GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır Barkod Okuma Hızlı ve Doğru Veri Girişi İşletim Sistemi Microsoft Windows CE.net 5.0 İletişim.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Anakartlar Sistemin merkezi bileşenidir.
Advertisements

Mobit Bilişim Elektronik ve Kontrol Sistemleri Dış Tic. A.Ş.
Motion CL910 TABLET PC 1.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
• 78’’, 87’’ ve 95’’ boyut seçenekleri • Çift kullanıcılı standart • 2 öğretmen ve 2 öğrenci kalemi • Entegre hoparlör ve amfi sistemi • 2 adet USB.
Fabrika PC/Server Print Control Module (PCM) Off-the-Shelf PC tabanlı donanım. Gerçek zamanlı işletim sistemi ve yüksek hızda kontrol ağı. Print Technology.
Hazırlayan: Cihan UĞUR
Teknoloji Harikası Casio Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü
Bilgisayar Donanımı Sistem Parçaları (Hafta 03)
Gömülü Sistemler İçin Kullanıcı Ara Yüzü Tasarımı
Güvencesiyle Türkiye’de
SYSTEC SİSTEM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
DS|POWER DS300 serisi Yeni nesil DSP kontrollu Kesintisiz güç kaynakları 1.
Auto Focus 2D Imager “ Yeni nesil 2D Barkod Okuyucu ” OPTICON OPI 2201
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
YENİ MOBİL YAZICILAR. Mobil Yaşam Gittikçe Büyüyor • çeyrekte toplam akıllı telefon kullanımı 1 milyar cihaza ulaştı. • 2015 yılında bu rakamın.
YENİ STAR ÇÖZÜMÜ Yazıcıları Artık Daha Akıllı “Fark yaratan inovasyon”
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
TARTI ve DOZAJ KONTROLÖRLERİ
BTN Elektronik Güvenlik
ONLINE ELEKTRİK SAYAÇ OKUMA UYGULAMASI
BİLGİSAYAR DONANIMI SELİN POSBIYIK 9/H 551 SIDIKA RODOP ANADOLU LİSESİ
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
ÜRETİM KONTROLLÜ DEPO OTOMASYON SİSTEMİ
99 CHAPTER İLETİŞİM VE AĞLAR. © 2005 The McGraw-Hill Companies, Inc. All Rights Reserved. 9-2 İletişim nedir? İki veya daha fazla bilgisayar arasında.
Google Glass(GG) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal.
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ
SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah.
NAVİGASYON NAV-750 TV Harita ve Yazılım Özellikleri • Türkiye adres yapısına özel MIREO Don’t Panic navigasyon yazılımı ve TELEATLAS haritası • 81 il.
Digi RM5800 Ürün Tanıtımı Ahmet Cengiz Mustafa H.Ekimci
DONANIM VE YAZILIM Ahmet SOYARSLAN biltek.info.
yazılımda yenilikçi çözümler
BİLGİSAYAR AĞLARINA GİRİŞ
BİLGİSAYAR DONANIMI GİRİŞ BİRİMİ İŞLEM BİRİMİ ÇIKIŞ BİRİMİ.
BİLGİSAYAR AĞLARINA GİRİŞ
GİRİŞ ve ÇIKIŞ BİRİMLERİ
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
Yrd. Doç. Dr. M. Emin Mutlu H. Umut Yenigün Nazan Uslu
Akademik Bilişim Muğla Üniversitesi
BİLGİSAYAR DONANIMI Hazırlayan: Emre ŞENTÜRK ( )
Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni
Bilgisayara bilgilerimizi saklayabiliriz.
GİRİŞ BİRİMLERİ Giriş Birimleri: Bilgisayara bilgi girişi yapmak için kullanılan donanımlardır. Örnek1 – Bilgisayara yazıları hangi donanım elemanı ile.
DIGITAL SIGNAGE / DİJİTAL İNTERAKTİF UYGULAMALAR
1 Genel Olarak Pazarlama Öğr. Gör. MEHMET ALİ ZENGİN.
GENEL KAVRAMLAR 1. Hafta Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Yakın Doğu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi’ne aittir. Bu ders içeriğinin.
Elektrikli Araç Şarj İstasyonları ve Yönetim Sistemleri.
Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde.
Satış Odağı Gelişmiş ve Rahat Mesajlaşma Geniş QWERTY klavye ve 2.8” Dokunmatik ekran.
Güçlü İşlemci & Performans 800MHz güçlü işlemcisi sizlere - Sorunsuz ve hızlı bir şekilde internette gezinme - Eşzamanlı uygulama kullanımı ile birden.
Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada
HYTERA PD365LF.
TC51 / TC56 Aksesuar Kılavuzu
Esra Söğüt O. Ayhan Erdem GAZİ ÜNİVERSİTESİ
Ares Bilişim Sistemleri
ARDUİNO PLATFORMU Arduino Çeşitleri.
My Work İş Teknolojileri
BİLGİSAYAR ve Çalışma Mantığı.
1250 adet Codegen PowerX IF mAh Powerbank
PROJEKTÖR SIRUS-L 230W IP66 IK09 EN60598
Basılı ve Elektronik Ortamdaki Bilgilerin Birbirine Dönüştürülmesi
ÇEVRE BİRİMLERİ VE SORUNLARI HAZIRLAYAN  SEDANUR SOYUK.
Sunan: Gül TÜRKER Süleyman Demirel Üniversitesi
Giyilebilir Teknoloji  Giyilebilir teknoloji, aksesuar olarak ya da kıyafetin bir parçası olarak giyilen teknolojik ürünleri tanımlamak için kullanılan.
PROJEKTÖR.
(Bircom – Ergin BOYACI Müşteri Deneyimi ve Ürün Geliştirme)
Bilgisayar Donanımı Sistem Parçaları (Hafta 03). Kasa…  Bilgisayarın parçalarını içinde saklayan kısımdır.  Masaüstü ya da kule şeklinde olabilir.
Sunum transkripti:

GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır Barkod Okuma Hızlı ve Doğru Veri Girişi İşletim Sistemi Microsoft Windows CE.net 5.0 İletişim Geniş Kablosuz Bağlantı Seçeneği Dayanıklılık IP65 Toz ve Sudan Koruma, 1.5 mt. Düşme

Ürün Arabirimi - 3.5’’ Dokunmatik Parlak LCD Ekran - Özel Fonksiyon Tuşları Tuş Takımı Seçenekleri - Alfanumerik veya Numerik Klavye Barkod Okuyucu - 1D Laser veya 2D imager Barkod Okuyucu GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır

Microsoft Windows CE.net 5.0 Güvenililir Yazılım Geliştirme Platformu Bluetooth, Wi-Fi ( b/g ) Kablosuz Bağlantı Altyapısı IrDA Kablosuz Bağlantı GPRS/EDGE Sahada Veri İletişimi GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır

GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır IP 65 Koruma Seviyesi Farklı İç ve Dış Ortamlarda Kullanıma Uygun Düşmelere Dayanıklı 1.5 Metreden Beton Zemine Defalarca Düşmelere Karşı Dayanıklı Şarj Edilebilir Batarya Standart Lithium-Ion 2200 mAh Batarya Opsiyonel Yüksek Kapasite 4000 mAh Batarya

GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır Barkod ile Okunan ve Sahadan Toplanan Verileri Anlık Olarak Aktarın Herhangi Bir Ürünün Tam Konumunu Tespit Edin Hızlı ve Doğru Bilgi Yönetimi ile Maksimum Müşteri Memnuniyeti Elde Edin Hızlı ve Güvenli Veri Yönetimi ile Mağaza İçinde Üstün Performans Elde Edin

Birlikte Sunulan Aksesuarlar Adaptör + Güç Kablosu Standart Batarya USB Client Kablo Kulaklık Mikrofon (stereo) Tutma Kayışı Stylus + Kablosu Opsiyonel Aksesuarlar IRU8000 Kızak: Seri İletişim Arayüzü, Şarj IRU7004: Harici Batarya Şarj Ünitesi Yüksek Kapasite Batarya GSM Kulaklık Mikrofonu (mono) RS232 Seri Kablo USB Host Kablosu Taşıma Kılıfı GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır

GenelTasarımİletişimDayanıklıEn iyi ÇözümKullanıma Hazır Türkiye Resmi İthalatçısı ve Distribütörü ‘‘yenilik ve yüksek teknoloji üretir...’’