Yattığın yerde rahat uyu diyerek, unutmadığım  sıcaklığına inat kapanacağım buz gibi bir mermere; Yattığın yerde rahat uyu babammm; Seni çok seviyorum diyeceğim belki duyarsın diye.. Benim biricik Canım Babacığım, Yattığın yerde rahat uyu babammm;

TURKUAZ - CAN AKIN Mr_canakin@hotmail.com