“EĞİTİM ÇALIŞANLARININ SOSYO-EKONOMİK DURUMU” KONULU ANKET ÇALIŞMASI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAYATIMIZDA ŞEKİLLER NEREDE?
Advertisements

Insan hakları için.
Hayat Biçimini Seçmektir
Mega Holdings İş Sunumu Yaşam Değiştiren Organizasyon
Sunum & Follow teknikleri Sunum & Follow – Ataner Şapçı.
İlk 100 Hayır!
Sakarya Üniversitesi personelinin tütün kontrol yasasına uyumunu ve farkındalığını değerlendirmeye yönelik anket sonuçları Pınar Pazarlı Sakarya Üniversitesi.
GRUP NET ARZUM HANDE DEDE DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYEMİZ:
CEP TELEFONLARI NASIL DİNLENİYOR
1www.turkegitimsen.org.tr Şuayip ÖZCAN Türk Eğitim – Sen Genel Başkanı ÖĞRENCİLERİN, EĞİTİM VE EĞİTİM SORUNLARINA BAKIŞI.
1www.turkegitimsen.org.tr Şuayip ÖZCAN Türk Eğitim – Sen Genel Başkanı “ÖĞRETMENLERİN, EĞİTİM VE EĞİTİM SORUNLARINA BAKIŞI”
Sevgili Çalışanımız, Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi almayı uygun.
Araştırma ve Değerlendirme Formu
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 1.TIP EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI ÖĞRENCİ ANKETİ.
İCRA DAİRESİ KULLANICI MEMNUNİYETİ ANKETLERİ: AVUKATLAR I. TEMEL BİLGİLER GI1. Hangi sıfatla icra dairesinde bulunmaktasınız:
Türkiye’de Kadın ve Siyaset Kamuoyu Araştırması
ASKERLİĞİMİZİ YAPTIK MI ?
Hazırlayanlar: Metin ÇİÇEK İsmail KOÇ
Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4.
Bilinçli Tercih Seminerine HOŞGELDİNİZ İÇERİK 1.Tercih listesini oluşturmadan önce yapılması gerekenler 2.Sıklıkla yapılan tercih hataları 3.Tercihlerinizi.
“TÜRKİYE’DE OKULLARIN MEVCUT DURUMU” KONULU ANKET ÇALIŞMASI.
MUHASEBE I DERSİNİN KAPSAMI

Bireysel Finansman KREDİ KARTLARI
KREDİ KARTI NEDİR Kredi kartı, Bankaların ve bazı finansman kuruluşlarının müşterilerine verdiği, anlaşmalı POS cihazı bulunan alışveriş noktalarında.
Bilgisayar Kullanabiliyorum Hazırlayan:Dilara Gür Bilgisayar ve biz.....
MADDİ DURAN VARLIĞI KREDİLİ SATIN ALMAK MI KİRALAMAK MI??
Derslerini seviyor musun?
Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi.
MATEMATİK BU SLAYT GÖSTERİSİNDE YUVARLA İLE İLGİLİ SORULAR ÇÖZECEĞİZ.
Anket Hazırlama.
MESLEK NEDİR Meslek, kişilerin belli bir eğitimle edindikleri ve hayatlarını kazanmak için sürdürdükleri düzenli ve kurallı faaliyetler bütünüdür.
FİNLANDİYA EĞİTİM SİSTEMİ
DÜRÜSTLÜK BİR ERDEMDİR…
TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ
TÜRKİYE’DE UZAKTAN EĞİTİM
ORTAK SINAVLAR ÖĞRENCİ ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU SINAV YÖNETİMİ, MORAL MOTİVASYON VE REHBERLİK DAİRE BAŞKANLIĞI OCAK 2015.
TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ İHRACATÇI EĞİLİM ANKETİ 3. DÖNEM ARAŞTIRMA SONUÇLARI (Temmuz- Eylül 2009 Gerçekleşmeleri Ekim-Aralık 2009 Beklentileri) Kasım,
TÜRKİYE İŞ KURUMU İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI. TÜRKİYE İŞ KURUMU REHBERLİK HİZMETLERİ.
ALAN TERCİHLERİ VE MESLEK SEÇİMİ
VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
TÜRKİYE-DENİZLİ İŞ ARAYANLARA UYGULANAN ANKET SONUÇLARI.
VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
Sevgili Vatandaşlarım; B ildiğiniz gibi, anayasa değişiklik paketini meclise sunmuş bulunuyoruz. Bu süreç referanduma gidebilir. Büyük bir yargı reformu.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ
Hayat Biçimini Seçmektir
EĞİTİM KURULU SPORCU DEĞERLENDİRME ANKETİ ANTALYA-2009.
YAŞLILAR İLE EL ELE PROJESİ VERİ ANALİZLERİ Proje Sorumlusu: Yahya KARACA- Murat OTURAKLI Proje Yürütücüleri: Neslihan TÜRKÇÜER-Gamze ÖZBEDEN.
ELEME,SEÇME,SIRALAMA!
İhracat kredisi sigortasının kontrol edilmesi Rogier Tesson Thijs Leijen.
ORTAK DERSLER, zorunlu alınması gereken derslerdir, 33 saat ortak zorunlu alınması gereken ders vardır.  SEÇMELİ DERSLER, Genel kültür derslerini kapsar.
MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU
EMRE DİNÇER.  SANAYİ SONRASI TOPLUMU AÇIKLAMAK İÇİN BU İFADE BİR GEÇİŞ DÖNEMİNİ ÖZETLER  GEÇİŞ DÖNEMLERİNİN KENDİNE ÖZGÜ ÇÖZÜMLERİ BULUNMAKTADIR.
İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ. Meslek Nedir? Meslek, kişilerin belli bir eğitimle edindikleri ve hayatlarını kazanmak için sürdürdükleri düzenli.
YAKUP KALAFATOĞLU ORTAOKULU SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2.DÖNEM 1.PROJE GÖREVİ HAZIRLAYAN ÖĞRENCİLERİN; ADI:Cansu SOYADI:HAMZAÇEBİ ADI:Emine SOYADI:USTA YAKUP.
1 Başvuru tarihleri : ile DGS sınavı: Sınav saati: 9.30 Sınav Süresi: 140 dakika Soru sayısı: 120 (60 Sayısal 60.
ÜCRETLİ ÖĞRETMEN İŞE GİRİŞ VE İŞTEN AYRILIŞ İŞLEMLERİ
BÜYÜYÜNCE NE OLACAĞIM ACABA?. TÜRKİYE İŞ KURUMU İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI MESLEK NEDİR? Bireylerin belli bir eğitim sonucu elde ettikleri, Hayatlarını.
G ÖREV 1-9. G ÖREVLER - 1 Gazi Böte’nin web sitesinde duyuru başlıkları yer alan tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
OĞANI ZEKİ BULUYOR MUSUNUZ? Amacımız ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaşıp oğanı zeki bulan kişi bulmak. Devam etmek için farenin sol tuşuna.
GAZİANTEP SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRÜ
MUHASEBE I DERSİNİN KAPSAMI
YGS SON 1 AYLIK DERS ÇALIŞMA ÖNERİLERİ 1
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
TÜRKİYE TEKSTİL, ÖRME, GİYİM VE DERİ SANAYİİ İŞÇİLERİ SENDİKASI.
NEDEN DOKTOR OLUYORUZ? GRUP BİLİMSE TODUP A2.
Çalışma Soruları.
Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi.
Sevgili Çalışanımız, Yeni bir prim dönemine yaklaşmaktayız.Prim verip vermemek konusunda sizinde fikrinizi almayı uygun gördük. Bunun için bu anketi uyguluyoruz.
Sunum transkripti:

“EĞİTİM ÇALIŞANLARININ SOSYO-EKONOMİK DURUMU” KONULU ANKET ÇALIŞMASI

Hangi kurumda görev yapıyorsunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Hangi kurumda görev yapıyorsunuz?

Kurumdaki göreviniz nedir ? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Kurumdaki göreviniz nedir ?

Kaç yıldır görev yapıyorsunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Kaç yıldır görev yapıyorsunuz?

Görev yaptığınız kurumdaki çalışma şartlarından memnun musunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Görev yaptığınız kurumdaki çalışma şartlarından memnun musunuz?

Cevabınız hayır ise nedenini belirtiniz Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Cevabınız hayır ise nedenini belirtiniz

Aylık geliriniz ne kadar ? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Aylık geliriniz ne kadar ?

Aylık gelirinizle geçiminizi sağlayabiliyor musunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Aylık gelirinizle geçiminizi sağlayabiliyor musunuz?

Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Ek iş yapıyor musunuz?

Cevabınız evet ise ne tür ek işlerde çalışıyorsunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Cevabınız evet ise ne tür ek işlerde çalışıyorsunuz?

Kredi kartı borcunuz ya da taksitleriniz var mı? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Kredi kartı borcunuz ya da taksitleriniz var mı?

Eviniz kendinize mi ait? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Eviniz kendinize mi ait?

Çocuğunuzu sınavları kazanabilmesi için dershaneye gönderiyor musunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Çocuğunuzu sınavları kazanabilmesi için dershaneye gönderiyor musunuz?

Cevabınız hayır ise nedenini belirtiniz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Cevabınız hayır ise nedenini belirtiniz?

Her gün en az bir gazete okuyabiliyor musunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Her gün en az bir gazete okuyabiliyor musunuz?

Cevabınız hayır ise nedenini belirtiniz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Cevabınız hayır ise nedenini belirtiniz?

Hizmetiçi eğitim alıyor musunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Hizmetiçi eğitim alıyor musunuz?

Sosyal aktivitelere katılıyor musunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Sosyal aktivitelere katılıyor musunuz?

Cevabınız evet ise ne tür sosyal aktivitelere katılıyorsunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Cevabınız evet ise ne tür sosyal aktivitelere katılıyorsunuz?

Kurumunuzda en çok neden şikayetçisiniz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Kurumunuzda en çok neden şikayetçisiniz?

Eğitim çalışanlarının çözülmesi gereken en önemli sorunu nedir? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Eğitim çalışanlarının çözülmesi gereken en önemli sorunu nedir?

Tatilinizi nerede geçiriyorsunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Tatilinizi nerede geçiriyorsunuz?

Çocuğunuzun hangi mesleği seçmesini istersiniz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Çocuğunuzun hangi mesleği seçmesini istersiniz?

Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Çocuğunuzun geleceğine yönelik maddi yatırım/birikim yapabiliyor musunuz?