LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
Advertisements

5. BİRİKİMLERİM.
MUSTAFA YEŞİLADA
Bireysel Çalışma Teknikleri
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
facebook.com/livesmart360turkey Sağlıklı Yaşam ve Kazanç Fırsatına
İKTİSAT Girişimcilik - İş Planı -.
Esnek Yan Haklar
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Başarı FIRSAT ile Başlar!
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Öğretim Görevlisi Süleyman DAL
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
Global Pazar Analizi 1. adım: Organizasyonun U/A’laşmaya ne derece hazır olduğunu incele. Finansal ve fiziksel kaynaklar, ilgili beceri ve yetenekler,
BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ
Mega Holdings İş Sunumu Yaşam Değiştiren Organizasyon
Kurallar Eğitimin Edification ı ÇOOOOOOOOKKKKK ÖNEEEEEMLİİİİİİİİİ. Alttaki yazı eğitimin sahibinin cümleleri sizde bu şekilde kendi cümllelerinizle ve.
ÖZGÜVEN; kendimize yönelik iyi duygular geliştirmemiz sonucu, kendimizi iyi hissetmemiz demektir. Başka bir deyişle kendimiz olmaktan memnun olmak ve bunun.
ARDIŞIK SAYILAR ARDIŞIK DOĞAL SAYILAR
BARTER DOLARINIZI NAKİDE ÇEVİRİN - İSTEDİĞİNE ÖDE DEVRİMİ
Girişimci: Candan İŞVEREN
ÇEVRE KOM İ SYONU 30 Kasım KOM İ SYON ÜYELER İ BA Ş KAN Muhammet SARAÇ / İ ZAYDA Ş A. Ş. ÜYELER Bora ERGENE / Ba ş kan Yard. /MÜPA Tarım ve Gıda.
İnternet üzerinden canlı yayıncılık İnternet TV / WebTV / IPTV
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
Bir İş Planı Yazmanın Ne, Neden
Girişimcilik.
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Network Marketing.
Verimli Ders Çalışma Teknikleri.
iFour Modeli (iFour Model) Dr. Suat Genç TÜBİTAK MAM Başkan Yrd. V.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
MyFun LIFE Eğlence Özgürlük Yaşam kalitesi Hayatınızın kalitesini yükseltmeyi değmezmi?
 Platform Ba ğ ımsız Ki ş isel Ö ğ renme Ortamlarının Tasarımı Ara ş.Gör. İ lker Kayaba ş (Anadolu Üniversitesi) Yrd.Doç.Dr. Mehmet Emin Mutlu (Anadolu.
English version 1.0 © Unaico All Rights Reserved. İnsanların karşılaştığı yer.
Bu müşterilere %5 indirim ve sepette bıraktığı ürünlere göre ilgi duyacakları ilave ürün önerileri sunarak, alışverişlerini tamamlamaya yönlendirdik.
Çalışma Sermayesi Yönetimi
“IP Universities” Istanbul, May 23 to 25, 2013, BOGAZICI UNIVERSITY investor 1 “IP Universities” Istanbul, May 23 to 25, 2013.
ADIM ADIM BAŞARIYA Yeni Distribütör Oryantasyonu
Master in Advanced European and International Studies.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
Teknoloji ve İnovasyon için Gelişim ve İletişim Platformları Selen Kocabaş.
PAZARLAMADA İNOVASYON
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
McGraw-Hill/Irwin Copyright © 2012 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved. 5. BÖLÜM Hisse Senetlerinin Değerlendirilmesi.
McGraw-Hill/Irwin Copyright © 2012 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved. 16. BÖLÜM Kar Payı Politikası.
EKO OKULLAR PROJESİ.
Çalışma Sermayesi Finansmanı
Ekinözü Çok Programlı Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin etkinlikleri, önleyici ve gelişimsel rehberlik hizmeti anlayışı çerçevesinde;
Ünite Portfolyo Sunumu Serap Karaman
Mali Konular İşletme Maliyetinin Hesaplanması. Mali Konular İşletme Maliyetinin Hesaplanması Küçük işletmelerde muhasebe ve nakit akışı Tanımlama.
Altın hiç bu kadar kazandırmamıştı!
BETÜL GÜTLEK TÜRKÇE Ö Ğ RETMENL İĞİ 2. SINIF WEB 2.0.
FIRSAT DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ GLOBAL PROVIDENCE NETWORK
Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.”
FutureNet Yönetim Ekibi Roman ZiemianStephan Morgernstern Kurucu & CEO Karolina Górska Uluslar arası Pazarlama Müdürü.
ETwinning PORTAL.
ETwinning Avrupa okullar için topluluk Öğretmenler için Avrupa’da işbirlikçi projeler geliştirebilecekleri ve fikir paylaşabilecekleri, güvenli ve ücretsiz.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
Yrd. Doç. Dr. Ş ule Aydın Turan YÖNETİMİN FONKSİYONLARI: YÖNELTME- LİDERLİK.
HOŞ GELDİNİZ. Bu güne kadar yaptı ğ ınız alışverişlerden para kazandınız mı? Öyleyse size satış ve pazarlama yaptırmadan para kazandıran sistemini.
Yeni Yaşam İçin KAZANÇ PLANI.
Hazırlayan: Hasan ACAR
BTC Finans.
GİRİŞİMCİ ÖZELLİKLERİ
Sunum transkripti:

LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın

“Eğer sıfırdan tekrar başlamak zorunda olsaydım , eski moda iş modellerini değil, dogrudan satış sektörünu tercih ederdim. ” Robert KİYOSAKİ Yatırımcı, İş Adamı, Yazar & Konusmacı

Girişimcilik “Örgün eğitim sizi sıradan bir canlı yapar; Bireysel gelişim eğitimleri sizi bir hazineye dönüştürür.” Jim ROHN Girişimci, Yazar & Motivasyon Konuşmacısı

LEO Tower Learn LEO’nun eğitim platformu ile başarı odaklı zihniyet geliştirin. Earn LEO iş ortaklığı programı ile 80%-100% komisyon! Own LEO İle Mal varlığı ve yatırımlar. Kendi işinizin patronu olun.

LEO Tower Earn LEO iş ortaklığı programı ile 100% komisyon! Own kendi işiniz, mal varlığı ve yatırımlar: kendi işinizin patronu olun. Learn LEO’nun eğitim portalıyla başarı odaklı zihniyet geliştirin.

LEO Akademi Başarı odaklı zihniyet geliştir “ EĞİTİM ” Başarının anahtarıdır ve kişisel gelişiminiz ile yeni beceriler kazanmanızı sağlar.

LEO Akademi LEO Uzmanlık LEO Liderlik

LEO Tower Learn LEO’nun eğitim ürünleriyle başarı odaklı zihniyet geliştirin. Own kendi işiniz, mal varlığı ve yatırımlar: kendi işinizin patronu olun. Earn LEO iş ortaklığı programı ile 80%-100% komisyon !

DİNAMİK PASS-UP Plan “ Hemen Kazan “ 80%-100% komisyon Sınırsız derinlik Diğer kazançlar Tüm ekipten kazan…

£50 £25 £100 £75 Siz 1. üyeniz 2. üyeniz Kazancım LEO Akademi Sponsorunuz £50 £25 £100 £75 Siz 1. üyeniz 2. üyeniz Direkt Hat Pass-up Hattı

1. Üyenizin Tek Kayıtları 1. Üyenizin Çift Kayıtları Kazancım Kural £100 £50 £25 £75 Siz Seviye 1 1., 3., 5. … gibi tek sıra kayıtlarından gelir elde eder. 1. Üyeniz 2. Üyeniz Seviye 2 2., 4., 6. … gibi çift sıra kayıtlarından gelir elde eder. 1. Üyenizin Tek Kayıtları 1. Üyenizin Çift Kayıtları

LEO Akademi Aylık Abonelik 3 9 LEO Uzmanlık 27 81 LEO Liderlik £400 £25 £12,000 £ 48,000 £3,000 120 £100 her ay

Kazancınızı nasıl arttırırsınız? LİDER Takımına Yol Göster! EKİP RUHU Takımındakilere Lider Olmaları İçin Yardım Et! SINIRSIZ BONUS 10 Aktif Üye (Tüm Paketler) 1 2 3

LEO Tower Own LEO Mal varlığı ve yatırımlar; Kendi işinizin patronu olun. Learn LEO’nun eğitim ürünleriyle başarı odaklı zihniyet geliştirin. Earn LEO iş ortaklığı programı ile 100% komisyon!

Özgürlük, sahip olmaktır: kendi işinize , mal varlığına ve yatırımlara… LEO Tower İş Mülkiyet Ödülü £20,000 Aslan Ödülü £100,000

İş Mülkiyet Ödülü LEO Tower Siz de Platinum olun, £20.000 kazanın! Direktör seviyesine geldiğinizde ödülünüzü alın. LEO Tower

£100.000’a kadar yatırım yapabilir. Aslan Ödülü L E O, iş fikrinize £100.000’a kadar yatırım yapabilir.

LEO İş Ortaklığı Programı Birikim | Kazanç Satış yenileme hakkı Kişiye özel platform Ürün geliştirme Uyum Global çalışma altyapısı Ödeme çözümleri İş araçları İş eğitimleri Tüm destek ve iş hizmetleri servisi için sadece £15/ay Ödeme yok, problem yok! Müşteri olabilirsiniz. Akademi paketi satışlarında 100% komisyonun tamamı network içinde dağıtılır.

Geleceğinizi inşa ederken yaşanmış tüm tecrübelerin sizlere aktarımı…. LEO iş araçları Planlama Strateji Pazarlama sistemi yaratıcı araçlar, otomatik yanıt sistemleri, online pazarlama ve daha fazlası… Kişisel website İşinizi paylaşın, liderlere ulaşın, konsepti sunun ve güvenilirlik inşa edin. Strateji Planlama Geleceğinizi inşa ederken yaşanmış tüm tecrübelerin sizlere aktarımı….

Learning Enterprises Organisation Ltd. Bölge Merkezleri Hong Kong Oxford Dubai

Niçin ŞİMDİ Katılmalıyım? Learn Başarı odaklı zihniyetin ve becerilerin nasıl geliştiğini öğrenmek ve pozitif düşünen kişilerle network kurmak istiyorum. Earn Satışlarımdan 100%-80% komisyon kazanmak ve başarıya önem veren kişilerle çalışmak istiyorum. Own Aynı fikirde olduğum insanlarla birlikte harika bir yaşamın keyfini sürmek için, kendi işime, mal varlığına ve yatırımlara sahip olmak istiyorum.

HIZLI Bir Başlangıç ve Başarı için … Kaydınızı gerçekleştirin Üye eğitim oturumumuza katılın Bir sonraki seminerimize katılın www.facebook.com/LEOcorporate sayfamızı ziyaret edin LEO iş fırsatını dostlarınız ile paylaşın Kendi bölgenizdeki LEO etkinliklerine katılın. Sponsorunuza «Ne zaman?» ve «Nerede?» olduğunu Sorun! Bize Şimdi Katılın!

LEO, size ve çevrenize 100% fayda sağlar. Teşekkürler LEO, size ve çevrenize 100% fayda sağlar.