75. Yıl İlköğretim Okulu Edremit - BALIKESİR

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MÜZİKLİ TENEFFÜSLER PROJESİ
Advertisements

BİLGİSAYAR KULLANIMI KURSU
Bilişim Teknolojileri Dersi
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
Şabanözü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
HATAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Eğitim-Öğretim Yılı Eylül Dönemi Seminer Çalışması
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
Records Manager’a çift tıkladığınızda bu ekran gelir.
Öğrenci listelerinin sistemde eksik görünmesi DynEd sistemini uygulamaya çalışan öğretmen arkadaşlarımdan sıklıkla duyduğum bir sorun. Bu nedenle bu konuyla.
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
SANAL GÜVENLİK.  Günümüzde hızla değişen teknolojiyle birlikte herşey internet üzerinden yapılmakta.  Online oyun kullanıcıları ve e- ticaret ile alışveriş.
CAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU
Muhammed ALTINTAŞ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni 2012
VAN EDREMİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Ankara T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Eğitimi Programı Bilişim Teknolojileri.
İşletim Sistemleri Tanım: Kullanıcı ile bilgisayar donanımı arasında bağlantıyı sağlayan özel bir yazılımdır.
Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi
(Dynamic Education) İNGİLİZCE DİL EĞİTİM SİSTEMİ
ÖĞRENCİLERE E-POSTA PROJESİ
Interaktif Akıllı Tahta Uygulamaları ve Matematik
WordPress ile iTEC Öğretmen Bloğu
DynEd Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü.
Bilgi ve İletişim Teknolojisi Dersi
Telif Hakkı  2008 Intel Firması. Tüm hakları saklıdır. Intel, Intel logosu (the Intel Logo), Intel Eğitim Girişimi (Intel Education Initiative) ve Intel.
BİT’ini Kullanarak Bilgiye Ulaşma ve Biçimlendirme
LOGO TÜBİTAK Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc.
DYNED NEDİR, NASIL KURULUR?
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Eğitimi Programı / Ankara Windows XP Kurulumu.
Bilişim Teknolojileri Dersi
Yazılım, Windows İşletim Sistemleri Öğr. Gör. Tufan MENGİ.
BİT’İNİ KULLANARAK BİLGİYE ULAŞMA VE BİÇİMLENDİRME
Multimedya (Çoklu ortamlar)
Uzaktan Eğitim Çalışmaları ve Başlanan e-Eğitim Projesinin İçeriği
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Anahtarlama Cihazları ile Laboratuvarların Internet Bağlantısının Etkin Kullanımı Fatih Ertam Akademik Bilişim 2013 Akdeniz Üniversitesi.
Bilişim Suçları Ve Güvenlik
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
YAZILIM.
DynEd Bilgisayar Destekli İngilizce Dil Eğitim Sistemi
MEB DYNED CDUSB AKTARMA USBBİLGİSAYAR KURULUM YAPMA
DYNED Dynamic&Education.
DYNED NEDİR, NASIL KURULUR?
 DynEd Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takınız.  “Bilgisayar(ım)/(My) Computer” üzerine tıklayınız.  “Çıkarılabilir Depolama Birimli Aygıtlar” altında.
DynEd İngilizce Eğitim Sistemi Kurulumu Sistem Gereksinimi Bilgisayarınızın rahat çalışabilmesi için % 20 daha fazla boş alan bulunması faydalıdır. (Yerel.
Dyned sunusu.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Android Cihazlar DynEd Kurulumu Android cihazda bütün uygulamalar açılarak “Google Play.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
DYN-ED,MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İÇİN SANKO HOLDING TARAFINDAN AMERİKALI PROGRAMCILARA YAPTIRILAN İNTERAKTİF BİR EĞİTİM PROGRAMIDIR.DYN-ED (DYNAMIC EDUCATION)
MANİSA ŞEHZADELER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
9.sınıfı geçen öğrenci, kendisinin ve velisinin görüşü doğrultusunda;ilgili müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni ve okul rehber öğretmeni tarafından ilgi,istek,yetenek.
DYNED İLE İLGİLİ SIRASIYLA HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ 1.Bilgisayarımızda İnternet Explorer yani tarayıcı penceresini açtığımızda; ilk yapacağımız şey Tüm.
Bilgisayar Yazılımları ? ? ? ?
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNE GİRİŞ TEMEL KAVRAMLAR
DYNED GÜNCELLEME KILAVUZU
MBT-303 özel öğretim yöntemleri-ı
DYNED NEDIR? DYNED, Dynamic ve Education (Dinamik ve Egitim) kelimelerinin bir araya getirilerek yazilmasindan olusmakta ve Dinamik Egitim anlamina gelmektedir.
Bu sunum Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 08/09/2014 tarihli /480.99/ sayılı , “Dyned Destek Hizmeti” konulu yazısına istinaden.
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
Bilişim Teknolojileri bilgi yarışması
Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi
İngilizce Eğitim Sistemi Kurulumu
OKUL MÜDÜRLERİNİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI
Mustafa Tunalı İ.H.O. Bilişim dersi Ödevi Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F Numara:19 Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F.
Sunum transkripti:

75. Yıl İlköğretim Okulu Edremit - BALIKESİR DYNED Tanıtım Sunumu 75. Yıl İlköğretim Okulu Edremit - BALIKESİR

Dyned (Dynamic Education) Nedir? Dyned, internet üzerinden bilgisayar aracılığı ile etkileşimli ingilizce eğitimi sağlayan ve ücretsiz bir eğitim yazılımıdır. ? www.edremit75yilio.k12.tr

Dyned Kimler Tarafından Üretildi? Merkezi Amerikada bulunan DynEd International Inc. firmasının desteği, Oxford University Press, Longman, Prentice Hall, BBC ve Stanford University gibi eğitim kurumları ile Apple, IBM, SONY, and NEC gibi teknoloji firmalarının katkısı ile alanında uzman eğitimciler, bilgisayar programcıları ve sanatçılardan oluşan yaklaşık 50 kişilik bir takım tarafından tasarlanmıştır. ? www.edremit75yilio.k12.tr

Dyned Nasıl Temin Edilmiştir? DYNED: Dynamic Education Bu yazılım, eğitime %100 Destek kampanyasında Sanko Holding tarafından Milli Eğitim’e bağışlanmıştır. www.edremit75yilio.k12.tr

Dyned Nasıl Kullanılır? Dyned yazılımı yüklü olan ve internete bağlı olan herhangi bir bilgisayar üzerinden size ait olan kullanıcı adı ve parolanız ile sistemi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. ? www.edremit75yilio.k12.tr

Dyned’ i Nasıl Kullanabilirim? Dyned yazılımını evde kullanmak isteyen öğrencilerimiz, görevli öğretmenlerden CD ve kullanıcı bilgileri için başvuruda bulunabilirler. Programın örnek görüntüleri için tıklayınız… www.edremit75yilio.k12.tr

Giriş Ekranı DYNED’ in AMACI NEDİR? www.edremit75yilio.k12.tr

Ünite Seçim Ekranı DYNED’ in AMACI NEDİR? www.edremit75yilio.k12.tr

Ünite İçin Uygulamalar DYNED’ in AMACI NEDİR? www.edremit75yilio.k12.tr

Kelime Çalışma Ekranı DYNED’ in AMACI NEDİR? www.edremit75yilio.k12.tr

DYNED’ in AMACI NEDİR? İlk Üniteden Bir Bölüm www.edremit75yilio.k12.tr

Tüm soru ve istekleriniz için DYNED Sorumlu Öğretmenler; Derya Dinç – İngilizce Öğretmeni Haydar Işıksoy – İngilizce Öğretmeni Erdem Erdoğdu – Bilişim Teknolojileri Öğr. www. edremit75yilio.k12.tr