Doğalgaz Yakıcı Cihazlarının Bakım Onarımı konusundaki akış

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yoğun Programlar (IP - Intensive Programmes)
Advertisements

AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Montaj Kural Kitapçığı
SÜREKLİ MESLEKİ GELİŞİM Dipl.-Ing. Architect Mesut TANYEL Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi University of Applied Sciences Dortmund Serbest Mimar.
KÜRESEL ISINMA VE DOĞALGAZ KULLANIMI
ERASMUS PROGRAMI ve İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
Erasmus Staj Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı
Nedir?. Genel Şartlar 1. Ders verme hareketliliği gerçekleştirilecek iki ülkeden en az birinin AB üye ülkesi olması gerekir. 2. Ders verme hareketliliğinden.
Hazırlayan: Yusuf KAYA
Brenner und Heizsysteme Yağ basınç püskürte Ç Seri M Brenner und Heizsysteme.
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
T.C. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMLARI
T.C. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Mardin’de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi için Teknik Yardım Otel Temsilcileri Odak Grup Toplantısı No: Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
DOĞALGAZ KULLANMANIN KONFORUNU YAŞAYIN Evinize Doğalgaz Tesisatı alırken mutlaka uzman ve yetkili belgeli firmalara iş yaptırılmalı, tabi ki ekonomik çözümler.
Balıkesir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Akademik Yılı Erasmus+ Programı Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENL İ K BAKANLI Ğ I–AVRUPA B İ RL İĞİ KOORD İ NASYON DA İ RES İ BAŞKANLI Ğ I TÜRK İ YE’DE MESLEK İ VE TEKN İ K E Ğİ T İ M İ N KAL.
ÜRÜN FİYATLARI Fiyat listelerini görebilmek için Acrobat Reader yüklemeniz gerekiyor klima, kombi fiyat, klima fiyatları, klima fiyat, pompa fiyat, dalgıç.
20 Aralık ANKARA Erasmus+ ta Okul Eğitimi Destekleri.
Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi (YETAM) tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetler.
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
Biyomedikal Cihazlarda Kalibrasyon konusundaki akış /17. 05
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
B İ N İ C İ L İ K TOPLULU Ğ U HACETTEPE ÜN İ VERS İ TES İ.
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
HARMANCIK 75. YIL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi 2012.
İ.Ü GİDEN ÖĞRENCİ ERASMUS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Prof. Dr. Erhan GÜZEL İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı 7 Haziran 2008, İstanbul Üniversitesi.
Dr. Şaban YILDIRIM Proje Koordinatörü
Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanlığı Ankara, 2015.
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
İÇERİK overview Türkiye’de Uluslararası Öğrenciler
KONGRE TURİZMİ VE FUAR ORGANİZASYONU
1 CONSUMER ACADEMY ‘CONSUMER ACADEMY’ TÜKETİCİ AKADEMİSİ Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü.
GÜNEŞİN ÇOCUKLARI AB’DE MESLEKİ EĞİTİM E HAYALLERİNE KAVUŞUYOR
Erasmus Programı Personel Hareketliliği Faaliyeti Bilgilendirme Toplantısı Dış İlişkiler Ofisi.
GAZ VE TESİSATI TEKNOLOJİSİ PROGRAMI BİLGİLERİ. Amaç ve Hedefler Amaç: Gelişen teknolojiye ve piyasaya uyumlu, temel bilgilerle donatılmış, karşılaştığı.
ERASMUS PROGRAMI Personel Eğitim Alma Hareketliliği Oryantasyonu
ERASMUS PROGRAMI Personel Ders Verme Hareketliliği Oryantasyonu
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
GENEL DEĞERLENDİRME VE FIRSATLAR
Evaporatif Klima Erdinç Klima Düşük Maliyet Enerji Tasarrufu Çevre Dostu Çok Kolay Montaj Tüm hakları saklıdır © Erdinç Klima 2009.
PRONET GÜVENLİK SİSTEMLERİ A. Ş
MESLEKİ GELİŞİM Konular; kaynakça;
Periyodik Kontroller-Ölçümler
KORUNMA POLİTİKALARI. KORUNMA POLİTİKALARI Korunma politikalarının amacı işyerlerinde iş kazaları ve meslek hastalıklarını önlemek ve çalışanların.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
TÜRKİYE’NİN KONGRE ve FUAR TURİZMİNE İLİŞKİN SORUNLARI
FUAR ORGANİZASYONU.
ERASMUS
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ESM-315 ISITMA SİSTEMLERİ
KAT ISITMASI Kat kaloriferi.
«Metalurji Teknikerliği» nedir?
KOMBİ Kombi nedir ? Doğalgaz ve LPG yakan,
ANKARA ÜNİVERSİTESİ 6550 Sayılı Kanun Kapsamında
Düzce Üniversitesi Gümüşova MYO
Metalurji Teknikeri nedir?
Eurocert European Academy
Yrd.Doç.Dr. Reha KILIÇHAN Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi 2018
Sunum transkripti:

Doğalgaz Yakıcı Cihazlarının Bakım Onarımı konusundaki akış 09. 03 Doğalgaz Yakıcı Cihazlarının Bakım Onarımı konusundaki akış 09.03.2014/22.03.2014 tarihlerinde Almanya’da Networx Academy Education Consulting de gerçekleşmiştir. Almanya için sağlanan iki haftalık proje bütçesi her katılımcı için 690 Avro’dur.

NETWORX ACADEMY Networx Academy Almanya’nın en sanayilesmis ve hizmet sektörünün en gelismis olduğu bölgesi olan Norrdrhein-Westfalen eyaletinde, Duisburg kentinde kurulmus bir eğitim ve danısmanlık akademisidir. Akademi çok değisik sektördeki kurumlarla ve alanında uzman kisilerle çalısarak farklı alanlarda eğitim vermektedir. - Hareketlilik Faaliyetleri - Öğrenci Hareketliliği - Personel Hareketliliği - Hareketliliğin Organizasyonu - Yoğun Programlar - Hazırlık Ziyaretleri gibi Erasmus Programı kapsamında çalışmalar yapmaktadır.

EĞİTİM PROGRAMI GAZ YAKICI CİHAZLARIN BAKIM VE ONARIMI Gün1) Otele yerleşme, Tanışma (Pazar) Gün2) Doğalgaz Yakıcı Cihazların Çalışma Prensibi, Sirkülâsyon Pompası Bakım Onarım Teknikleri Gün3) Brülörlerin Elektrik Bağlantısı ve Montajı, Tesisat Kontrol Teknikleri Uygulamaları Gün4) Yakıcı Cihaz Kumanda Elemanları Montajı, Doğalgaz Yakıcı Sistemlerde Güvenlik ve Sigorta Seçimi Gün5) Eko Panel Elemanlarının Montajı, Gaz Tesisat Bağlantısı Yapma Gün6) Uygulamalı Güvenlik Sistemi Tanıtımı Eğitimden sonra Gaz Yakıcı Cihaz Bakım Onarımı yapan bir işletmeye gezi ve değerlendirme HAFTA SONU (Gün 7 ve 8): Şehir Turu, Tarihi ve Kültürel Mekânlara Gezi, Değerlendirme Toplantısı

EĞİTİM PROGRAMI Gün9) Gaz Tesisat Havasının Alınması Teknikleri, Pilot Alevinin Çalışma Prensibi Gün10) Yakıcı Cihazlarda Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Sistemlerinde Güvenlik Denetimi Gün11) Şofben ve Kombi Yakıcı Cihazların Ateşleme Sistemlerine Göre Bakım ve Onarımı, Farklı Çalışma Prensiplerine Göre Kombi Modellerinin Tanıtımı Gün12) Modeline Göre Kombi Bakım ve Onarım Teknikleri, Kat Sisteminde Güvenli Kombi Kullanımının Önemi Gün13) Merkezi Sistem Doğalgaz Yakıcı Cihazların Bakım ve Onarımı, Değerlendirme Toplantısı Katılımcılarımıza Sertifika Dağıtımı Gün14) Hava alanına gidiş, yurda dönüş