Www.teachertube.com. Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
Advertisements

Düzenleme: Bülent ALTINÇELİK

NurNet.Org 3. Siteye Nasıl Yazı Eklenir
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
TeacherTube User's Guide
Power Point’a Resim Nesneleri Ekleme ve Kullanma
MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (AKADEMİKWEB)
Okul Web Sitesi Yönetim Paneli
Kişisel Web Sayfaları Kullanım Bilgileri
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
Hiperkitap Kullanıcı Kılavuzu. Kütüphane web sayfanızda yer alan arama kutusunu kullanarak istediğiniz bir aramayı gerçekleştiriniz. Örneğin; fizik. Fizik.
Weebly Web Sitesi Kurmak
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
Değerli Eksperimiz, Yeni iletişim platformumuz TARPOST’un bilgisayarınıza yüklenmesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TARSİM.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
1. ADIM(SUNUDA TIKLAYARAK İLERLEYİNİZ)
Görsel Okur-Yazarlık *
CEIT 418 TEACHERTUBE. HAZIRLAYAN FATOŞ BORANSU
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
EasyChair KULLANIM KILAVUZU Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu Haziran 2012.
HTML (HYPER TEXT MARKUP LANGUAGE) TEMEL ETİKETLERİ
Elektronik Kitap İndirme Kılavuzu
OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
S CREENCAST - O - MATIC NEDIR ?  İnternet üzerinden ve bilgisayarınıza kurabileceğiniz oldukça pratik bir ekran kaydetme uygulamasıdır.  Windows, Mac.
Support.ebsco.com Arama Uyarıları Oluşturma Kullanıcı Kılavuzu.
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ BÖTE CEİT HAKKINDA BİL Hazırlayan : Birol ÖZUYANIK.
Birol Akıner Teachertube’ın amacı öğretmenlerin eğitsel videoları paylaşacakları bir platform oluşturmaktır. Siteye eklenmiş.
Teachertube.com Hazırlayan: Orkun Güren. Teachertube.com nedir? Teachertube eğitim videoları,dökümanları,fotoğrafları ve seslerinin yüklendiği eğitim.
ETwinning Twinspace Kullanımı Nisan 2014.
Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu
E MIN YAMAN BÖTE. Blog Nedir? Web Günlüğü Paylaşım aracı Sosyalleşme aracı.
POWERPOİNT BERİL ŞENDOĞAN.
Meryem FISTIKÇI. Kendi arşivini oluşturarak kendi “bilgi veritabanına” kolayca erişebilme, tarayabilme, ve erişilen yeni sonuçları kaydedebilme, İşbirliğini.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ BÖTE CEİT 418 KENAN KILIÇ
TARAYICI ADRES ÇUBUĞUNA zhys. kirimkongo. gov
Amir Esmaeilzadeh Ali Khanjarkhani End Note Web.
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
Wordpress Eğitimi 2.
ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Adım 1 adresine gidin.
Ağa bağlı olan bir bilgisayarda, kullanıcının dosyaları ve dizinleri ağa bağlı olan başka bir kullanıcı tarafından kullanılabilir. Kullanıcı dosyalarını.
Yönetici/Öğretmen Veri Girişi
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
Sisteme Kendi Hesabımızla Giriş Yapabilmek İçin Giriş Butonuna Tıklanır.
1- İnternet Sağlayıcınızdan adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
ANA GİRİŞ SAYFASI. AŞAMA 1 Alan adı “burakreisilkokulu” olarak yazılacak.
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR
KIRKLARELİ DEVLET HASTANESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Nisan 2017
eTwinning Twinspace Proje Çalışma Alanı
Pirelli Kurulum Eğitimi yapacağımız tarihi de yazalım.
Kullanıcı Kılavuzu Genel Bakış support.ebsco.com.
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
Mailinize gelen şifre aktive edilecek.
EBSCOhost ile E-Kitap Okuma
EBSCOhost ile E-Kitap İndirme (Ödünç Alma)
AĞ Bilgisayar Adını ve Çalışma Grubunu Öğrenme Ağ Kurulumu
EBSCOhost ile E-Kitap İndirme (Ödünç Alma)
EBSCO E-Kitaplarda Arama
powerPoint nedir
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
Sunum transkripti:

Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden önce konuyla ilgili incelemelerde bulunabilirler. Bu tür çalışmalar aynı zamanda, sınıf içerisinde projektör veya bilgisayarlar aracılığıyla, sınıflarda izletilebilir. Ayrıca yapılan çalışmalara yer ve zaman sınırlaması olmaksızın, dünyanın her yerinden ulaşılabilir. Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden önce konuyla ilgili incelemelerde bulunabilirler. Bu tür çalışmalar aynı zamanda, sınıf içerisinde projektör veya bilgisayarlar aracılığıyla, sınıflarda izletilebilir. Ayrıca yapılan çalışmalara yer ve zaman sınırlaması olmaksızın, dünyanın her yerinden ulaşılabilir.

Öğretmenler İçin Avantajları Öğretmenler teachertube kullanarak derslerin zaman sınırlamasını en aza indirebilirler. Ayrıca bu platformu kullanarak öğrencilerin extra çalışmalar yapmalarını sağlayabilirler. Öğrenciler, derslerden önceki boş zamanlarında, teachertube sitesini kullanarak, konular hakkında ön bilgi toplayabilirler. Bu durumda eğitim ve öğretim ile ilgili aktarımlar, öğretmen tarafından daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Öğretmenler teachertube kullanarak derslerin zaman sınırlamasını en aza indirebilirler. Ayrıca bu platformu kullanarak öğrencilerin extra çalışmalar yapmalarını sağlayabilirler. Öğrenciler, derslerden önceki boş zamanlarında, teachertube sitesini kullanarak, konular hakkında ön bilgi toplayabilirler. Bu durumda eğitim ve öğretim ile ilgili aktarımlar, öğretmen tarafından daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Öğretmenler İçin Avantajları Ayrıca öğretmenler eğitsel videoları teachertube ortamına aktararak, dosyaların taşınma ve saklanma zorunluluğunu ortadan kaldırmış olurlar.

Teachertube Üyelik İşlemleri Teachertube anasayfasında bulunan Free Sign up! linkine tıklanarak üyelik sayfasına gidilir. Teachertube anasayfasında bulunan Free Sign up! linkine tıklanarak üyelik sayfasına gidilir.

Teachertube Üyelik İşlemleri Üyelik sayfasındaki gerekli bilgiler doldurultukta n sonra, submit butonuna tıklanır.

Teachertube Üyelik İşlemleri Kullanıcının şifresini unutması durumunda, login sayfasında bulunan, Forgot Password hizmetini kullanması gerekmektedir. Kullanıcının şifresini unutması durumunda, login sayfasında bulunan, Forgot Password hizmetini kullanması gerekmektedir.

Teachertube Upload İşlemleri Teachertube sayfasında bir Word dosyasını upload etmek için, sayfada bulunan Docs menüsüne tıklanır. Açılan sayfanın sağında My Docs menüsüne gidilir. Ve Upload My Docs alt menüsü seçilir. Teachertube sayfasında bir Word dosyasını upload etmek için, sayfada bulunan Docs menüsüne tıklanır. Açılan sayfanın sağında My Docs menüsüne gidilir. Ve Upload My Docs alt menüsü seçilir.

Teachertube Upload İşlemleri Upload sayfasına girildiğinde başlık ve kategorileme gibi seçenekler, upload edilen dosyanın içeriğine uygun bir şekilde doldurulur. Upload sayfasına girildiğinde başlık ve kategorileme gibi seçenekler, upload edilen dosyanın içeriğine uygun bir şekilde doldurulur.

Teachertube Upload İşlemleri İzin seçenekleri ve paylaşım seçenekleri yapıldıktan sonra, upload butonuna tıklanır.

Teachertube Upload İşlemleri Upload butonuna tıkladıktan sonra, ekranın sağındaki My Docs menüsüne gidilerek, aynı adlı My Docs menüsü seçilir. Upload edilen word dosyaları resimdeki gibi listelenecektir. Upload butonuna tıkladıktan sonra, ekranın sağındaki My Docs menüsüne gidilerek, aynı adlı My Docs menüsü seçilir. Upload edilen word dosyaları resimdeki gibi listelenecektir.

Teachertube Dosyalarını Websitelerine Eklemek Teachertube sitesinde bulunan Photos bölümünden alınan bir fotoğraf.

Teachertube Dosyalarını Websitelerine Eklemek Ok işaretinin göstermiş olduğu alandaki html kodları, kopyalanarak, bir web sitesine yerleştirildiğinde, aynı fotoğrafın basit bir şekilde yayınlanması sağlanabilir.

SERKAN CEYLAN CEİT 418 SERKAN CEYLAN CEİT 418