CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
Advertisements

KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
T.C ÇOBANLAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği 2013.
OSB’LERİN BELEDİYE VERGİLERİ KARŞISINDAKİ DURUMU
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
Kiralık İş Merkezi, Depo, Fabrika Binası Dr. Esat Oktay İş Merkezi
TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA YAPILAN SİGORTALI VE İŞYERİ BİLDİRİMLERİNİN BAZI KURUMLARA YAPILMASI GEREKEN.
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
UNCCD COP HAZIRLIK TOPLANTISI 8 Eylül New York Toplantısı 20 Eylül 2011 Salı günü New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda “Sürdürülebilir.
YURT DIŞI B İ R İ M,MARKA VE TANITIM FAAL İ YETLER İ N İ N DESTEKLENMES İ Tebliğ no 2010/6 Hitaş ymm ltd.
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
4734 Sayılı Kanun Madde 10’da Yer Alan “İhale Dışı Bırakılma Durumları”  İle İlgili Sunulacak Belgeler ve Temin Yerleri.
İMAR İSKAN VE KOOPERATİF ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
MARMARİS TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
YURTDIŞINDA OFİS-MAĞAZA AÇMA, İŞLETME VE MARKA TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ (Tebliğ No: 2005/4)
LOGO TÜBİTAK Proje Pazarları Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
TİCARET SİCİL İŞLEMLERİ MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
EDREMİT TİCARET ODASI EDREMİT TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
NİHAL GÖZDE ERAKALIN SİNEM VASFİYE ÜNAL
ÇOBANLAR İ LÇE ÖZEL İ DARE MÜDÜRLÜ Ğ Ü İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı
GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON DERS NOTLARI – IX
ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ
3. YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM VE TASDİK SEMPOZYUMU
HARCAMA YETKİLİSİ Harcama yetkilisi kimdir?
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
TİCARET HUKUKU DERSİ Ticaret Sicili.
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI BRİFİNG. İlçe Yazı İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan; 1. Özel Kalem Bürosu, 2. Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu,
1 GEDİZ TSO SEÇİM TAKVİMİ MART SEÇİM SÜRECİ 18 ŞUBAT 2005 Cuma: Listelerin hakime verilmesi ( 3 nüsha ) 23 ŞUBAT 2005 Çarşamba: Listelerin hakimden.
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
Ar – Ge Yardımı İstek Formu Dönem Raporu Hazırlanması
MONOGRAFİ 5 Getiri Ltd. Şir.’nin Mayıs 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GELİŞMELER VE FAALİYETLER ( SONRASI) Prof Dr Halit Tanju Besler ( ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ Ş. Sibel AYGÜN TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri 19 Ekim 2007 Ankara.
6360 Sayılı Kanun On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi Ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına.
OKULUMUZUN TARİHÇESİ   Okulumuz ilk defa 1942–1943 öğretim yılında Atatürk Bulvarında, şimdiki Arı Sineması’nın yerinde, eski durumuyla Ali KAYAALP’ın.
Kambiyo Mevzuatı. Lojistik ve Dış Ticaret İstanbul Ticaret Üniversitesi Meslek Yüksekokulu VII. Bölüm.
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR HARUN KARACAN ESKİŞEHİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Ağustos 2010.
ARABAN İLÇE DEVLET HASTANESİ
Taşınır Mal Yönetmeliği ve TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ Semineri Bayram KESER Mali Hizmetler Uzmanı 1 T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME.
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlık Bürosu Müdürlüğü’nün başlıca görevleri arasında; Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarının gündemlerini.
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
Türk Kamu Personel Rejiminin Özellikleri ve İstihdam Biçimleri
AİLE YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI Aralık, 2015
Aksaray SRC Sanayi Mah. Şoförler odası Tel:
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
Bakanlığımız yönetiminde ve kullanımında bulunan taşınmazlar ;
HARCAMA.
T.C DİCLE KALKINMA AJANSI KALKINMA AJANSLARI, DESTEKLERİ ve DİCLE KALKINMA AJANSI.
ARALIK Kurum Sayısı WebTelefon / FaxAdres Sanayi Cad. No1 Azdavay.
E Ş ME İ LÇE M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K BÜROSU.
 Adres: İSABEY MAH.2006 SOK.NO:15 D:4, Selçuk/İzmir Adres  Telefon: (0232) Telefon  Çalışma saatleri: 08:30–17:30 Çalışma saatleri.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ
TÜKETİCİ KONSEYİ HAKEM HEYETİ
İŞLETMELERİN KURULUŞU
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Takdim Planı * Derneğin Kuruluş Aşaması * Derneğin Yaptığı Yardımlar
ORGANİZASYON ŞEMASI GT-001 Meclis GT-002 Meslek Komiteleri GT-003
Aksaray SRC Sanayi Mah. Şoförler odası Tel:
Genel Sekreterlik Organizasyon Şeması
Organizasyon Şeması ( )
Sunum transkripti:

CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI

KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR /12/1998 TARİHİNDE YAPILAN SEÇİMLER NETİCESİNDE TÜZEL KİŞİLİK KAZANARAK FAALİYETE GEÇMİŞTİR.

 Cizre Ticaret ve Sanayi Odası olarak;5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu ile ilgili mevzuat çerçevesinde mensuplarının mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, meslek disiplinini ve ahlakını korumaya yönelik hizmetleri yürütür.  Üyelerimizin teknik, ekonomik, sosyal ve hukuki konulardaki görüşlerini iş dünyasının ihtiyaçlarını ilgili mercilere sunmak, Bölgemizin sanayi ve ticaret alanında uluslar arası rekabet gücünü artırmaya verimliliği ve ekonomik büyümeyi hızlandırmaya yönelik her türlü bilginin sürekli ve düzenli olarak erişilebilir ve kullanılabilir olmasını sağlamayı kendimize misyon olarak kabul etmekteyiz.

1-Genel Sekreter 2-Sicil Memuru 3-İdari Memur 4-Hizmetli 5-Makam Şöförü Olarak istihdam edilmişlerdir Odamız Kadro ve personel durumu;

 BİRİMLER  Genel Sekreterlik-Muhasebe Kurumun idari yapısını yürüten birim –Odanın mali işlerinden sorumlu birim  Ticaret Sicil Memurluğu Üyelerin Ticari Sicil kayıtlarını tutup,ilan ve tescil işlemlerini yürütür.

YAKIN TARİHTE ODAMIZCA GERÇEKLEŞTİRİLEN BİR KAÇ FAALİYET  Ayrıca Odamız Ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal dayanışmaya ve kültürel faaliyetlere önem verir.Her eğitim döneminde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler tespit edilerek,(600 Öğrenci)kırtasiye ve giyim yardımı olarak ,00-(Yirmi Bin)TL yardım yapılmıştır.Ve yine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Öncülüğünde her yıl ramazan ayında yoksul ve fakir ailelere ,00( Yirmi Bin)TL tutarında çeşitli gıda yardımı yapılmaktadır.  İhracatçılarımızın İhracat beyannamelerini Mardin,D.Bakır;Şanlıurfa, G.Antep illerinde tescil etme zorunluluğu Odamızın ısrarlı çalışmaları sonucu ilçemize Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğine bağlı İrtibat bürosunun açılışını sağlamıştır.İrtibat bürosu iki yıl Odamızın hizmet binasında kendilerine ofis verilmek suretiyle Bölge ihracatçılarımıza hizmet vermiştir.ve Halen Bu ihracatçılar birliği irtibat bürosu ilçemizde faaliyetini sürdürmektedir.

TARİHİ İTİBARİYLE ÜYE SAYIMIZ

YENİ HİZMET BİNAMIZ

 ADRES : KALE MAH. BELEDİYE CAD. NO:28 CİZRE  YAPI SAHİBİ : CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI  YAPI CİNSİ : BETONARME KARKAS YAPI  YAPI KAT SAYISI : ZEMİN + 4 KAT  RUHSAT TARİH VE NO`SU : /88  TAPU TESCİL BELGE NO`SU : 164