.com İletişimde Kökten Çözüm...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Performans, etkinlik, erişim ve fiyat önemli ise...
Performans Odaklı Sponsor Reklam Kampanyaları Mart – Aralık 2013
Facebook Reklamları.
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
Google Analytics Nedir?
Esnek Yan Haklar
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
CHICAGO POS for TURKISH HOME TEXTILE TÜRK EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ İÇİN ŞİKAGO SATIŞ NOKTASI 444 CENTER Inc.
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Sosyal Medya.
2013 MEDYA ANALİZ RAPORU.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
Mail açarken dikkat edilmesi gerekenler
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
TİM VE İHRACATÇI BİRLİKLERİNİN YAPISI Haziran 2008.
A.7-1 ÇİKOSAN A.Ş. Tek bir üretim bölümünde çeşitli mamuller üretmektedir. Genel üretim giderlerini üretilen mamul maliyetlerine götürü olarak yükleyen.
Sektörün buluşma, tartışma ve planlama noktası. ÇKS bilgileri sektör ile paylaşılıyor. Tarım-Bilişim-Mobilişim-Finans paydaşları konseyi kuruluyor. İleri.
Birtel İletişim Teknolojileri
Girişimci: Candan İŞVEREN

Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
Yandex Reklamları.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Confidential & Proprietary Copyright © 2009 The Nielsen Company Reklam Endeksi Nielsen Media Research & Nielsen Consumer İşbirliği İle Yürütülmektedir.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
İNTERNET ADRESLERİ Ahmet SOYARSLAN biltek.info.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
PİLVAK ANLAŞMALI KURUMLAR
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
Facebook Uygulamalarında Reklam MÜZİKOLİK & BENCE.
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
Türkiye’de Akıllı Yatırımlar
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
GRUBUMUZUN WEB SAYFASI YAYINA GİRMİŞTİR: Bu sunuşu Çözüm Paylaşım Grubuna Üye olduğunuz için aldınız. Benzer sunuşları düzenli.
İNTERNET TARAYICI (WEB BROWSER) PROGRAMLARI
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Özel Alışveriş Sitesi.
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
ETwinning PORTAL.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
Hızlı Okuma Egzersizleri
Star Medya Digital Sunum
Sunum transkripti:

.com İletişimde Kökten Çözüm..

Türkiye’nin En Çok Ziyaret Edilen Gıda ve Tarım Haber Portalı Türkiye’nin tarım konusunda en etkili bilgi portalıdır. Günden güne artan üye sayısı medya, gazete ve televizyonlarda yer bulamayan tarım sektörü için internetin önemli bir fırsat sunduğunu göstermiştir.

125 Ürün sayfasıyla.. Aylık 150.000’in üzerinde kullanıcı.. Anı anına güncellenen haberler, videolar.. Dolu dolu 13 Ana Sektör ve 125 Ürün sayfasıyla.. Siz de Ürünlerinizle ‘da yerinizi alın, hedef kitlenize doğrudan ulaşın.

BANNER FİYAT VE ÖLÇÜLERİ Kılavuz Pano Ölçüleri Banner Ölçüleri Dikey Banner Ölçüleri İndirimler

Page Skin Reklam Uygulaması BANNER FİYAT VE ÖLÇÜLERİ Page Skin Reklam Uygulaması Ana Sayfa: 3.000 TL Sektör Sayfaları: 2.250 Ürün Sayfaları: 1.500 TL Sektör Sayfaları: 2.000 TL Ürün Sayfaları: 1.000 TL Ana Sayfa: 2.500 TL Sektör Sayfaları: 1.500 TL İndirimler

İLETİŞİM Firma Adı : CİNE TARIM A.Ş. Adres : Vali Yolu Gülek Sitesi C Blok Kat:1 D:2 01120 Seyhan/ADANA Telefon : 0 322 459 50 93(pbx) Fax : 0 322 459 50 94 ISSN : 1302-3497 İletişim : info@gidatarim.com