Proje Önerileri 08 Ekim 2012.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
My EBSCOhost Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi
turRUS® Otomasyon Sistemi
İstanbul ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
EBSCOhost 2.0 Platformu Kendi Web Siteniz gibi Dizayn Etmek.
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Support.ebsco.com EBSCOhost Geliştirilmiş PDF Görüntüleyici Kullanıcı Kılavuzu.
BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www
.com İletişimde Kökten Çözüm...
UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden.
OPTİMİZASYON VE AKTARMA İŞLEMİ
Web Sitesi Yapılış ve Yayınlanma Aşamaları
İnternet Siteleri Yönetimi
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
Okul Web Sitesi Yönetim Paneli
14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,
İNTERNET VE İLETİŞİM.
MESLEKÎ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI MEZUNLARININ İZLENMESİ PROJESİ.
Support.ebsco.com DynaMed Kullanıcı Kılavuzu. Temel arama, kategorilere göre tarama, en son güncellemeleri takip etme ve sürekli tıp eğitimi puanı alma.
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
Organize Sanayi Bölgeleri Bilgi Sitesi Kullanıcı Rehberi
Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
ARAMA MOTORU KULLANIMI
Evyap Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV : imp/ ay UV :
Support.ebsco.com Arama Sonuçları Listesi Kullanıcı Kılavuzu.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
TURKCELL Proje Önerileri.
ARAMA MOTORU KULLANIMI
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» PERSONEL VERİ GİRİŞ İŞLEMLERİ
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
INF 101 Basic Information Technologies
RSS Rss nedir? Rss özellikleri nelerdir? Rss Nasıl kullanılır?
Yönetim Paneli Kullanımı
İNTERNET VE İLETİŞİM.
1. 2 E-Ticaret Neden Ç evrecidir?  4 © Elif Dural Dünya iklim koşullarındaki değişiklik, kaynakların azalması ve canlı türlerinin yavaş yavaş yok olması,
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
Muhtar Bilgi Sistemi.
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
ARÇELİK Ankastre Fırın Proje Önerileri. modaturkiye.com PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google.
“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
12/11/ TURKCELL / İŞ TCELL PROJE ÖNER İ LER İ.
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
Nokia C7 Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır. PV : imp / ay UV :
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Emine TUNÇEL Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu.
Kullanıcı Kılavuzu Genel Bakış support.ebsco.com.
Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
EBSCOhost ile Dergi Hatırlatmaları Oluşturma
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
EBSCOhost Sonuç Listesi
WEB SİTESİ ÖZELLİKLERİ VE E-HİZMET KALİTESİ
Sunum transkripti:

Proje Önerileri 08 Ekim 2012

Şen Piliç Kurumsal Web Sayfasında Yemek Tarifleri Afiyetle Şen Piliç Kurumsal Web Sayfasında Yemek Tarifleri

Senpilic.com.tr / Yemek Tarifleri Sekmesi * Temsili görseldir. Şen Piliç kurumsal web sitesinde yemek tarifleri Sekmesi açılır. Bu sekmenin amacı yemek tarifi arayan kullanıcıların çeşitli kanallardan Şen Piliç’in yemek tarifleri sayfasına yönlendirilmesi ve tarifler ile marka arasında ilişki kurulmasıdır.

Senpilic.com.tr / Yemek Tarifleri Anasayfası * Temsili görseldir. Yemek tarifleri sekmesinde Afiyetle.com’un sağlayacağı çok sayıda tavuk içerikli yemek tarifi yer alacaktır. Bu içerik Şen Piliçin kurumsal sayfa tasarımına uygun şekilde iframe içersinden Afiyetle.com tarafından sağlanacaktır. Kullanıcı senpilic.com.tr adresinden içeriğe ulaşıyor olacaktır. Yaklaşık 400 tavuk içeren yemek tarifi bulumaktadır. Yeni eklenen tarifler senpilic.com.tr sitesinde otomatik olarak listelenecektir.

Senpilic.com.tr / Yemek Tarifleri Detay Sayfası * Temsili görseldir. Yemek tariflerinin detaylı anlatıldığı sayfada ise yemek tarifi ile ilişkili Şen piliç ürünleri ürün görselleri ile gösterilecektir. Ayrıca, örneğin yemek tarifinde geçen tavuk bonfile kelimesi Şenpiliç tavuk bonfile olarak değiştirilecektir. Arama kutusunda arama yapıldığında www.senpilic.com.tr adres altında iframe içersinde ilgili yemek tarifleri listelencektir. * Temsili görseldir.

ŞenPiliç Özel Kanalı & Advertorial Yayını

Afiyetle altında ŞenPiliç Özel Kanalı / Sayfası Afiyetle Site Geneli Performans: 3.000.000 pageviews / ay Afiyetle altında ŞenPiliç Özel Kanalı / Sayfası 1- Site genelinde ana navigasyondaki (menüye) tab’lara ‘Şen Piliç tarifleri’ eklentisi getirilir ve tıklantığında ŞenPiliç görselleriyle destekli ‘Şen Piliç’ kanalı açılır. Bu sayfada Şen Piliç ürünleri ile pişirilen yemeklerin tarifleri yer alır. 2 - Şenpiliç kanalında ŞenPiliç ürünlerinin bannerı ya da günün tarifleri döner. 3 - Şenpiliç Kanalındaki herhangi bir tarife tıklandığında ilgili tarifin senpilic.com.tr adresindeki linki açılacaktır. 4 – Senpilic kanalındaki arama kutusu ŞenPiliçli tarifler içersinde arama yapacaktır. 5 – Afiyetle.com sitesine eklenen tavuk içeren tarifler ŞenPiliç kanalında listelenecektir. 6- Şenpiliç kanalındaki 728x90 alan ŞenPilice tahsis edilecek olup kanal başlığı olarak kullanılabilir. İstenirse banner alanı kullanıma göre genişletilebilir. 7- Şenpilic kanalında diğer firmalara ait reklam yayınlanmayacaktır. 6 1 4 2 3 * Temsili görseldir.

Afiyetle Site Geneli 300x120 piksel Banner Yayını . Site genelinde görüntülenen sayfanın sağ tarafında orta kısımda yer alacak 300x120 reklam alanı Şen Piliç’e tahsis edilecektir. Bu reklam alanı için gerekli banner ŞenPiliç tarafından sağlanacaktır. Bannera tıklantığında www.senpilic.com.tr ya da Afiyetle Şen Piliç Özel kanalına ziyaretçi gönderilebilir.                            * Temsili görseldir.

Afiyetle Sağlıklı Yaşam & Beslenme köşesinde Şenpiliç Haberbülteni/Advertorial Sağlıklı Yaşam & Beslenme bölümümünde güncel sağlık haberleri ve beslenme önerileri ile ilgili makaleler yer almaktadır. Proje kapsamında ayda 5 defaya kadar Şen Piliç advertorial yayını ya da Şen Piliç tarafından sağlanacak ayda 5 haber bültenine kadar yayınlanması ve linklenmesi yapılacaktır.                               * Temsili görseldir.

Teşekkürler…