Www.cbksoft.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PAPERWORK DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ
Advertisements

Elektronik Belge Yönetim Sistemi
AKILLI FAKS.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
SİSTEM YÖNETİMİ KOORDİNATÖRÜ
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
Tanışma ABYSIS Sistemleri
e-FATURA UYGULAMASINDA ÖZEL ENTEGRASYON YÖNTEMİ
Teknik Servis Programı
Haluk Safi Genel Müdür KAMU HASTANELER BİRLİĞİ ve SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ ÜZERİNDE YAZILIM MİMARİSİN ETKİLERİ Haluk Safi Genel.
Amaçlar  Verinin üretildiği yerden ve üretildiği anda elektronik ortamdan alınması  İnsan emeği ve hataların en aza indirilmesi  Birbirine bağlı süreçlerde.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ Halil İbrahim AKÇA DPT Müsteşar Yrd. 7 Eylül 2006.
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
TESİS YÖNETİMİ DİREKTÖRLÜĞÜ
THALES-YALTES Siber Güvenlik Çözümleri
Birtel İletişim Teknolojileri
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Kamuda e-Belge Çalışmaları
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Şirket Tanıtım Sunumu.
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
NETIGMA. Bu sunumda NETİGMA’yı neden yazdığımızı, nasıl faydalandığımızı ve NETİGMA’nın Yazılım Geliştirme ve Bakım Süreçlerine olan katkılarını sizlerle.
e-Sertifika Programları
Universal Bilgi Teknolojileri
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
ŞİRKET TANITIM DOSYASI
SAVUNMA SANAYİİNDE AR-GE VE TEKNOPARKLAR SİNERJİTÜRK 08 ANTALYA
Gündem Belge, herhangi bir bireysel veya kurumsal fonksiyonun yerine getirilmesi için alınmış veya fonksiyonun sonucunda üretilmiş, * içerik, * ilişki.
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
Kurumsal İçerik Yönetimi Kapsamında Bilgi Güvenliği
Bilişim Teknolojileri Alanı
e-YAZIŞMA PROJESİ T.C. Kalkınma Bakanlığı Ekim 2014
İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Bilişim Ortağınız.
MİDAŞ: Mahalli İdareler Derneği Antalya Şubesi NACİ ÜLKER YAZILIM UZMANI 2015 ANTALYA.
Amaç PROJE BİLGİLERİ KOBİ’lerin rekabet güçlerinin artırılması KOBİ’lerin güçlendirilmesini ve istihdamın artırılması İhracat ve uluslararası işbirliklerinin.
Bölüm 8: KKP Proje Yönetimi Kurumsal Kaynak Planlaması Prof. Mary Sumner Çeviren Sinan Berkdemir Şubat
KDE Masaüstü Ortamı S.Çağlar Onur & Barış Metin Akademik Bilişim 2005 Gaziantep.
Turkcell Kurumsal Satış Direktörü
KURUMSAL SUNUM.
Belge, Doküman ve İş Akışı Yönetim Sistemi
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
E-İMZA.
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
SİSTEMİN AMACI Yönetim sistemlerinin kurulmasında, uygulanmasında ve sürdürülmesinde çok önemli sıkıntılar ve kayıplar yaşanmaktadır. isgsis bu sıkıntıları.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Sunum transkripti:

www.cbksoft.com

Sürekli büyüme ve gelişim EBYS alanında lider ve takip edilen Genel Bilgi CBKSoft, ülkemizin önde gelen bilişim teknolojileri şirketlerinden birisidir. 2004’te Ankara’da kuruldu Sürekli büyüme ve gelişim EBYS alanında lider ve takip edilen Yeniliklerin üreticisi Yurtdışına teknoloji ihracatı

Tek odak noktamız: EBYS Farklılıklar Tek odak noktamız: EBYS EBYS alanında büyük bir tecrübe, bilgi birikimi ve uzmanlık Rakipsiz teknoloji Sürekli ARGE Kimileri inanamasa da tamamen yerli bir ürün

Belgeler ve Sertifikalar ISO 9001 Kalite Belgesi TS 13149 Hizmet Yeterlilik Belgesi ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ISO 20000 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetim Sistemi Belgesi TS 13298 / T1 Elektronik Belge Yönetim Sistemleri Belgesi

Doküman ve Süreç Yönetim Sistemi enVision, süreç ve form tasarım araçları da dahil olmak üzere, tamamen ağ tabanlı bir sistemdir. En karmaşık süreçlerin dahi kod yazmadan görsel olarak modellenebildiği, e-imza, mobil imza, evrak tarayıcı arayüzü, portal, OCR, e-yazışma (KEP) gibi çok sayıda modülü ile eksiksiz bir EBYS’dir. enVision geliştirme ekibi, özellikle e-yazışma, e-imza ve mobil imza gibi alanlarda, TÜBİTAK, e-imza ve kayıtlı elektronik posta servis sağlayıcıları gibi kurumlarla işbirliği içinde çalışarak birçok yeni teknolojinin üretilmesinde ve hayatımızda yer almasında aktif olarak rol almıştır.

Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Sistemi Tüm Türkiye’de 200’den fazla kurum ve kuruluş 100,000’den fazla son kullanıcı enVision ile her gün ortalama: 300,000 sayfa evrak dijital olarak üretiliyor 20,000 evrak elektronik olarak imzalanıyor 1 milyon arama yapılıyor 1.5 milyon evrak görüntüleniyor

Türkiye’nin Her Yerinde Bugün itibarı ile İzmir’den Van’a, Sinop’tan Gaziantep’e kadar 44 ilimizde enVision kullanılmaktadır.

Referanslar TÜBİTAK, DMO, EPDK ve TEDAŞ gibi birçok büyük kurumun dışında her sektörden çok sayıda kurum ve kuruluş enVision Doküman ve Süreç Yönetim Sistemini tercih etmiştir.

Sektörler KAMU ÜNİVERSİTE ENERJİ SAĞLIK MAHALLİ İDARELER Esnekliği sayesinde her sektöre hitap edebilen enVision, beş sektörde ağırlıklı olarak tercih edilmektedir. KAMU ÜNİVERSİTE ENERJİ SAĞLIK MAHALLİ İDARELER

TS 13298 / T1 belgesini alan ilk sistemlerden birisidir. TS 13298 / T1 Belgeli TS 13298 / T1 belgesini alan ilk sistemlerden birisidir. Üstelik, T1 için belirlenmiş minimum gereksinim olan 1 milyon evrak yükü yerine biz 20 milyon evrak yükü altında performans testlerinden başarı ile geçtik.

Eksiksiz Bir Çözüm Tüm parçaları birbiri ile entegre çalışan, komple bir sistem. Kurumsal Portal Süreç Yönetimi Evrak ve Belge Yönetimi Kurumsal Form Yönetimi Arşiv Yönetimi Mobil Uygulamalar E-İmza, Mobil İmza ve E-Yazışma (KEP) Entegrasyon Altyapısı

Siz EBYS’ye uymak zorunda kalmayın, EBYS size uysun! Esnek Mimari Siz EBYS’ye uymak zorunda kalmayın, EBYS size uysun! Tek satır kod yazmadan tüm süreçlerin modellenebilmesi Sürükle-bırak yöntemi ile çalışan süreç ve form tasarım araçları Detaylı ve esnek yetkilendirme mekanizması Özelleştirilebilir kurumsal portal Güçlü entegrasyon özellikleri

Süreç Tasarımı

Doküman ve Süreç Yönetim Sistemi