Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“TÜRKİYE’DE OKULLARIN MEVCUT DURUMU” KONULU ANKET ÇALIŞMASI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“TÜRKİYE’DE OKULLARIN MEVCUT DURUMU” KONULU ANKET ÇALIŞMASI."— Sunum transkripti:

1 “TÜRKİYE’DE OKULLARIN MEVCUT DURUMU” KONULU ANKET ÇALIŞMASI

2 Hangi eğitim kurumunda görev yapıyorsunuz? Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası

3 Okulunuzdaki göreviniz nedir ?

4 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası İlinizdeki okullarda bir sınıfta ortalama kaç öğrenci eğitim-öğretim görüyor?

5 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası İlinizdeki okullarda öğretmen açığı var mı?

6 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası İlinizdeki okullarda alt yapı ve fiziki mekanların yeterli olduğunu düşünüyor musunuz?

7 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası İlinizdeki okullarda kütüphane var mı?

8 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Okulunuzdaki kütüphane yeterli mi?

9 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Okulunuz bilgisayar destekli eğitim veriyor mu?

10 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Okulunuzda bilgisayar başına düşen öğrenci sayısı nedir?

11 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası İlinizdeki okullarda spor salonu var mı?

12 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Okulunuzda öğrencilerin sosyal aktivitelerini (müzik, tiyatro v.s.) gerçekleştirebileceği kaç tane salon var?

13 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Okulunuzda tepegöz, mikroskop, slayt, deney araçları ve bu araçları kullanacak laboratuarlar var mı?

14 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası İlinizdeki okullarda ders araç-gereçleri yeterli sayıda mı?

15 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası İlinizdeki okullarda elektrik, su, yakıt parası nasıl ödeniyor?

16 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Okulunuzda kadrolu yardımcı hizmetli/temizlik personeli var mı?

17 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Bulunduğunuz bölgede tuvaleti bulunmayan okul var mı?

18 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Okulunuzda tuvalet sayısı ihtiyacı karşılıyor mu?

19 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Okulunuzda şebeke suyu kullanılıyor mu?

20 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası İlinizdeki okullar hijyenik ortama sahip mi?

21 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Cevabınız hayır ise, hijyenik ortam neden sağlanamıyor?

22 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Okulunuzda sular düzenli akıyor mu?

23 Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası İlinizdeki okullarda su depoları var mı?


"“TÜRKİYE’DE OKULLARIN MEVCUT DURUMU” KONULU ANKET ÇALIŞMASI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları