“Kolhida” dağ evi “Kolhida” uluslararası av turizm için dağ evi oldukça ilginç ve “Avcılığa çikan parti lideri” stilinde yapılmış. Dağ evi bol yeşillik,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇEVREMİZDEKİ CANLILAR
Advertisements

Sesinden Tanıyabilir miyiz ?
Ви предлага 4 дневна екскурзия със следният маршрут:
Maribor’da Erasmus.
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
ZAMANI ETKİLİ KULLANMA VE PLAN YAPMA
Hazırlayan Yard.Doç.Dr. Cihan SEÇİLMİŞ
FRİG VADİSİ VE AFYON’DA KAPLICA KEYFİ EKİM TARİHİNDE 2 GÜNLÜK PROGRAM.
 Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 İlçe ve İl Merkezinde Av Komisyonu toplantıları tamamlandı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak Şubat.
BÜYÜK KAPADOKYA TURİZM HAVZASI İÇERİSİNDE ERCİYES MASTER PROJESİ
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
YAMBOL VE CİVARINDA TATİL TEREZA VE TANYA’NIN TEKLİFİ
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
30 EYLÜL-2 EKİM FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ Program : 30 Eylül Cuma Hoş geldin İkili Gece serbest 1 Ekim Cumartesi 9.00 Tekne turu (Siren kayalıkları)
NÜANS TURİZM HAC "İlk defa kayıt yaptıranlar 294 bin 567 kişi. Kayıt yeniletenler 1 milyon 76 bin 664. Türkiye geneli toplam müracaat 1 milyon 372.
Problem 6 adet kibrit çöpü ile 4 adet ‘eşkenar üçgeni’ nasıl elde edebiliriz?
SAĞLIKLI BESLENME.
HAZIRLAYANLAR SEFER ATASOY ALİ ALAN HÜSEYİN TOSUN ADEM ALBAYRAK.
HAFTA 8 OTEL MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ
Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 17 Aralık 2009 Perşembe Arıları dörderli gruplara.
HAYVANLAR CANLIDIR İnsanlar, bitkiler ve hayvanlar dünyadaki canlı varlıklardır. Canlı varlıkların beslenme, hareket etme,solunum yapma, büyüme, çoğalma.
ULUDAĞ GEZİSİ KIŞIN KEYFİNİ ULUDAĞ’DA ÇIKARALIM. 24 ŞUBAT 2013 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN ULUDAĞ GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ ÇARŞAMBA.
SAKARYA CEVAT AYHAN FEN LİSESİ MART AYI AKŞAM YEMEĞİ MENÜSÜDÜR
ÇEVREMİZDEKİ VARLIKLAR
Yambol.
Gaziantep, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük, Türkiye’nin ise 6
DERS: DİLBİLGİSİ KONU: İSİM (AD) NEDİR? İSMİN ÇEŞİTLERİ
Zaman ölçüleri.
ARALIK-OCAK AYI PARTİMİZ
Ege günde 2 çilek yiyor. Ege bir haftada kaç çilek yer?
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
Canlıların Dünyasını Gezelim Tanıyalım
KONU HAYVANLAR.
SAĞLIKLI BİR HAYAT İÇİN GENEL ÖNERİLER
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
1 Her şekil 3 kişiyi gösterir. 3 Her şekil 3 meyveyi gösterir.
SU ÜRÜNLERİ TEKNİSYENİ KİMDİR?
302-3 Kırsal Turizm.
ZAMAN ÖLÇÜSÜ.
DOĞRU ve TERS ORANTI İLE İLGİLİ PROBLEMLER
ÇEVREMİZDEKİ CANLILAR.
DENGELİ-SAĞLIKLI BESLENME
HOŞGELDİNİZ FUNDA KÖROĞLU REHBERLİK SERVİSİ.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
Oteller ve yıldızlarına göre nitelikleri
Oda Tipleri.
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
OLİMPİYAT OYUNLARI SÜRECİ. ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI (UNIVERSİADE) 2009 ERZURUM ADAYLIK SORULARI GENEL KOŞULLAR Hangi Universiade’ı yapmak.
FLORIDA YAZ OKULU.
KONU HAYVANLAR.
TÜRKİYE’NİN KONGRE ve FUAR TURİZMİNE İLİŞKİN SORUNLARI
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Tranş, kesilip parçalanmadan bütün halde pişirilen et yemekleri, balıklar, tavuk ve diğer kümes hayvanları ile av etlerinin temizlenip dilimlenmesi ve.
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Portekiz.
TÜRK MUTFAĞINDA ÇORBALAR
THOMAS COOK-2.
Dünyada ve Türkiye’de Su Ürünleri Üretimi
Armada Usulü Nikah Daveti Teklifi.
TEMİZLİK. Kişilerin kendilerinin veya bulundukları ortamın, mikrop ve kirden arındırılmasıdır..
DENGELİ-SAĞLIKLI BESLENME
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

“Kolhida” dağ evi “Kolhida” uluslararası av turizm için dağ evi oldukça ilginç ve “Avcılığa çikan parti lideri” stilinde yapılmış. Dağ evi bol yeşillik, hoş bitkiler, dinlenme kısımlarla süslenmış büyük ve bakımlı avludan kuşatılmış. Otomobiller için gölgeli ve asfaltlı otopark mevcut. Dağ evi mevkiiğini orman kuşatmaktadır ve tesisten hafif yokuştan inerek 5 dakikada Tunca nehrine varılıyor. Orada balık avlayabilirsiniz ve kayık ile gezi yapabilirsiniz.

“Kolhida” dağ evi Tesisin toplam 5 ( iki suit oda) odası var. Oda özellikleri çift yataklı, banyo, wc, televizyon. İyi donatılmış ortak mutfak mevcut. Av tesisi konferans ve kutlamalar için uygun en fazla 20 – 25 kişilik şömineli iki salona sahip.(“Kolhida” dağ evine yakın bir kaç otel tesisi bulunmaktadır. Bu tesislere yuruyerek varış 15 dakikadır). Ev köpek sahipleri için özel köpek kafesler mevcut. Av tesisi Tunca ırmağı üzerinde turizm yapan turistler için harika bir seçenektir.

Biz size “Kolhida” dağ evinde 1 ve 4 gün arasında tatil yapmanızı teklif ediyoruz Tatil sırasında dağ evinde serbest zamanınızı doldurmak için çeşitli olanaklar öneriyoruz. Civarda bulunan ormanlık mevkii stres atmak için çok uygun. Ormanda av turizm yapabilirsiniz. 18 yaşını dolduran her kişi oluşturulan av gruplara katılabilir. Bu amaçla dağ evinde uygun avcılık kıyafetler, tüfekler ve çeşitli av takımları bulunmaktadır. Ormanda yabani domuz, geyik, tavşan v.s. türler avlanabilir. Tunca nehrine ulaşım 5 dakika. Burada sportif balık avcılığı yapılabilir. Nehir de sazan, yayın, turnabalığı v.s. tatlı su balıklar var. Dağ evinde olta takımları, uygun kıyafetler ve olta yemi bulunur.

Av Av gruplara kayit önceki gün saat 18:00 - 20:00 arasında yapılır. Grup sabah saat 6:00 avcılığa çıkar. Bir grup 5 -10 kişiden oluşur. Av takımları kayittan sonra verilir. Takımlar : tüfek, kıyafet, avcılık ehliyeti içerir. Avdan sonra grup avlanan hayvanlarla dağ evine döner. Grup tarafından avlanan av hayvanlardan yemek pişirme imkanları var. Çivarda geyik, tavşan, keklik, tilki, çakal hayvanları var.

Balıkçılık Tesis Tunca nehire yakın. Burada sportif ve amatör balıkçılık yapabilirsiniz. Bu amaçla balıkçılık takımlar, kıyafet, balıkçıların güvenliği için kurtarma yelekler sağlanır. Nehirde sazan, yayın, turnabalığı v.s. tatlı su balıklar var.

“Kolhida” dağ evinin toplam 5 ( iki suit oda) odası var “Kolhida” dağ evinin toplam 5 ( iki suit oda) odası var. Oda özellikleri çift yataklı, banyo, wc, televizyon. İyi donatılmış ortak mutfak mevcut. Av tesisi konferans ve kutlamalar için uygun en fazla 20 – 25 kişilik şömineli iki salona sahip

Меню Kahvaltı : Кahve Hamur ürünleri Öğle yemeğı : Мusaka Fasulye çorbası Çacık

Mantar soslu tavuk filesi Меню Akşam yemeği : Yemek öncesi : Mercimek çorbası Tavuk lokmaları Bayganetti 2. Ana yemek : Pilavlı tavuk Tavuk çevirmesi Mantar soslu tavuk filesi 3. Tatlı : Tulumba Meyve pastası Baklava Dondurma

Dağ evine bir kaç bakış:

Şimdi dağ evinin içinden:

Ücretler “Коlhida” dağ evi konaklama ücretleri : Oda – 10 leva (5 euro) Suıt – 15 leva (7 euro) Ekstra hizmetler : Av – 30 leva (15 euro) Balıkçılık – 30 leva (15 euro) Yemek – 40 leva (25 euro) Promosyonlar : Bir konaklama – 10 leva, iki konaklama – 15 leva 7 yaştan küçük konaklama – 3 leva Örnek tatil – 2 konaklama + av + yemek = 110 leva (sigorta dahil)