Www.enguclu.com info@enguclu.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

AKILLI FAKS.
Sanallaştırma Teknolojileri
FORMALİN HAZIRLAMA ve DAĞITIM OTOMASYONLARI
IIS 6.0. Giriş  Geçtiğimiz yıllarda, Microsoft güvenlik açıkları nedeniyle IIS 4/5 üstünden bir çok saldırıya uğradı.  Bu sebepten Microsoft’un geliştirdiği.
İZİN YÖNETİMİ
Windows Intune ile Modern Cihaz Yönetimi
Office 365 ile İletişim Erdem Erdoğan | İş Ortakları Teknoloji Danışmanı
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
WEB SERVİCE İDRİS YÜRÜK MAHMUT KAYA.
“IT Manager” Ünvanına Sahip Olun örnekler, kısa tanıtımlar
A. Betül Oktay Elif Edoğan Zeliha Çetin
 Ofis dışından erişim  Kurulum gerekmez  Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari üzerinden çalışma  Sade ve basit arayüz Web Avantajları.
KİŞİSEL SATIŞ Müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda gösterim ve ikna etmeye dayalı tutundurma çabalarına kişisel satış denir.
Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin.
Windows işletim sistemi ve sürümlerinin incelenmesi
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
S+S Incubation Center ve Sunduğu Fırsatlar
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
1TÇ:Ticaret Yönetimi + Genel Muhasebe
Microsoft Powerpoint Uygulaması
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
1 Güldane Taşdemir İnterpromedya Genel Müdür yılında, Kurumsal ve büyük ölçekli kurumlarda, veri güvenliği, sanallaştırma, iş sürekliliği,
Bölüm 1 Ağlar ve Verİ İletİşİmİ
Windows Small Business Server 2003 R2 Genel Bakış.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
SON KULLANICI HATALARI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI SON KULLANICI HATALARI Cengiz Acartürk 03 Ekim 2003.
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
CONTENT MANAGEMENT SYSTEM (İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ)
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
ELEKTRONİK POSTA GÜVENLİĞİ
ODTÜ Bilgi İşlem Merkezi Anti-Spam Çalışmaları Tayfun Asker ODTÜ-BİDB
AĞ İŞLETİM SİSTEMLERİ Öğr. Gör. Mustafa SARIÖZ
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
BULUT BİLİŞİM SERVİS MODELLERİ
Microsoft'un birincil hedefi işletim sistemlerinin kullanımını daha kolay hale getirmektir: Windows 2000 aşağıdaki özellikleri sayesinde bu geleneği devam.
DEFNE ŞARLIOĞLU SELMAN ÇELİK. DEMO COURSE LEARNİNGSPACE 5.0 PROGRAMI LEARNINGSPACE ÜÇ BİLEŞENLİ BİR PROGRAMDIR... Learningspace 5.0 sunucu yazılımı.
Turkcell Iletisim Hizmetleri Corporate Communications Ekim 2008 HABTEKUS 2008 Çok-girdili Çok-çıktılı Sistemlerde Konum Belirleme Tekniği Güneş Karabulut-Kurt,
Ağlar ve Veri İletişimi
Veritabanı Yönetim Sistemleri - I
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Akıllı İstemcileri Geliştirmek ve Dağıtmak
Bilişim Ortağınız.
Kurumsal Ağlarda Uzak ve Merkezi İşlem Birimlerinin Sanallaştırılması: Bir Uygulama Emrah ÇOLAK, SGK Aydın ÇETİN, Gazi Üniversitesi ŞUBAT 2016.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
DİSASTER CENTER FELAKET MERKEZİ. Felaket Kurtarma (Disaster Recovery) Her kurum için, vermekte olduğu hizmeti herhangi bir nedenden dolayı veremez duruma.
© TÜRKKEP, Hizmete Özel, Tüm Hakları Saklıdır TÜRKKEP E-DEFTER HİZMETLERİ.
E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA. E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMLERİ
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
Turkcell Kurumsal Satış Direktörü
DATA CENTER.
VBT Bilgi Teknolojileri
MUHASEBE YEDEKLEME.
İŞ PLANI ÖRNEĞİ HAZIRLAMA (DEVAMI)
SERVER ÇEŞİTLERİ VE ARASINDAKİ FARKLAR
BİLGİ İŞLEM YAPILANMASI
MAİL SERVER Oğuz ZARCI –
PROXY SERVER YASİN ÇAKIR
Felaket Merkezi Berk Aydoğdu
Windows Server 2012 R2 FILE SERVER
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Windows işletim sistemi ve sürümlerinin incelenmesi
İÇİNDEKİLER Sermaye Maliyeti ve Sermaye Yapısı Kararları
VBT Bilgi Teknolojileri
Sunum transkripti:

www.enguclu.com info@enguclu.com

EXCHANGE SERVER ( Mail Sunucu ) Microsoft® Exchange Server Nedir ? Microsoft® Exchange’in Diğerlerinden Farkı Nedir ? Neden Hosted Exchange ? Hosted Exchange Avantajları Nelerdir ?

Microsoft® Exchange Server Nedir ? Microsoft’un önde gelen kurumsal iletişim çözümüdür. Exchange ile zengin bir kullanıcı deneyimi sunmanın, tümleşik yapısı sayesinde kurum içi bilgilerinizin dışarıya sızmasına engel olmanın yanı sıra; kolay dağıtım, geniş güvenilirlik ve üstün performans yetenekleri ile ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamanıza yardımcı olur. Kullanıcıların zaman yönetimini yapmalarını ve bunu paylaşabilmelerini sağlar.

Microsoft® Exchange’in FarkLARI Nedir ? Merkezi Veri Ambarı Atılan mesajları geri çağırma ( Message Recall) Firma içi ve dışı Ortak adres defteri kullanımı Firma içi ve dışı toplantı talep ve takvim paylaşımı Ortak Klasör kullanımı

= 0 $ + + + + Neden Hosted Exchange ? Hosted Exchange sayesinde ilk edinme maliyetinizi sıfıra indiriyoruz. Sunucu donanımı , işletim sistemi ve exchange lisans bedeli ödemezsiniz. Güncelleme ve versiyon yenileme ücreti ödemeden sahip olursunuz. Yedek alma , arşivleme ve anti-spam hizmetleri için ek ücret ödemezsiniz. = 0 $ + + + +

Neden Hosted Exchange ? Maliyetler ; Exchange Server Lisansına İhtiyacınız Olmaz İşletim Sistemi Lisansı Maliyeti Yoktur Donanım Yatırımı Yapılmaz Operasyonel Giderleriniz Olmaz . İşletme maliyetleriniz düşer… Sistem Odası Yatırımı Yapmazsınız (elektrik,iklimlendirme vb. ) Güvenlik Altyapı Giderleriniz Ortadan Kalkar

Hosted Exchange AvantajlarI İlk edinme maliyeti olmadan kullandıkça öde. Sunucu vb. Büyük yatırımlarda bulunmama IT Operasyonlarında bulunmama Güvenlik sorununuzun kalmaması Anti-Spam çözümleri ile temiz iletişim 7/24 Destek ekibinden acil çözümler

Teşekkürler www.enguclu.com info@enguclu.com