Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar

Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler.
Ilk göz ağrım.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Ne Güzeldir. Dört gözle beklediğiniz bir haberin gelmesi...
SENVURDUNDABENSENVURDUNDABEN ÖLMEDiMMİÖLMEDiMMİ Rüzgarda hasretinle ne ateşi yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Mahpusta gün, çölde SU,
Hayatla yüzleşmeyi dene!
NE GÜZELDİR.
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
Ben yaşamın adını İSTANBUL koydum!
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
YAŞ OTUZBEŞ.
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
SENI SEVIYORUM HATICEM
BENİ UNUTMA.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Mevsimler tıpkı ruh halimiz gibidir
SEVMEK Büyük,ağdalı,abartılı sözler değil,
Seni Seviyorum.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
4/B SINIFININ SEVGİ ÇİÇEKLERİ
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
 NE GÜZELDİR.
HASRETİM SANA ....
SEVMEK Büyük,ağdalı,abartılı sözler değil,
Yılın Şiiri. Yılın Şiiri Temizlik yaptım bugün. Hem de tüm benliğimde Temizlik yaptım bugün.. Hem de tüm benliğimde. Bütün kaslarımı, sinirlerimi,
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
SENİ SEVİYORUM.
MEÇHUL54 SELAMLAR.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
GiTTiĞiN YeR.
DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız,selamlaştığımız; Klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Hikmet Sırma.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
ÖĞRETMEN.
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Ses Basınız.
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
1. Allah Sevgisi.
Yaşantımız kara kışa dönmüşken Yeşile hasret ömür çürütürken Gel bahardan bir gün Bahçeden bir gül çalalım.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
Evlenir misin? ( Hadi Koş Gel… )
BiR ŞiiRSiN DuDaKLaRıMDa
BiLMeZSiN.
TEST ÇÖZELİM.
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.
Sunum transkripti:

Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı. Tahammülüm de yok seni görmemeye Ne güzel sevmişim. Seni, gülüşünü Bakışını Nefes alışın kadar yakın olmayı ÖZLÜYORUM. Ya da gözlerine bakmayı ÖZLÜYORUM.....

Ne güzel seviyorum. Avuçlarındaki falını Sırma saçlarını Sesini duymayı Adımı söylemeni sevdiğim kadar SEVİYORUM SENİ

Sana olan amansız sevdayı SEVİYORUM. Seni özlemeyi SEVİYORUM Sana olan amansız sevdayı SEVİYORUM. Seni özlemeyi SEVİYORUM. Adını dağa haykıracak kadar, Sana özenle seçilmiş kelimelerden Şiir yazacak kadar SEVİYORUM.

Seni sevmeyi SEVİYORUM Seni sevmeyi SEVİYORUM. Elinle yanağımı okşaman kadar, Gözlerine bakarken sevdiğimi görmeni Ya da söylememi bıkmadan Sevdiğimi söyleyecek kadar SEVİYORUM SENİ.

Martının suya dokunması , Turnanın hasretlere uçması, Minik serçe yüreğinin heyecanı Çocuk kalbinde oyunlar Sevmekle başlayan umutlar kadar SEVİYORUM SENİ

Seni seviyorum sevebildiğim kadar Seni seviyorum sevebildiğim kadar. Özleyebildiğim kadar Rüyalarımda kalbine dokunmak, Ateşe vermek aşksız günleri, Suya vermek sevgisiz dünü, Aşık olmak gelecek gün gibi, Doğacak güneşi beklemek gibi SEVİYORUM SENİ.

Mehtap seyretmeyi beraberce Sonbaharda yürümek Ve bir bardak demli çay gibi Bir sigarayı efkarında kürek çekmek misali Bin nefesin alınışı kadar yürekli ve devamlı SEVİYORUM SENİ.

Seni seviyorum yaşamak adına Gece uyumak ve güne uyanmak gibi SEVİYORUM. Seni özlemek ve hasret duymak gibi SEVİYORUM. Yanında olduğumda duyduğum özlem kadar SEVİYORUM. Gözlerine vurulduğum ölmeyi istediğim kadar çok SEVİYORUM BEYRA