HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
CAN DOSTUM SERÜVENDİR YAŞAMAK; NE GETİRİR, NE GÖTÜRÜR BELLİ OLMAZ,
Advertisements

…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
ARALIK 2007 SEVDİĞİN KADARDIR ÖMRÜN.
Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
Hayat ertelenemez… Ümit Aydemir.
AŞK YARASI SESLİDİR.
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
Aşka Dair.
Tanrı, melek ve bebek:.
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
I . BÖLÜM Slaytı SESLİ ve kendi akışında izleyiniz
Yıktın Mavi Hayallerimi
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Tlg
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
SENI SEVIYORUM HATICEM
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
Beni aramaya çıkarsa düşlerin,
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Bilesin Dedim Hiç sevmedim seni şehir, hiç ama hiç. Ne ışıklarını, ne gökyüzünü, ne yağmurunu, gökkuşağını bile.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Bir zamanlar Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış
Boya sandığına saklı düşler
Boya sandığına saklı düşler
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
MERHABA… BEN SEVGİLİN... AŞIK OLDUĞUN.. SEVDİĞİN..
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
Alıntı. Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
SeNDeN SoNRa.
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Karışık olarak verilen kelimeleri anlamlı cümle olarak yazalım …
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Her okuyuştan sonra “spacebar(boşluk)”tuşuna basınız
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Arkamdan Bir Silah Sesi,
BiLMeZSiN.
GENEL TEKRAR - 02 TAMLAMALAR TÜRKÇE. SIFAT TAMLAMALARI sarı yapraklar güler yüz masmavi deniz birkaç soru bu ev hangi kitap kaçan balık ihtiyar adam.
Sunum transkripti:

HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor genç yaşıma inat yaparcasına bedenim Ellerim titremeye , gözlerim fersizleşmeye yüz tutuyor Kelimeler boğazımda düğümleniyor , dudaklarıma varabilenlerse; Korkan bir çocuğun ürkek ,titreyen sesinde dökülüyor sensizliğin tam orta yerine

Kendimi ne kadar tutmaya çalışsamda Gözlerimde biriken yaşlar bendini aşan sular misali dökülüyor yanaklarıma Umutların son nefeslerini tüketiyor Bir bir eriyor yarınlarımı süsleyen hayaller Seninle yaşanacakların vereceği haz geliyor aklıma Tekrar filizleniyor yüreğimde umutlar Kalbim göğüs kafesime sığmıyor Hatırlıyorum güneşin batımında sırtsırta o tek ağacın altında çizeceğimiz portreyi

Aklımdan çıkmıyor dizlerime başını yaslayıp sana okuyacağım kitaplar Bulaşıkları yıkamak için yazı tura atacaktık hani Sofranın kurulmasında birbirimize yapacağımız yardımlar Diz dize göz göze söyleyeceğimiz şarkılar Hani tavla öğretecektin, oynayacaktık akşamları Hani bir dağ evi yaptıracaktık tüm biriktirdiklerimizle Bahçemizde türlü ağaçlar ve çocuklarımızın sesi olacaktı Hani bahçemizdeki salıncakta ben seni sallayacaktım sende beni Güneşin batımına yakın yürüyüş yapacaktık deniz kenarında Gün doğarken birbirimizin gözlerinin içinde doğacaktık güneşe nazire yaparcasına

Hani dudağımda bir öpücükle uyandıracaktın sabahları Hepsi hayallerde kaldı Bana senden kalan tek hatıra Hergece sen diye sımsıkı sarıldığım gözyaşımla ıslanan yastığım

Artık sensizliği düşünmüyorum, yaşıyorum çünkü Yaşadıklarımdan öğrendiğim Kaybetmekten korktuğum sen değil Belki hiç yaşanamayacağını hissettiğim Gerçekleştirmek için can attığım hayallerim .

Bazen bir sevgili çiziyorum ufkuma Kıvır kıvır saçları, çakır yada kömürü dahi kıskandıracak kadar kara gözlü Bakışıyla insanı mayhoşlaştıran veya duyguları kamçılayan Yüzünde gülücükler açan ve insanlara bulaştıran Masum,sevecen,gururlu fakat sevdiği insanı kıramayacak kadar yumuşak kalpli

Ve başlıyorum sevgilinin yanına çizmeye kendimi Böyle bir sevgilim olduğu için mutlu fakat onu kaybetmekten de korkarak Tutuyorum ellerinden birlikte yürüyoruz hayallerimize

LOVEHURTS&CASH PRODUCTİON ESER: ALINTI