‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Gayrimenkul Geliştirme Geleceğe İlişkin Stratejiler
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ NİSAN GENEL TANITIM.
Selda Aydın Seyhan Kamçı
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları Amerika I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu 2012 Yıl Sonu
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ MART GENEL TANITIM.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 05 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
GENEL HEDEF İzmir ilinde üretilen taze sebze ve meyveye zarar veren hastalık zararlı ve yabancı otlara karşı kullanılan Bitki Koruma Ürünlerinin ‘’Zirai.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
AB Rekabet Politikası ve İç Pazar
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
MUTLU AKÜ HAMDİ GEMİYAN
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
OTOKAR.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
İNSANLIĞIN İKİ ÖNEMLİ İHTİYACI. Yönetilmezse; Sel Erozyon Heyelan Kontrollü akış Toprağın su ile buluşması Enerji Yönetilirse; Baraj, Gölet ve Setlerle.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Tarımsal Üretici Birlikleri ve Kooperatifler Açısından Biyodizel
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
TURKCELL AR-GE BİNASI. TURKCELL AR-GE BİNASI MEHMET EMİN KARAMEHMET KİMDİR ?
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur.
Demirdöküm.
Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
Logo.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
ARÇELİK ANONİM ŞİRKETİ İLE YAPILAN MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
Proje Türü Tarımda Modernizasyonun ve Kırsal Kalkınmanın Sağlanması ile Sanayide Rekabetçiliğin Arttırılması Proje İle İlgili Olduğu Faaliyet Alanı 72.
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
Ali baba Alibaba Group (NYSE: BABA) dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden biri olup, Çin’de yerel ve uluslararası ticaret için dünyanın en önde gelen çevrimiçi piyasalarından.
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
Küresel Tedarik Zinciri Yetkinlik Projesi Destekleri ve ihracat pazara giriş belgeleri destekleri, Hibe 1 milyon Dolar destek
Sunum transkripti:

‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’

TARİHÇEMİZ 1954 yılında MKE,TZDK, Ziraat Bankası, Tariş, Çukobirlik ve Minneapolis-Moline arasında imzalanan bir ön protokolle kurulmuştur. 1960 ve sonraki yıllarda yönetim Türk personelden oluşmuştur. 1979 yılında ilk ihracatını Pakistan'a gerçekleştirmiştir. 12 Eylül 1992 tarihinde bütün kamu hisseleri Koç Topluluğu'na devredilmiştir. 1998 yılında New Holland firmasıyla ortaklığa gidilmiştir ve 2011 yılında hisseler %50-50 eşitlenmiştir. Koç Holding ve dünyanın en büyük traktör ve zirai ekipman üreticilerinden CNH ortaklığı bulunmaktadır.

Traktör ve tarım makineleri üreticisi CNH, Koç Holding’in 1995 yılında pamuk toplama makinelerinin ithalatını üstlenmesiyleTürkiye pazarına girdi. Tarım ülkesi Türkiye'de sektördeki potansiyeli fark eden CNH, 1998 yılında Koç Holding iştiraklerinden Trakmak Traktör ve Ziraat Makineleri Ticaret A.Ş'ye ortak oldu. 

‘’İLK TRAKTÖRÜMÜZ’’ 8 Mart   1955

VİZYONUMUZ: Modern tarıma yön veren şirket olma vizyonuyla hareket eden TürkTraktör, Türkiye’nin en büyük üreticisidir. New Holland ve Case-IH marka traktörleri aynı anda üretebilme özelliğine sahiptir. MİSYONUMUZ : TürkTraktör,traktör ve tarım ekipmanları pazarlarında liderliğini ve yıllar içerisinde yakaladığı büyümeyi sürdürmeyi, bayi yapılanmasını daha da güçlendirmeyi, servis ve satış sonrası destek hizmetlerini müşteri talepleri doğrultusunda sürekli olarak geliştirmeyi ve Türk çiftçisini yeni ürün ve hizmetler ile tanıştırmayı devam ettirmeyi hedeflemektedir.

ORTAKLIK YAPIMIZ

YÖNETİM YAPIMIZ Osman Turgay Durak - Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Franco Fusignani Yönetim Kurulu Üyesi - Genel Müdür Marco Votta

ÜRÜNLERİMİZ

TRAKTÖR EKİPMAN

Tarlayı Kendi Kendine Süren Yarım Milyarlık Traktör 390 beygir gücüne sahip New Holland modeli dev traktör, normal traktörlerin 10 tanesinin yaptığı işi tek başına daha az süre ve maliyetle kendi kendine iş yapabilme özelliğine sahip. Söz konusu traktör, uydudan aldığı sinyallerle tarlayı sürüyor.

TRAKTÖR

EKİPMAN

RAKİPLERİMİZ

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ Tarımsal üreticinin ekonomik ve sosyal yaşamına değer katmak amacıyla 14 Mayıs - 17 Eylül 2009 tarihleri arasında hayata geçirilen Tarım Seferberliği projesi ve bu kapsamda hayat bulan "1,000 Köye 100,000 Kitap" projesi.

 Koç Topluluğu bayilerinden 35’i de, “Ülkem İçin” 46 projeyi hayata geçirdi. Bu projelerden 33’ü eğitim, dördü sağlık, altısı sosyal sorumluluk projeleri adı altındaydı. Koç Topluluğu şirketlerinden New Holland Trakmak, Şanlıurfa, Şırnak ve Manisa'daki köy okullarına eğitim materyalleri gönderdi. Aynı zamanda Türk Traktör çalışanlarının LÖSEV için yaptığı kan ve para bağışı ise diğer çalışmalarına örneklerdir.

ÇİFTÇİLERİN TİYATROSU ANADOLU TURNESİNDE PROJESİ  New Holland Trakmak A.Ş., sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturduğu New Holland Trakmak Tiyatrosu, Türkiye’nin en uzun tiyatro turnesine çıktı. Üç ay boyunca köy köy dolaşan New Holland Trakmak Tiyatrosu, açık havada, köy meydanlarında ücretsiz olarak sergilediği oyunuyla çiftçilere hem tiyatro keyfini yaşattı hem de eğlendirdi. New Holland Trakmak Tiyatrosu turne sonunda 90 binden fazla çiftçi ve ailelerine ulaştı.

ÖDÜLLERİMİZ TürkTraktör, 16. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda, Kaizen ödülünü aldı.  TürkTraktör’ün ödüle lâyık görülen “PPA (Noktasal Proses Analizi) İleri Kaizeni” çalışması, makine kaynaklı arızaları ortadan kaldırıyor. Türkiye tarım sektörünün lider ismi TürkTraktör, kalite ve mükemmellik konusunda çalışmalar yürüten KalDer tarafından, Kaizen ödülünü almaya layık bulundu.

TürkTraktör’ün 2011 yılı Faaliyet Raporu tasarımı, dünyanın en prestijli tasarım ve yaratıcılık ödüllerinin sahibi oldu. Tüm TürkTraktör çalışanlarının yer aldığı ve “57. Yıl Senfonisi” temasıyla hazırlanan raporda kullanılan enstrümanların tamamı, traktör parçalarından hazırlandı. Amerika merkezli uluslararası Mercomm Şirketi tarafından verilen Uluslararası ARC Ödülleri’nde, “Otomotiv Sektörü” ve “Genel Değerlendirme” kategorisinde bronz ödül kazandı.

Türktraktör, 2009-2010 yıllarında en yüksek düzeyde vergi ödeyen ve ihracat yapan firmalar arasında yer alarak, Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen "Vergi Rekortmenleri" listesinde 4 ödül aldı.TürkTraktör, kurumlar vergisi kategorisinde, 2010 yılında 47.7 milyon lira ve 2009'da 6.5 milyon lira tahakkuk tutarı ile en yüksek düzeyde kurumlar vergisi ödeyen şirketler arasında yer aldı.

TÜRK TRAKTÖR NEWHOLLAND SALİHLİ BAYİİ

NEWHOLLAND SALİHLİ BAYİİ

‘’MODERN TARIMA YÖN VEREN ŞİRKET’’