Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
LİSANSÜSTÜ EĞİTİMDE STAJ EĞİTİMİNİN YERİ VE ÖNEMİ
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
Emre ERDEM Haziran 2013.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
Üniversiteye Geçiş (M.T.O.K)
EKONOMİK GÖSTERGELER Gayri Safi Milli Hasıla(2007): 658 Milyar ABD Doları İthalat(2008) : 201,8 Milyar ABD Doları İhracat(2008) : 132 Milyar ABD Doları.
BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ Halil İbrahim AKÇA DPT Müsteşar Yrd. 7 Eylül 2006.
TEKNOLOJİNİN BİLİMSEL İLKELERİ
Türkiye KAMU Çağrı Merkezleri
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
İMALAT SANAYİİNDE YENİLİK ARAŞTIRMASI 2004 Gündüz Ulusoy, Dilek Çetindamar, Hilmi Bahadır Akın, Çağrı Bulut, Hande Yeğenoğlu TÜSİAD-Sabancı Üniversitesi.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
TÜSİAD – Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumu Ar-Ge’de İşbirlikleri Doç. Dr. Cemil Arıkan Sabancı Üniversitesi Ulusal İnovasyon Girişimi 6 Ocak 2009 İstanbul.
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
3. Teknoloji Fakültelerinde Mühendislik Eğitimi Çalıştayı
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
5. İzmir İktisat Kongresi “Küresel Yeniden Yapılanma Sürecinde Türkiye Ekonomisi” NİTELİKLİ ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ HERKESİN HAKKI Prof. Dr. Kayhan Erciyeş.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
Prof.Dr. Kırali MÜRTEZAOĞLU Mühendislik Fakültesi Dekanı
Üniversiteler için Buluş Yönetim Ofisi Modeli Özgür KULAK, Namık Kemal Üniversitesi
5. İzmir İktisat Kongresi “Küresel Yeniden Yapılanma Sürecinde Türkiye Ekonomisi” NİTELİKLİ ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ HERKESİN HAKKI Prof. Dr. Aydın Öztürk İzmir.
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
Kurumsal Dünyada Yazılım Geliştirme ve Veritabanı Programcılığı
İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 239 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye'de mühendislik,
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KATSAYI ENGELİ KALKTI MESLEK LİSELİLER İSTEDİĞİ ÜNİVERSİTEYE GİDEBİLECEK!!!!
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
facebook.com/groups/beunmetalurji.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
Garanti’de İnovasyon 1. Garanti’nin inovasyon anlayışı ve yaklaşımı
Bilişim Ortağınız.
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Dr. Ahmet KÜÇÜKER Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü M6/6318 Dr.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Pazarlama Yatırımlarının Verimliliğinin Sektörel Bazda İncelenmesi: BIST Örneği Arş. Gör. Dr. Betül Çal Giresun Üniversitesi.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
Capacity Building Sorun ve Çözüm Önerileri
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
“innovation and future”
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Endüstri mühendisliği.
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
Makine Mühendisliği nedir?
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Makine Resim Ve Konstrüksiyon Programı ve amaçları
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
Sunum transkripti:

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.

biz kimiz?

biz kimiz? 100+ kişilik uzman mühendis kadromuz ve çözüm ortaklarımız ile İstanbul, Ankara, Bakü ofislerimizde Dünya standartlarında, yazılım ve danışmanlık hizmeti veriyoruz.

müşterilerimiz 45+sektörden 450+ büyük-orta- küçük ölçekte müşteri

müşterilerimiz Sektörel dağılım

müşterilerimiz Müşterilerimizin dağılımı

10+ 10+ çözümlerimiz ERP, CRM, HR, BI, ülkede dilde Uyumsoft Kurumsal İş Sistemleri; finans, üretim, dağıtım iş süreçlerini ve piyasalarda yaygın iş pratikleri ile çalışma tarzlarını kapsayan uygulamalardır. ERP, CRM, HR, BI, 10+ ülkede 10+ dilde

50+ bileşen, 4,000+ işlem, çözümlerimiz Kurumsal ekosistemlerdeki işlevleri, 360° kapsayan "adım-adım" devreye alınabilen özellik, parametre, ekrandan oluşan; bütünleşik iş uygulaması...

teknoloji iş ortakları müşterilerimiz teknoloji iş ortakları

hizmetlerimiz İş süreçleri Analizi ICT Proje Danışmanlığı i-Dönüşüm Danışmanlığı İş uygulaması Yerleştirme Bilgi güvenliği danışmanlığı

hizmetlerimiz İş süreçleri Analizi ICT Proje Danışmanlığı Internet Çağında iş süreçlerinizi, Dünya standartlarında yönetin. Internet Çağında iş süreçlerinizi, Dünya standartlarında yönetin.

hizmetlerimiz i-Dönüşüm Danışmanlığı İş uygulaması Yerleştirme Türkiye’de bir ilk! Bilgiye Dayalı Yapılanma Yoluyla İş Modeli İnovasyonu Metal, makine, plastik, otomotiv, gıda, kimya, tekstil, elektrik-elektronik, ağaç, v.d. endüstrilerde uygulama tecrübesi

kurumsal sorumluluk İTÜ, Boğaziçi Üniversitesi, Fatih Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi vb ile üniversite-iş dünyası işbirliği yapıyoruz. Uyumsoft Akademi’de 8 yılda 1.000 gence eğitim verip, iş dünyasına kazandırdık. Azerbaycan, Kazakistan gibi ülkelerden mühendislik öğrencilerine, Uyumsoft’ta yaz stajı imkanı sağlıyoruz.

neden uyumsoft? Yürütmekte olduğu projenin başarılı bir şekilde sonuçlanması hedefini, ticari hedeflerinin üstünde tutar.

neden uyumsoft? Olası sorunlar karşısında uzlaşmacı ve çözüm odaklı bir yaklaşım izler, müşterisi ile ihtilafa düşmekten kaçınır.

neden uyumsoft? Müşterileri, çalışanları, tedarikçileri, iş ortakları ve tüm ekosistemi ile olan ilişkilerinde adalet ilkesini temel alır.

neden uyumsoft? Ar-ge ve inovasyona sürekli yatırım yaparak, müşterilerini geleceğe taşır.

neden uyumsoft? 10 müşterisinden 7’si başka bir müşterisinin tavsiyesi üzerine Uyumsoft’u seçmektedir %70 Müşteri tavsiyesi

%91 neden uyumsoft? Uyumsoft müşteri anketi başarılı proje oranı memnuniyeti