HÜKAM Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÜNİVERSİTE WEB SAYFALARINDA YER ALMASI GEREKEN ÖZELLİKLER
Advertisements

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
Meriç Belediyeler Birliği
KADIN İSTİHDAMINA YÖNELİK AB POLİTİKALARI
Kadir Has Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırmaları Merkezi’nin amacı disiplinlerarası araştırmalar ve kadın ve toplumsal cinsiyet.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARI ARAŞTIRMA
Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü
Erasmus Staj Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı
KİTS Hakkında ANKOS İşbirliği Grubu
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ.

1/8 Bologna Sürecinde Yönetişim Kırklareli Üniversitesi 3 Ekim 2012 Yrd.Doç.Dr. Mustafa Turan
LLP/ERASMUS BİRİM VE BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI Doç. Dr. Yılmaz ARI ULAUM Müdürü Balıkesir, T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER.
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Tanışma Toplantısı 19 Mart 2009 Değişim Sürecinde Gerekli Bilgiler Doç.Dr.Nagihan OKTAYER Erasmus Koordinasyon Komitesi Üyesi
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
Merkezimiz tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle kurulmuş ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Kısa adı NAKSAM’dır. NAKSAM’IN.
Kuruluşu Trakya Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜKSAM) tarihinde kurulmuştur.
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM)
Uluslararası Ticaret ve Finansman 25 Eylül 2014
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ PROJELERİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü / Prof. Dr. AYLİN GÖRGÜN BARAN.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Geri Kazanılmış Atık Suların Kullanımı ve İzmir’de Uygun Stratejiler.
T.C. SA Ğ LIK BAKANLI Ğ I İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
Yeditepe Hukuk Günleri
Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Faaliyetleri Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğr.Gör.Neriman.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
Tanışma Toplantısı 07 Ekim 2009 Değişim Sürecinde Gerekli Bilgiler Doç.Dr.Nagihan OKTAYER Erasmus Koordinasyon Komitesi Üyesi
Aksaray Üniversitesi Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu 1 Proje Hizmet İşiEğitimMerkezBitti 2 Merkezi Araştırma LaboratuvarıEğitimMerkezBitti 3 Kampüs.
Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 MEZUNİYET PROGRAMI
Prof. Dr. Mübeccel GÖNEN Merkez Müdürü
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
Kastamonu-Çankırı-Sinop Meslek Yüksekokulları İşbirliği Toplantısı 15 Eylül Kastamonu Doç. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı MYO Müdürü.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DEU-ADEK Yürütme Kurulu Üyesi
ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Hacettepe Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Sorunlarını Araştırma Topluluğu Merve SOYSAL HÜTF D5 Öğrencisi.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
Vali Tevfik Başakar Ortaokulu
KADIN ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ KOMİSYONU
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
MESLEKİ EĞİTiM VE YÖNLENDİRME TOPLANTISI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KIRŞEHİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Kuruluş: 2003 Özürlüler Araştırma ve Uygulama Merkezi 2014 yılından itibaren Engelliler Uygulama ve Araştırma.
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, eğitim-öğretim yılında 41 öğrenciyle eğitime başlamıştır. Türk Dili ve Edebiyatı; kültürel mirasımızın geleceğe.
TBMM’YE BİREYSEL BAŞVURU YOLLARININ TANITILMASI VE DESTEKLENMESİ PROJESİ 1 Mayıs Mayıs 2016.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI “Geleceğe… En İyiye…” Nisan 2016 İDARİ DEĞERLENDİRME.
BİZ KİMİZ 2000 Yılından bu yana farklı organizasyonlarda aktif olarak görev almış; alanında uzman ve akademik anlamda ciddi projelere imza atmış bir ekibiz.
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
BÖLÜM HAKKINDA 2004 yılında kurulan bölümümüzde; dilin bir araç olarak kullanıldığı sözel anlatımlar, geleneksel gösteri sanatları, toplumsal uygulamalar, festivaller.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
ÜNİVERSİTE ORGANLARI Öğr. Gör
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
AKADEMİDE ETİK DERNEĞİ
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Sunum transkripti:

HÜKAM Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi

HÜKAM; 17 Eylül 2013 Salı 28768 No’lu Resmî Gazete kararıyla kurulmuştur.

26 Kasım 2013 ‘de HÜKAM Yönetim Kurulu Üyeleri görevlendirildi.

HÜKAM Misyon Cinsiyet eşitliğinin her anlamda sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla ,kadının toplum içerisindeki konumunun sosyal,ekonomik,kültürel,psikolojik ve fizyolojik anlamda iyileştirilmesi ve bu iyileştirmeden hareketle toplumun en önemli yapı taşı olan ailenin her açıdan gelişmesine yardımcı olunması.

HÜKAM Kuruluş Amaçları Üniversitenin ilgili birimlerinin işbirliği ile yurt içinde ve yurt dışında kadın ve aile sorunlarıyla ilgili her alanda araştırma yapmak. İlgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak ve eğitime yönelik faaliyetlerde bulunmak. Kadın ve aile çalışmaları alanında oluşturulan teorik ve metodolojik konular hakkında gerekli bilgiyi sağlamak, geliştirmek ve yaygınlaştırmak.

HÜKAM Kuruluş Amaçları Merkezin, kadın ve aile konularıyla ilgili çalışmalarda işbirliği yapabileceği noktalarda disiplinler arası araştırmalar yapmak. Daha önce yapılmış olan çalışmaları değerlendirip, çözüm önerileri sağlamak.

HÜKAM Kuruluş Amaçları Kadın ve aile ile ilgili akademik alanda her türlü bilgi üretimini ve paylaşımını sağlamak. İlgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak; çözüm üretmek, sorunları çözüme yönelik ve iyileştirici projeler hazırlayıp geliştirmek.

HÜKAM YÖNETİM *Yrd. Doç.Dr. Hülya ÇAĞIRAN KENDİRLİ (HÜKAM Müdürü) *Öğr. Gör. Tuğba GÜLEN (HÜKAM Md. Yrd.)

HÜKAM Yönetim Kurulu Üyeleri Yrd. Doç.Dr. Hülya ÇAĞIRAN KENDİRLİ Doç. Dr. Muammer CENGİL Yrd. Doç. Dr. Nuriye BÜYÜKKAYACI DUMAN Yrd. Doç. Dr. Seçil TÜRKSOY Yrd. Doç. Dr. Sema CAN Yrd. Doç. Dr. Sevil ÖZKINALI Öğr. Gör. Tuğba GÜLEN

HÜKAM 8 Mart Kadınlar Günü Etkinlikleri  Akademik Bakış Açısıyla “Cam Tavan Sendromu” Paneli  Panel Yöneticisi: Yrd. Doç. Dr. Hülya ÇAĞIRAN  KENDİRLİ HÜKAM Müdürü Konuşmacılar: Yrd. Doç. Dr. Nuriye BÜYÜKKAYACI  DUMAN (Sağlık Yüksek Okulu) Doç Dr. Muammer CENGİL ( İlahiyat Fakültesi) Eylem AKA  KAYA(Sosyal Hizmet Uzmanı) Arş. Gör. Reyhan  KARABABA  (İİBF)

Akademik Bakış Açısıyla “Cam Tavan Sendromu” Paneli

Akademik Bakış Açısıyla “Cam Tavan Sendromu” Paneli   Akademik Bakış Açısıyla “Cam Tavan Sendromu” Paneli

Akademik Bakış Açısıyla “Cam Tavan Sendromu” Paneli

HÜKAM 8 Mart Kadınlar Günü Etkinlikleri Akademik ve İdari Personel–HÜKAM Tanışma Toplantısı Akademik ve İdari Personel –HÜKAM Tanışma Toplantısı 10 Mart 2014 tarihinde Hitit Üniversitesi Rektörlük Binası ‘nda gerçekleştirildi.

HÜKAM 8 Mart Kadınlar Günü Etkinlikleri Meslek Yüksekokulu ve İskilip Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümü Sergisi 10 Mart 2014 tarihinde Hitit Üniversitesi rektörlük Binası’nda Meslek Yüksekokulu ve İskilip Meslek Yüksekokulu kız öğrencilerin yaptığı eserler sergilendi..

Meslek Yüksekokulu ve İskilip Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümü Sergisi

Meslek Yüksekokulu ve İskilip Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümü Sergisi

HÜKAM İle Çorum İli Kamu Kurum ve Kuruluşları İle İletişim Süreci HÜKAM ile Çorum İli Kamu Kurum ve Kuruluşları ile İletişim süreci başlatıldı. Bu doğrultuda Çorum Emniyet İl Müdürlüğü, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne ziyaretler gerçekleştirildi.

Çorum Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdürlüğü Ziyareti

Çorum Milli İl Eğitim Müdürlüğü Ziyareti

HÜKAM              Adres: Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Kuzey Yerleşkesi Kampüsü Çevreyolu Bulvarı Çorum /Merkez Web Adresi: http://hukam.hitit.edu.tr/ E-İleti Adresi:hukam@hitit.edu.tr Tel:0-364 225 77 00 Dahili :1446 Belgegeçer: 0-364 219 19 44