Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

Burkay Yapağcıoğlu.
Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Pazarlamanızı sosyalleştirin.Bir + ekleyin Pazarlama faaliyetlerinizi Google’ın sosyal ağına dahil etmek için bir + ekleyin.
İnternet Tarayıcı Programlar
USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
Gerekli olduğunda insanlara ulaşın Yer Uzantıları Potansiyel müşterilere, Yer Uzantıları ile önemli anlarda ulaşın.
Performans Odaklı Sponsor Reklam Kampanyaları Mart – Aralık 2013
Facebook Reklamları.
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
Google Adword Arama Ağı
Google Analytics Nedir?
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
EXPORTAY’11.
Bölüm 6: Müşteriler Çekmek ve Süreklilik Oluşturmak Topluluk ortak bir ilgi ya da amacı paylaşan bir gurup insanın etkileşimini gerektirir. Bir topluluk.
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
Bir İş Planı Yazmanın Ne, Neden
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
SANAYİ SİCİL BELGESİ YILLIK İŞLETME CETVELİ’NİN İNTERNET ORTAMINDA GİRİLİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER.
Görüntülü Reklam Kampanyalarınızın toplam değerini ölçün Google Görüntülü Reklam Ağı üzerinde Görüntüleme Dönüşümlerini İzleme.
Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
KREA Direct the future is direct. Profile uygun makaleler web sitesinden alındı Sitede en son tıkladığı ürüne ait kampanya bilgisi Profile uygun ürün.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
BİT’İNİ KULLANARAK BİLGİYE ULAŞMA VE BİÇİMLENDİRME
1. 2 E-Ticaret Neden Ç evrecidir?  4 © Elif Dural Dünya iklim koşullarındaki değişiklik, kaynakların azalması ve canlı türlerinin yavaş yavaş yok olması,
Modül 5 FACEBOOK.
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
 ADI SOYADI :AYCAN ERKAYA  NUMARASI:  ÖDEV KONUSU: TURİZMDE MOBİL UYGULAMALAR.
Türkiyenin ilk içerik bazlı reklam modeli! ULUDAĞ
ONLINE MEDYA TAKİBİ “FIRSATLAR”. Online Medya Takibi DİNLE -> KATIL -> ÜRET.
Müşteri Odaklı Mobil Pazarlama ve Mobil Reklam
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
SOSYAL MEDYANIN ETKİSİ - KOZMETİK ÜRÜNLERİN SATIN ALINMASINDA BİR UYGULAMA Danışman Unvan İsim Öğrenci İsim, Numara.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
WEB TABANLI DESTEK.
Liva Glutensiz Sistemi Mobil ve Tablet için Kullanım Klavuzu
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
SENİ TANIYORUM ve NEYE İHTİYACIN OLDUĞUNU BİLİYORUM!
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
Liva Glutensiz Sistemi Bilgisayar için Kullanım Klavuzu
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
THE WEB 2. 0 TOOLS CIRCLE GOOGLE DRIVE TRAINING OF GROUPS Clouds Tech
Otomatik Gönderi Programı
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Dijital Pazarlamada Marka Yönetimi ve Sosyal Medyanın Etkileri
Sunum transkripti:

Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici

Dönüşüm İzlemeyi Anlama Dönüşüm İzleme, bir müşterinin, reklamlarınızı tıkladıktan sonra ürününüzü satın alıp almadığını, bülteninize kaydolup kaydolmadığını veya daha fazla bilgi almak için form doldurup doldurmadığını görmenizi sağlayan ücretsiz bir araçtır. "Dönüşümler" olarak bilinen bu işlemleri izleyerek hangi reklamların, anahtar kelimelerin ve kampanyalarınsize iş fırsatları sağladığını görebilirsiniz. Bu sayede, seçenekler arasından en iyi olanlara daha bilinçli bir şekilde yatırım yapabilir ve sonuç olarak yatırım getirinizi (YG) artırabilirsiniz.

Dönüşüm Optimize Edici Neden Gereklidir? Reklamlarınızı ve anahtar kelimelerinizi işletmenizin hedefleriyle ilişkilendirme: Kullanıcıların belirli bir sayfayı daha fazla görüntülemesini ya da daha fazla alışveriş yapmasını istiyor olabilirsiniz. Dönüşüm İzleme, anahtar kelimeleri işlemlerle ilişkilendirerek, söz konusu hedeflere ulaşmanızda hangi anahtar kelimelerin etkili olduğunu gösterebilir. YG’nizi artırın: Tüm anahtar kelimeler eşit değildir. Ne var ki, işinize en fazla katkı sağlayan anahtar kelimelerle hiç katkı sağlamayanları bilirseniz, anahtar kelimelere daha akıllıca yatırımlar yapabilir ve hiç katkısı olmayan anahtar kelimeleri yatırımlarınızın tamamen dışında tutabilirsiniz. Müşterilerinizin, farklı cihazlarda reklamlarınızla nasıl etkileşimde bulunduğunu görün: Bazen müşterileriniz, reklamınızı bir cihazda tıklar ve daha sonra satın alma işlemini başka bir cihazda gerçekleştirir. Bunlar cihazlar arası dönüşüm olarak adlandırılır ve bunları AdWords hesabınızın Tahmini Toplam Dönüşümler sütununda görebilirsiniz.

Dönüşüm İzleme Raporu Dönüşüm İzleme'yi kurduktan sonra, dönüşümleriniz (müşterilerinizin web sitenizde gerçekleştirdiği, satın alma veya e-posta listesine kaydolma gibi önemli işlemler) ile ilgili bir dizi kullanışlı rapora erişirsiniz. Bu raporlara Arama Ağı Dönüşüm Hunileri adı verilir Arama Ağı Dönüşüm Hunileri, reklamlar, tıklamalar ve çevrimiçi kampanyanızın parçası olan diğer öğelerle ilgili daha ayrıntılı bilgiler verir. Böylece, müşterilerinizi ve sonuç olarak, oluşturduğunuz reklamların ve anahtar kelimelerin etkisini daha iyi anlayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin Bize Ulaşın www.trendreklam.net Adres: Küçükyalı- Maltepe/İSTANBUL Tel: 0216. 388 90 50 GSM: 0546 480 47 51 E-posta: info@trendreklam.net