| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DIŞ TİCARET BİRİMİ DEİK TEMSİLCİLİĞİ
Advertisements

DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Ğ We take care of your vision ...your care provider.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
DÜNYANIN HER YERİNDE OFİSİNİZ VAR…
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Lojistik Yönetiminde Freight Forwarder
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Enerji Sektöründe Lojistiğin Yeri ve Önemi
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU DERS:E-TİCARET KONU:ELEKTRONİK TİCARETİN GELİŞİMİ VE GELENEKSEL TİCARET İLE KARŞILAŞTIRILMASI HAZIRLAYAN:DİLEK.
İhracat Faktoring Yurt dışına yapılan mal ve hizmet satışlarından doğmuş ve doğacak olan alacakların temliki yolu ile sağlanan finansman, alıcı adına.
SEKTÖREL DIŞ TİCARET ŞİRKETLERİ (SDŞ)
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
İNSAN KAYNAKLARI SAĞLAMA VE SEÇME
KOÜ HUKUK FAKÜLTESİ «Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.»
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
 Proje ve Kümelenmeyi esas alan, İşbirliği Kuruluşlarını ön plana çıkararak bürokrasiyi azaltan Yeni Nesil Destek Modelimizin, kurulacak ticaret merkezleri.
DIŞ TİCARET’İN TANIMI DIŞ Ticaret Nedir ?
KOBİ’LER VE KOBİ’LERİN ORTAK ÖZELLİKLERİ
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Değer ve Tedarik Zinciri Analizleri
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
E- Ticaret Altyapısı.
Faktoring : Gelişen Finans Sektörü
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
PROJE BAŞLIĞI ENDÜSTRİYEL DANIŞMANAKADEMİK DANIŞMAN STAJYER Firma Logosu ‘’PTS Proje Posteri’’ Powerpoint şeklinde adresine.
Altın hiç bu kadar kazandırmamıştı!
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
Tedarikçi Firma Sunumu
Pazarlama Kanalları ve Dağıtım Politikaları
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
9.sınıfı geçen öğrenci, kendisinin ve velisinin görüşü doğrultusunda;ilgili müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni ve okul rehber öğretmeni tarafından ilgi,istek,yetenek.
İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Pazarlama Kanalları ve Dağıtım Politikaları
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
Modern Taşımacılık Yönetimi Yaklaşımları 3PL 4PL ŞEVVAL OLGAÇ.
Asıl alt başlık stilini düzenlemek için tıklatın U K A T 20 YAŞINDA İZMİRLİ TAŞIMACILARIN ÜRÜNÜ UKAT 20 YAŞINDA.
ARÇELİK ANONİM ŞİRKETİ İLE YAPILAN MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
Dış Ticaret Danışmanlık Sunumu
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
MAN 533T ULUSLARARASI PAZARLAMA Küresel Pazarlama Kanalları ve Dağıtım I Kaynak: Stratejik Küresel Pazarlama, Ed. Necdet Timur ve Alparslan.
SEMİNER TİM AKADEMİ 2023 – İNGİLTERE PAZARI 3 MAYIS GAZİANTEP
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ VE LOJİSTİK
PAZARLAMA KANALLARI VE FİZİKSEL DAĞITIM
MEHMET AKİF MTAL. ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI SUNUMU
ULUSLARARASI TURİZM PAZARLAMASI
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK DESTEKLER VE ÇALIŞMALAR
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Sunum transkripti:

| Dış Kaynak Uzmanı

Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, değer yaratan bir şirket olmak.

Vizyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerindeki faaliyet alanlarını sürekli genişleterek Türkiye’ de en önde yer almak.

LOGIMEXKurumsalLOGIMEXAjansLOGIMEXEğitimLOGIMEXYayın LOGIMEX Hizmetlerinden Birini Seçiniz ya da Sunumun Devam Etmesi İçin Bekleyiniz.

LOGIMEXKurumsal LOGIMEX, Türkiye’ deki ilk ve en geniş “Tedarik Zinciri İş Birliği Ağı”dır. Bir “Tedarik Zinciri Ağı” olarak Tedarik Zincirinin her alanından seçkin üyelere sahiptir ve üye sayısı her geçen gün artmaktadır. Siz de, Lojistik ve Dış Ticaret Sektörlerinde faaliyet gösteren seçkin kurumlardan olduğunuzu düşünüyorsanız; “Tedarik Zinciri İşbirliği Ağı” na başvurunuzu yapabilirsiniz. “İşbirliği Ağı” na katılan firmalar kendi aralarında istedikleri işbirliği ve iletişimi çok daha kolay ve LOGIMEX güvenirliliğinde yapmaktadırlar.

LOGIMEXKurumsal LOGIMEX üyeleri, üye oldukları andan itibaren internet üzerinde LOGIMEX’ in geniş ağından reklam yapma imkanına da sahip olmaktadırlar. LOGIMEX, tedarik zinciri, dış ticaret ve lojistik sektörlerine hitap eden geniş bir site ağına sahiptir ve verilen reklamlar bu siteler sayesinde söz konusu sektörlerle uğraşanların aramalarında ön sıralarda çıkmaktadır.

LOGIMEXKurumsal LOGIMEXKurumsal’ ın sunduğu bir diğer imkan, şirketlere sunduğu “Dış Ticaret Departmanı” hizmetidir. Dış Ticaret yapan veya yapmaya hazırlanan firmalar dış ticaret departmanı işlemlerini LOGIMEX işbirliğinde gerçekleştirebilirler. Programın en önemli özelliği, firmaların dış ticaret işlemleri için gereğinden fazla ücret ödeyerek çalışan istihdam etmek zorunda olmamalarıdır.

LOGIMEXKurumsalLOGIMEXAjansLOGIMEXEğitimLOGIMEXYayın LOGIMEX Hizmetlerinden Birini Seçiniz ya da Sunumun Devam Etmesi İçin Bekleyiniz.

LOGIMEXAjans LOGIMEXAjans, LOGIMEX’ in Dış Ticaret Satın Alma, Pazarlama ve Satış alanlarında faaliyette bulunan birimidir. LOGIMEXAjans, şirketinizin ürünleri için yurtdışında pazarlar arar ve satış&operasyonlarını gerçekleştirirken, talep edilen ürünlerin ithalatını gerçekleştirerek yurtiçi satış ve pazarlamasını yapmaktadır.

LOGIMEXAjans LOGIMEX’ in bu konularda uzman geniş bir satış temsilciliği ağı ve operasyonel anlamda çalıştığı Lojistiğin her alanında faaliyette bulunan çözüm ortakları mevcuttur.

LOGIMEXKurumsalLOGIMEXAjansLOGIMEXEğitimLOGIMEXYayın LOGIMEX Hizmetlerinden Birini Seçiniz ya da Sunumun Devam Etmesi İçin Bekleyiniz.

LOGIMEXEğitim LOGIMEXEğitim, LOGIMEX’ in Dış Ticaret, Lojistik, Tedarik Zinciri alanlarında faaliyette bulunan eğitim birimidir. LOGIMEXEğitim, söz konusu eğitimleri projesi uzun yıllardır tasarlanan “DışTicaret Akademi” markası ile vermektedir.

LOGIMEXEğitim “Dış Ticaret Akademi” de amaç, eğitimlerin akademik bir altyapıda verildikten sonra pratik bilgilerle harmanlanmasıdır. Bu nedenle, eğitim içeriği oldukça farklı bir tarzda hazırlanarak teorik ve pratik bilgilerin birbirleriyle entegre edilmesi sağlanmıştır.

LOGIMEXEğitim “Dış Ticaret Akademi” bünyesinde halihazırda verilen ücretli, ücretsiz eğitim ve seminerler şu şekildedir: Dıs Kaynak Kullanımı (Outsourcing) ve Tedarik Zinciri Lojistik ve Tasıma Sistemleri Hukuku İhracatta Acente Kavramı ve Satış&Pazarlama Teklifi Hazırlama Tedarik Zinciri Yönetimi Operasyonel Dıs Ticaret Dış Ticaretin Lojistiği Tehlikeli Madde Taşımacılığı

LOGIMEXEğitim “Dış Ticaret Akademi” bünyesinde halihazırda verilen ücretli, ücretsiz eğitim ve seminerler şu şekildedir: İhracat Mevzuatı ve Uygulamaları Dış Ticaretin Satısı Akreditif Lojistik Dış Ticaret ( Ödeme ve Teslim Şekilleri & Belgeler ) İthalat Mevzuatı ve Uygulamaları Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları

LOGIMEXKurumsalLOGIMEXAjansLOGIMEXEğitimLOGIMEXYayın LOGIMEX Hizmetlerinden Birini Seçiniz ya da Sunumun Devam Etmesi İçin Bekleyiniz.

LOGIMEXYayın LOGIMEX, Dış Ticaret ve Lojistik sektörlerinin her alanında bulunmak güvenine sahip olarak; yayımladığı veya yayımlamaya hazırladığı kitap ve dergi vb. yayınlarla söz konusu sektörlere bütünüyle hizmet etme gururunu yaşamaktadır.

LOGIMEXYayın Bu bağlamda, özellikle Lojistik alanında ülkemizde oldukça yeni olan, bilgi ve bilinirlik anlamında aç bir alanda ilgililerin dikkatini çekecek “TEHLIKELI MADDE LOJISTIGI VE KARAYOLU TANKER TASIMACILIGINDA SAGLIK, EMNIYET, ÇEVRE, GÜVENLIK (SEÇ-G) ÇERÇEVESINDE RISK YÖNETIMI” adlı kitap bir LOGIMEX hizmeti olarak piyasaya sunulmuştur.

LOGIMEXKurumsalLOGIMEXAjansLOGIMEXEğitimLOGIMEXYayın LOGIMEX Hizmetlerinden Birini Seçiniz ya da Sunumun Devam Etmesi İçin Bekleyiniz.

| Dış Kaynak Uzmanı