YOK CANIM, BİZE BİŞEYCİK OLMAZ… DİYENLER İLE TÜRKİYE’NİN BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜNE İNANAN, ANCAK HATALI SEÇİM YAPTIĞINI ANLAYABİLECEKLERE… Lütfen akışında.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Ey kahraman Türk kadını,
Advertisements

RAUF DENKTAŞ LİSESİ.
Mustafa’dan Can’a… Taner YENİDOĞAN 06 Kasım 2008.
ÜŞÜYORDU!.. Lütfen kendi akışında ve sesli olarak sonuna kadar izleyiniz…
◦ Siyasi ◦ Ekonomik ◦ Askeri ◦ Sosyokültürel ◦ Çevre.
Nurcan CİVELEK Yeter ALTUNTAŞ
PYD’nin Suriye’nin Kuzeyindeki Faaliyetleri ve Türkiye
ATATÜRK ile YAŞAMAK Aslı DİNÇMAN. ATATÜRK ile YAŞAMAK Aslı DİNÇMAN.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
Yakup Sebuktekin Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. Sınıf (İ
C)CUMHURİYET'İN BEKÇİLERİNE...
ULUS GAZETESİ 15 Aralık 2008 ULUS GAZETESİ 15 Aralık 2008 Aslı DİNÇMAN.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
AVRUPA BİRLİĞİ, AB DEĞERLERİ VE AB’DE DEMOKRASİ
ATAM.. HER ŞEY MÜKEMMEL GİDİYOR.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük HER ŞEY GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN
ASKERLİĞİMİZİ YAPTIK MI ?
Lider dediğin; Hedefleri gibi Zafer zafer benimdir diyebilenin, muvaffakiyet, muvaffak olacağım diye başlayanın ve muvaffak oldum diyebilenindir.
*Cumhuriyet Gazetesi yazarı İlhan Selçuk’un yazısından derlenmiştir.
APO'YU TÜRKİYE'YE PAKETLEMELERİNİN NEDENİ ŞİMDİ ANLAŞILDI MI ?
Aslı DİNÇMAN İzmir, 25 Temmuz TEMMUZ GEÇTİ VE SANDIKTAN, HER NE KADAR YADSIMAK İSTEDİYSEK DE, HEPİMİZİN ÖNCEDEN KESTİREBİLDİĞİ SONUÇ ÇIKTI: “AKP”
SES ÇIKARTACAK KİMSE KALMADIĞINDA
AİLE EĞİTİM SUNUSU 5.
Zor insanla başa çıkma yolları
1 HUKUK ve SİYASET OKULU – 8 Şubat 2008 X BAYAN: Biz uluslar arası ilişkilerde… ( Montaj Arası ) Birol BAŞARAN: Ben bütün toplumlarda hukuka ihtiyaç olduğunu,
Prof.Dr.rer.nat. D. Ali Ercan Ankara, 10. Kasım.2012 Ankara, 10. Kasım.2012.
AHİRET İNANCI.
ANNE-BABA ÇOCUK İLETİŞİMİ
İstiklal Marşımızın Yazarı
MEHMET AKİF ERSOY İSTİKLAL MARŞINI NASIL YAZDI?
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük CUMHURİYET’İN İLANI
Yüzyılımızın Sorunlarına Prof.Dr.rer.nat. D. Ali Ercan
1924 ANAYASASI.
Arkadaşlar az önce haberlerde izledim ve hemen internetten araştırdım. Hugo adlı oyunu hepiniz bilirsinizi sanırım.
DEMOKRASİ YOLUNDA TÜRKİYE
24 KASIM Öğretmenler Günü
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük CUMHURİYETÇİLİK
ERZURUM KONGRESİ 23 Temmuz 1919
ANAYASA REFERANDUMU’NA NE DİYORUZ ? Ulusal Sivil Toplum Kuruluşları Birliği *İstanbul Barosu Başkanlığı’nın çalışmasından yararlanılarak hazırlanmıştır.
KADIN Bir kadın çocuktur aslında..   Çocuk gibi davranmayı sever.   Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister. Bir çocuğu.
MÜLAKAT (GÖRÜŞME) Ünlü kişileri çeşitli yönleriyle tanıtmak veya toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak için ünlü kişi yahut uzmanlarla.
SİYASİ PARTİ NE DEMEKTİR?
AÇILDIM... AÇILDIM... AÇILAMADIM....
HERKES NE ZAMAN ÖLÜR ELBET GÜLÜNÜN SOLDUĞU AKŞAM TURGUT UYAR
SİYASİ ALANDA YAPILAN İNKİLAPLAR
MOTİVASYON.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Aydınlar Ocağı Kültür Hizmetidir
KONTROL İZLEYİCİDE Her şeye rağmen muhakkak bir Nur’a doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletim hakkındaki.
HABERLER. Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın.
Bizler bugüne kadar, Kurtuluş Savası denince aklımıza hiç
SOSYAL BİLGİLER 5. SINIF DERS KİTABI 7
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı
Face Book Erdal Sarızeybek TÜRKİYE’DE TERÖRÜN SON HAMLESİ.
Dünyanın en iyi LİDERİNİ tanımaya hazır mısınız?
Sevgili Vatandaşlarım; B ildiğiniz gibi, anayasa değişiklik paketini meclise sunmuş bulunuyoruz. Bu süreç referanduma gidebilir. Büyük bir yargı reformu.
KUVAYIMİLLİYE ?? Türk milletinin bağımsız yaşama isteğinin ve vatanseverlik duygusunun eseri olarak ortaya çıkan bu direniş azmine denir. Milletimizin.
HAZIRLAYANLAR MERVE ERDOĞAN SİMGE AKYILDIRIM
EĞİTİMİN POLİTİK TEMELLERİ
TÜRKİYE KÜRESEL PROJELERİN HEDEFİDİR.  BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ (ABD)  BİZANS PROJESİ (AB ÜLKELERİ)  SİYONİST PROJE (İSRAİL) TERÖRÜN ALTINDAKİ GERÇEK.
Milli Birlik, Vatan Sevgisi Ve Cumhuriyetin Önemi.
Temel HUKUK DERS NOTLARI SON HAFTA
DEMOKRASİ NEDİR?. Gücünü halktan alan, yönetimde halk iradesinin etkin olduğu eşitlik, adalet, özgürlük, insan hakları prensibine dayanan anlayışa demokrasi.
Azınlıkların Kurduğu Zararlı Cemiyetler – Milli Cemiyetler
ANAYASA REFERANDUMU’NA NE DİYORUZ
Demokrasinin Temel İlkeleri Hazırlayanlar:M.Kerem GÜNGÖR Deniz ÇAPAR Kaan CANLI.
tarih: 21 Mart Diyarbakır
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Siyaset Bilimi II 9. Hafta: milliyetçilik.
Sunum transkripti:

YOK CANIM, BİZE BİŞEYCİK OLMAZ… DİYENLER İLE TÜRKİYE’NİN BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜNE İNANAN, ANCAK HATALI SEÇİM YAPTIĞINI ANLAYABİLECEKLERE… Lütfen akışında izleyinizakrmn67 yapımıdır

Cemaat iktidarı bu bölünmenin temel nedenidir. Cemaat iktidarı bu bölünmenin temel nedenidir. Cemaat düşüncesi özünde ayrımcıdır. Cemaat düşüncesi özünde ayrımcıdır. Toplumu bütünleştiren ‘ulus olmak’tır. Toplumu bütünleştiren ‘ulus olmak’tır. Ulus olmayı reddedip cemaat olmak istediğiniz zaman ayrımcı olmak zorundasınız. Ulus olmayı reddedip cemaat olmak istediğiniz zaman ayrımcı olmak zorundasınız.

Çünkü bu ayrılık cemaatlerle başladı, etnik kökenlerle sürüyor. Çünkü bu ayrılık cemaatlerle başladı, etnik kökenlerle sürüyor. İçerdeki ayrımcılarla dışardaki bölücü güçlerin ortak çabalarıdır bu. İçerdeki ayrımcılarla dışardaki bölücü güçlerin ortak çabalarıdır bu. İnegöl olayları, Hatay Dörtyol olaylarını basit kaynaşmalar, İnegöl olayları, Hatay Dörtyol olaylarını basit kaynaşmalar, basit olaylar olarak göstermek ya da referandumla ilgili sanmak büyük yanlıştır. basit olaylar olarak göstermek ya da referandumla ilgili sanmak büyük yanlıştır.

Açılımla hız kazanan ayrımcılık artık bölünme sınırına gelmiştir. Açılımla hız kazanan ayrımcılık artık bölünme sınırına gelmiştir. Kürtlerin bölgesel hareketleri açıkça kalkışma niteliği kazanmıştır. Kürtlerin bölgesel hareketleri açıkça kalkışma niteliği kazanmıştır. Bunu görmemek, olanlara gözlerini kapatmaktır. Bunu görmemek, olanlara gözlerini kapatmaktır.

Ulus düşüncesinin faşizm sayılarak reddedilmesi ülkenin parçalanması demektir. Ulus düşüncesinin faşizm sayılarak reddedilmesi ülkenin parçalanması demektir. Bir ülkenin parçalanması yalnız sınırlarında olmaz. Bir ülkenin parçalanması yalnız sınırlarında olmaz. Ülke kendi içinde de sessiz sedasız parçalanır. Ülke kendi içinde de sessiz sedasız parçalanır. Türkiye bu bölünme içindedir, bu parçalanma içindedir. Türkiye bu bölünme içindedir, bu parçalanma içindedir.

Konu, ulusallık-yerellik boyutunu çoktan geçmiştir. Konu, ulusallık-yerellik boyutunu çoktan geçmiştir. Konu, var oluş ve yok oluş sınırına dayanmıştır. Bölünmeye yol açan cemaat iktidarının seçimle uzaklaştırılması. Konu, var oluş ve yok oluş sınırına dayanmıştır. Bölünmeye yol açan cemaat iktidarının seçimle uzaklaştırılması. Ulusal birliği -her farklılığı dikkate alarak- sağlayacak siyasal iktidarın işbaşına gelmesi. Ulusal birliği -her farklılığı dikkate alarak- sağlayacak siyasal iktidarın işbaşına gelmesi. Bu gidişi durduracak tek çözüm yoludur. Bu gidişi durduracak tek çözüm yoludur.

HALA, HADİ CANIM SENDE ARTIK…. DİYORSANIZ **Milli İradeyi temsil ediyoruz diyebilen İktidarın Başbakanı : ABD ve AB nin yani bu EMPERYALİST DIŞ GÜÇLERİN hedeflerinden, içinde Türkiye’nin de bölünüp parçalandığı Ortadoğu’nun Bölünme Planı olan * BOP * planına EŞBAŞKANLIK görevini de yüklenip, koltuğunun altındaki BOP’un bölünüp parçalanma haritasının uygulayıcısı Eşbaşkan olarak, böbürlene böbürlene, kendisine verilen bu görevi iftihar edercesine defalarca zikretiğini, **Milli İradeyi temsil ediyoruz diyebilen İktidarın Başbakanı : ABD ve AB nin yani bu EMPERYALİST DIŞ GÜÇLERİN hedeflerinden, içinde Türkiye’nin de bölünüp parçalandığı Ortadoğu’nun Bölünme Planı olan * BOP * planına EŞBAŞKANLIK görevini de yüklenip, koltuğunun altındaki BOP’un bölünüp parçalanma haritasının uygulayıcısı Eşbaşkan olarak, böbürlene böbürlene, kendisine verilen bu görevi iftihar edercesine defalarca zikretiğini,

**BU ZİHNİYETİN : BOP haritasındaki bölünmenin Türkiye ayağını daha rahat gerçekleştirebilmek uğruna, ABD den aldıkları talimatlar gereği, Bakanlarının bir kısmını ve Danışmanlarını ayrılıkçı Kürtçü, Kürt Yahudileri olan ve “beynimin yarısı” dediği *"Kürtçü"* teorisyenler ile Yahudi Sabetaycı’lardan seçtiğini, Türkiye’yi, "Kürt açılımı"* denilen *"PKK açılımı"* kuyusuna ittiğini, **BU ZİHNİYETİN : BOP haritasındaki bölünmenin Türkiye ayağını daha rahat gerçekleştirebilmek uğruna, ABD den aldıkları talimatlar gereği, Bakanlarının bir kısmını ve Danışmanlarını ayrılıkçı Kürtçü, Kürt Yahudileri olan ve “beynimin yarısı” dediği *"Kürtçü"* teorisyenler ile Yahudi Sabetaycı’lardan seçtiğini, Türkiye’yi, "Kürt açılımı"* denilen *"PKK açılımı"* kuyusuna ittiğini,

Türkiye ye hiçbirşey olmaz zihniyetiyle * Cumhurbaşkanı * nın da* Konjonktür çok müsait... Çok güzel şeyler olacak * diyerek açılıma katıldığını, Türkiye ye hiçbirşey olmaz zihniyetiyle * Cumhurbaşkanı * nın da* Konjonktür çok müsait... Çok güzel şeyler olacak * diyerek açılıma katıldığını, İÇ AYRILIKÇILAR; İKTİDARIN BU ÇABALARINDAN GÜÇ ALARAK : İÇ AYRILIKÇILAR; İKTİDARIN BU ÇABALARINDAN GÜÇ ALARAK : DİYARBAKIR Büyükşehir Belediye Başkanı BDP’li Osman Baydemir’in, Tunceli’de Munzur Kültür ve Doğa Festivali kapsamında düzenlenen ‘Kürt Sorununda Muhataplık Konusu ve Demokratik Özerklik’ panelindeki konuşmasında ‘özerklik’ çıkışında bulunup, “Kürt halkının bayrağı da gökyüzünde olacak” dediğini, DİYARBAKIR Büyükşehir Belediye Başkanı BDP’li Osman Baydemir’in, Tunceli’de Munzur Kültür ve Doğa Festivali kapsamında düzenlenen ‘Kürt Sorununda Muhataplık Konusu ve Demokratik Özerklik’ panelindeki konuşmasında ‘özerklik’ çıkışında bulunup, “Kürt halkının bayrağı da gökyüzünde olacak” dediğini,

BUNLARI OKUMUYOR, DUYMUYOR, GÖRMÜYORMUSUNUZ. ? Kendisinin parti programından okuduğu ve çıkardığı sonucu anlatan Baydemir’ in, Kendisinin parti programından okuduğu ve çıkardığı sonucu anlatan Baydemir’ in, Demokratik özerklik projesinde TBMM var, olmaya da kesinlikle devam edecek. Demokratik özerklik projesinde TBMM var, olmaya da kesinlikle devam edecek. Haddini bile aşarak, Demokratik müreffeh Türkiye’de : Özerk Doğu Karadeniz olacak, Özerk Orta Karadeniz olacak, aynı zamanda Özerk Kürdistan olacak, Haddini bile aşarak, Demokratik müreffeh Türkiye’de : Özerk Doğu Karadeniz olacak, Özerk Orta Karadeniz olacak, aynı zamanda Özerk Kürdistan olacak, diyebildiğini, diyebildiğini,

ÇÜNKÜ ; BİR SÖZÜ BİR SÖZÜNE UYMAYAN AKP, SALYA SÜMÜK AĞLAYARAK SÖZDE 12 EYLÜL KARŞITLIĞI YAPIYOR, AMA ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ PAKETİNDE … ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ PAKETİNDE … 12 EYLÜL KURUMLARINA DOKUNMUYOR VE ŞU ÜÇ ANA DEGİŞİKLİĞİ GETİRİYOR 12 EYLÜL KURUMLARINA DOKUNMUYOR VE ŞU ÜÇ ANA DEGİŞİKLİĞİ GETİRİYOR 1. AKP'LILER YARGIDAN KURTARILIYOR. 2. KUVVETLER BİRLİĞiNE GEÇİLEREK DİKTATORLÜK GETİRİLİYOR. 3. KÜRT AÇILIMIYLA KÜRDİSTAN'IN KURULMASINA YASAL ZEMİN HAZIRLANIYOR 1. AKP'LILER YARGIDAN KURTARILIYOR. 2. KUVVETLER BİRLİĞiNE GEÇİLEREK DİKTATORLÜK GETİRİLİYOR. 3. KÜRT AÇILIMIYLA KÜRDİSTAN'IN KURULMASINA YASAL ZEMİN HAZIRLANIYOR

İrademizi kullanan Seçtiğimiz iktidarın Cumhurbaşkanı ve Başbakanı, Bakanları ve Danışmanlarının ; Yapabildikleri ve getirdikleri hizmetler ve yeniliklerde, noksan da olsa hiç kimsenin onları yerden yere vurmadığı, eksik hususların zaman içinde düzeltilebileceği düşüncesi ile akılcı davranıldığının herkes farkında, Yapabildikleri ve getirdikleri hizmetler ve yeniliklerde, noksan da olsa hiç kimsenin onları yerden yere vurmadığı, eksik hususların zaman içinde düzeltilebileceği düşüncesi ile akılcı davranıldığının herkes farkında, Ancak ; Bunların samimi yandaş ve destekçileri; ABD, AB gibi Dış Güçlerin üzerimizdeki emelleri uğruna, onlarla İşbirlikçilik yaparak Vatan ve Milletimizin bölünüp parçalanmasına hizmet edecek niyetteki Anayasa değişikliğinde, kendilerini kollayabilecek ve yerlerini daha güçlü kılacak hükümler getirdiklerinin farkında değildir. Ancak ; Bunların samimi yandaş ve destekçileri; ABD, AB gibi Dış Güçlerin üzerimizdeki emelleri uğruna, onlarla İşbirlikçilik yaparak Vatan ve Milletimizin bölünüp parçalanmasına hizmet edecek niyetteki Anayasa değişikliğinde, kendilerini kollayabilecek ve yerlerini daha güçlü kılacak hükümler getirdiklerinin farkında değildir.

Bölünüp ve parçalanırsak, Türkiye’de bütün sorunların birdenbire bıçakla kesilircesine biteceğine inanıyor musunuz ? Vatanını ve Milletini Seven aklı selim Vatan Evlatlarının, Ağırlıklı olarak yaratılan bu duruma karşı çıkma savaşı verdiklerini … FARK EDEMİYORMUSUNUZ ? Vatanını ve Milletini Seven aklı selim Vatan Evlatlarının, Ağırlıklı olarak yaratılan bu duruma karşı çıkma savaşı verdiklerini … FARK EDEMİYORMUSUNUZ ?

SİZLER ; TARİHTE BU DURUMA DÜŞÜRÜLMÜŞ ÜLKELERDE, BÖLÜNEN HALKLARIN BİRBİRLERİNDEN, BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN İSTEKLER ELDE ETMEK İÇİN YILLARCA SÜREN İÇ SAVAŞLARLA ACI VE SEFALET ÇEKEREK YOK OLDUKLARINI, BÖLÜNMENİN ANCAK SÖMÜRGECİ DIŞ GÜÇLER VE İŞBİRLİKÇİLERİNİN İŞİNE YARADIĞINİ.. BİLMİYORMUSUNUZ …? SİZLER ; TARİHTE BU DURUMA DÜŞÜRÜLMÜŞ ÜLKELERDE, BÖLÜNEN HALKLARIN BİRBİRLERİNDEN, BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN İSTEKLER ELDE ETMEK İÇİN YILLARCA SÜREN İÇ SAVAŞLARLA ACI VE SEFALET ÇEKEREK YOK OLDUKLARINI, BÖLÜNMENİN ANCAK SÖMÜRGECİ DIŞ GÜÇLER VE İŞBİRLİKÇİLERİNİN İŞİNE YARADIĞINİ.. BİLMİYORMUSUNUZ …?

BUNU GÖREMEMEK İÇİN HEM KÖR HEM SAĞIR OLMAK GEREKİR. ALLAH AŞKINA, soruyorum HERKESE ve SİZLERE ; Bu İktidarın ; Vatan ve Milletimizin HAK ve HUKUKU ile BİRLİK ve BÜTÜNLÜĞÜNE mi, yoksa DIŞ ve İÇ BÖLÜCÜLERE mi, hizmet edip etmediğini göremiyormusunuz ? ALLAH AŞKINA, soruyorum HERKESE ve SİZLERE ; Bu İktidarın ; Vatan ve Milletimizin HAK ve HUKUKU ile BİRLİK ve BÜTÜNLÜĞÜNE mi, yoksa DIŞ ve İÇ BÖLÜCÜLERE mi, hizmet edip etmediğini göremiyormusunuz ?

Dış işbirlikçileri Onlara, rahat ve huzurlu yaşayacakları bir Vatan bulacaklar. Şimdiden yerlerinin belli olduğuna da inanıyorum. Çünki Referandumda * HAYIR* çıktığı belli olur olmaz, güvendiğiniz bu insanların her biri Ülkeyi terk edip ABD veya AB de kendilerine ayrılan ikametlerinde, hiçbirşey olmamış gibi müreffeh yaşayacaklar.. Şaşacaksınız ve … Dış işbirlikçileri Onlara, rahat ve huzurlu yaşayacakları bir Vatan bulacaklar. Şimdiden yerlerinin belli olduğuna da inanıyorum. Çünki Referandumda * HAYIR* çıktığı belli olur olmaz, güvendiğiniz bu insanların her biri Ülkeyi terk edip ABD veya AB de kendilerine ayrılan ikametlerinde, hiçbirşey olmamış gibi müreffeh yaşayacaklar.. Şaşacaksınız ve … GÖRECEKSİNİZ. !!!! de GÖRECEKSİNİZ. !!!! de

YA ŞİMDİ *HAYIR*, DERSİNİZ YA ŞİMDİ *HAYIR*, DERSİNİZ YA DA BİR DAHA HAYIR, DİYECEK VATAN BULAMAYACAKSINIZ! YA DA BİR DAHA HAYIR, DİYECEK VATAN BULAMAYACAKSINIZ! OYLARINIZ HAYIRLI OLSUN… OYLARINIZ HAYIRLI OLSUN…