Petra Clean - Zeynep Yüksel

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EKO-ETİKET TÜRKİYE Evren Goralı 2011.
Advertisements

NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ
MUTFAKTA HİJYEN H o ş g e l d i n i z.
İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ Çalışan Sağlığı Şube Müdürlüğü
EKMEK İŞLETMELERİNDE HAŞERE MÜCADELESİ EĞİTİMİ
HAYATIMIZDA KİMYA YAYGIN MALZEMELER.
STEWARDİNG DEPARTMANI EĞİTİM
Fe.
MADDEYİ TANIYALIM.
Give our planet a hand and save the next generation
İNSANLAR İŞLEYEREK MADDEYİ DEĞİŞTİREBİLİR
Su Arıtımı Nedir? Dünya standartlarında en son su arıtma teknolojilerini kullanarak kaliteli, güvenilir ve sağlıklı su elde edilmesini sağlayan su arıtma.
SUYUMUZU BOŞA HARCAMAYALIM !.
HİJYEN VE SAĞLIK.
HİJYEN ve SAĞLIKLI YAŞAM
AD :OĞUZ SOYAD :GÜLERER NUMARA:608 DERS:TÜRKÇE KONU:HİJYEN-TEMİZLİK.
SWING 2011 SUNUM.
SU ARITIMI SU ARITIMI NEDİR?.
TEMİZLİK MADDELERİNİN KİMYASI
“Temizliğin en doğal hali”
HOŞGELDİNİZ!.. HAZIRLAYAN: YAREN YILDIRIM 4/A
BİLFEN OKULLARI SU ARITMA SİSTEMİ DOÇ.DR.YAŞAR KESKİN
WC Temizliği.
SU KİMYASI ve SUYUN SERTLİĞİ
DENGELİ BESLENME, TEMİZLİK VE HİJYEN
Hasta Odası Temizliği.
HİJYEN NEDİR? Temizlik görünen ortamdan kirlerin uzaklaştırılmasıdır. Hijyen ise mikroplardan arındırılmasıdır. Hasta olmamak. Mikroplardan korunmak için.
TUVALET-BANYO VE YATAKHANE TEMİZLİĞİ
İlk dişlerimiz 6-8 aylıkken çıkmaya başlar
SINIF TEMİZLİĞİ.
Temiz su kendi etkinliğimiz Temiz temizleyici. Deterjanların kullanılması sularımızı oldukca kirletmektedir.bizde bu yüzden kirletmeyen doğal ürünlerle.
DETERJAN NEDİR Petro-Kimya ürünlerinden elde edilen, temizleme ve arıtma gibi işlemlerde kullanılan, toz, sıvı ya da krem şeklinde olabilen kimyasal maddelere.
Nitelemek Ne Demek? Maddeleri saydam-opak, sert-yumuşak, parlak-mat, esnek-berk, suyu çeken-suyu çekmeyen, suda batan-suda yüzen, pürüzlü-pürüzsüz, renk.
KİŞİSEL HİJYEN SAĞLIK YÜKSEKOKULU.
Dışarıdan eve gelince, Tuvaleti kullandıktan sonra, Oyundan sonra,
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU.
HİJYEN.
Mutfak Temizliği ve Hijyeni
MR WIPES FORMÜLLERİ YENİLENİYOR !
KONU : YAPABİLDİKLERİM,
TEMİZLİK ÜRÜNLERİ. TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Ev, hol, mutfak, banyo ve salonlardaki tüm parke, fayans, duvar, yer karoları gibi.
Fen Bilimleri Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm
ADIM ADIM TEMİZLİK.
İstanbul Tuzla Organize Sanayi bölgesinde, kendi binasında faaliyet gösteren üretim tesisimiz, 6000 m2 alandan oluşmaktadır. Üretici.
Ekoloji evden başlar. Çevrenin korunmasına yönelik küresel bir mücadele devam ederken bizler kendi evlerimizde EKO-yaklaşım prensiplerini uygulamaya başladık.
KADIN VE AİLE SAĞLIĞI HİZMETLERİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK VE HIFZISSIHHA MÜDÜRLÜĞÜ.
Kuru Halı Temizliği
Temizlik Malzemeleri. Temizlik Malzemeleri(1) Bedenimiz, kullandığımız araç-gereçler ve yaşadığımız mekanlar zamanla kirlenir. Kir, suda çözünmeyen, yağ.
Temizlik Malzemeleri (1) Bedenimiz, kullandığımız araç-gereçler ve yaşadığımız mekanlar zamanla kirlenir. Kir, suda çözünmeyen, yağ ve benzeri maddelerin.
HAYATIMIZDA KİMYA YAYGIN MALZEMELER.
MUTFAĞIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
MUTFAK İÇİN TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON PLANI
TBS’DE OLUŞAN ARTIK VE KAYIPLAR ÇÖPLERİN KALDIRILMASI
Laboratuvar Güvenliği ve Temizliği
GOLF.
SUNFLOWER.
KİR ÇEŞİTLERİ.
TEMİZLİK YÖNTEMLERİ.
GIDA VE PERSONEL HİJENİ
KİR ÇEŞİTLERİ.
KİŞİSEL TEMİZLİK. SAĞLIK Yalnızca hastalık ve sakatlığın olmayışı değil, fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden tam bir iyilik halidir.
Çamaşır ve bulaşık makinenizi tam dolduğunda çalıştırın. Koyu renk çamaşırlarınızı düşük sıcaklıkta yıkayın. Temizlik malzemesi olarak, durularken daha.
Kazancınıza Kazanç Katacak Yeni Ürünleri Tanımaya Hazır mısınız?
TEMİZLİK MADDELERİ. Pek çok temizlik ürünü çeşidi vardır.Sabun ise eskiden beri temizlikte kullanılmaktadır. Günümüzde ise ; sabun, kireç giderici, yağ.
SU KİMYASI VE SU ARITIMI
BESLENME RABİA CEBECİ. Besin Sağlığı ve Hijyen Çevremizde gözle göremeyeceğimiz kadar küçük canlılar bulunmaktadır. Mikroorganizma adı verilen bu canlılar.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
GIDA VE PERSONEL HİJYENİ DERSİ
Sunum transkripti:

Petra Clean - Zeynep Yüksel

Petra Clean - Zeynep Yüksel

Petra Clean - Zeynep Yüksel NANOSİLVER TEKNOLOJİSİ İLE MÜKEMMEL HİJYEN Perla temizlik bezleri, üretiminde kullanılan ve bezlere antibakteriyel karakteristik kazandıran özel nanosilver teknolojisi sayesinde, sadece temizlemekle kalmayıp, mikropları da yok ederek mükemmel bir hijyen sağlamaktadır. Daha Yüksek Emiş Gücü: Perla temizlik bezleri ultra ince mikrofiberden üretilmektedir. Bu da, daha yüksek emiş gücü, kirlere ve lekelere karşı daha etkili bir temizlik sağlamaktadır. Petra Clean - Zeynep Yüksel

BANYODAKİ EN BÜYÜK YARDIMCILARINIZ

CASUS SÜNGER Hiçbir iz ve leke bırakmadan kirleri ve mikropları kolayca yok eder. Fayans aralarında, pencere çerçevelerinde, ulaşılması zor köşe ve derinlikli yerlerde kullanılır.

BULAŞIK BEZİ

MUTFAK BEZİ(40X60) Tüm mutfak işlerinde rahat kullanım. Uzun ömürlü ve ekonomik.

Mikrodokulu özelliği sayesinde; tüm cam, ayna ve kristal yüzeylerin temizliğini yapar, geriye ışıl ışıl yüzeyler bırakır. En büyük yardımcınız, Ecodrops

YER TEMİZLİK BEZİ Ahşap yüzeyler, lavabo, fayans, küvet, armatür gibi yerler için idealdir. Ayakkabı, deri koltuk ve çantalarınızın derin temizliğinde kullanabilirsiniz.

METAL SOPALI YER BEZİ SETİ Tüm evin temizliğini eğilip kalkmanıza gerek kalmadan kolayca yapabilmeniz için tasarlanmış müthiş bir ürün.

HALI TEMİZLİĞİNDEKİ EN BÜYÜK YARDIMCILARINIZ

ARABA TEMİZLİĞİNDEKİ YARDIMCILARINIZ Perla Araba Bezi ile silinen arabalarınız, ilk günkü ışıltısını geri kazanacak.

CİLDİNİZ PETRA CLEAN ÜRÜNLERİYLE DAHA YUMUŞAK VE SAĞLIKLI

SEBZE VE MEYVE BEZİ Kullanım yeri; Meyve ve sebzelerdeki bakteriler’den, tarım artıklarından ve zararlı kimyasallardan arındırmak için kullanabilirsiniz. Bezinizin sert yüzeyini, meyve ve sebzelerinizin ağır kirlerinden kurtulmak, yumuşak yüzeyini kurulamak için kullanabilirsiniz.

Petra Clean - Zeynep Yüksel

Petra Clean - Zeynep Yüksel